Tecrübesizliğinizden dolayı herşeyi gözünüzde büyütüyorsunuz , geçmişinizde ne yapmışsanız yaptınız şuan geçmişinizde değilsiniz yeni bir zaman diliminin bir bireyisiniz.Arkadaşlar merhaba sıkıntıda olduğum konular var ;
Ben ben 13 yaşından 18 yaşına kadar yapmamam gereken şeyler yaptım biriyle birlikte olmadım ama gereğinden fazla erkek arladaşım oldu flört adı altında boş beleş insanlarla muhabbetler şuan neler konuştuğumu bile hatırlamıyorum birkaç daha burda bahsedemeyeceğim yapmamam gereken şeyler yaptım bakireliğimle ilgili bi sıkıntım yok şükürler olsun şimdi aranızdan şükür edilcek bişey yok herkes cinsel ilişki yaşayabilir falan diyenler olucaklardır ama inanın yetiştirildiğim aile kültürü aşılanan ve benimde hem dini açıdan hem sağlık açısından hemde karşındaki insan da ne olursa olsun şüphe bırakmıcağımı düşündüğümden tekrar özür diliyorum yapmış olanlar beni hiç ilgilendirmiyor herkesin kendi hayatı ben yorum yapamam sorun şurda başlıyor ben şuan 20 yaşındayım ve iki senedir yaptıklarımdan çok pişman oldum sanki hemen yarın evlenicekmişim gibi ( ortasa bir erkek arkadaşta yok kesinlikle ) nasıl yüzüne bakıcam birbirimizi anlıcakmıyız geçmişte yaşadıklarımın ayağıma dolanmasından geçmişteki insanların ilerde evliliğimi bozcağını düşünüp senaryolarla yatıp kalkıyorum . Burda buns senaryo diyebiliyorum ama siz bide benim kafamı düşünün ve ne olur empati yapın iki senedir namazlarımı düzenli kılıp elimden gelen ibadetimi yapıp af diliyorum ama bişey var mideme kocaman bir ateş parçası koymuşlar sönmüyor öyle pişmanım yani derdim süper zengin olsun yakışıklı olsun falan değil . Allahtan korksun merhamet sahibi olsun kadına saygı duysun öldürmesin dövmesin sövmesin konuyu gereksiz yaydım böyle biri karşıma çıkmıcak yaptıklarımın bedelini ödücekmişim ya da müthiş biri çıkıvak ama geçmişim rahat vermiyecek diye inim inim ızdırap içindeyim arkadaşlar anksiyete haplarıda kullandım . Aranızdan empati duygusu gelişmiş benimde bir insan oldığımu unutmadan düzgünce yardım edebilicek aakadaşşarın yorumlarını bekliyorum herkese iyi geceler ALLAHA EMANET OLUN
Kızdınız mı anlamadımTam birşeyler yazayım dedim de; erkekte aradığın kriter “öldürmesin” olunca vazgeçtim
Bu şekilde kendimizi dizginlemeye çalışıcağım teşekkür ederim yorumunuz için allah razı olsunGecmisine kimse karisamaz hayatina biri girdigi zaman gecmisin onu ilgilendirmez ondan once yasadigin seyler ve emin olki kendisi neler neler yapmis olur.
Doğru söylüyosunuzBilmem derdinize derman olur mu; şöyle düşünmeyi deneseniz bir de; ya yaptıklarınızdan pişman olmasaydınız ve kendinizi sorgulamasaydınız? Bence bu kıymetli.. herkes hayatı boyunca, kendi değerlerine göre, hata yapar. Bence hata yapmaktan daha kötüsü hatalarından ders çıkarmamaktır. Bu sebeple kendinizi heder edip durumu psikolojik bir hale dönüştüreceğinize şükredin ve gerçek bir hayat amacı bulun kendinize... o zaman yaşadıklarınızı bir tecürübeye dönüştürebilirsiniz...
Kusuruma bakmayın nolur , birden heyecanlandımAllah aşkına virgül kullanın :) nefes nefese kaldım sonraki noktaya kadar
Ay onu hiç sorma hani o kızdığınız tipler olur ya ayaklarının üstünde durmak ister ama çabalamaz o benim işte onlar da çok ayrı problemlerim20 yaşındasın. Geleceğini dert edin. Gelecekteki eşini değil. O ekstra olsun.
Emin ol herkes o feleğin çemberinden geçti ve geçecek! Tamam belki hata yaptın ama şuan pismansin. O içindeki ateş acı pişmanlık hiç gecmiycek belki ama hafifliycek. İlerde evlendigin zaman geçmişteki insanların senin hayatina girmesini gerektirecek drumda yok. Benim arkadaşım da aynı senin gibi çok erkek arkadaşı oldu haddinden fazla. Şuan evli evlenmeden önce eşine herşeyi anlatmış ki eşi yaşının küçük olmasına ozaman ki cahilligine verdi. Her genç kızın sevgilisi oluyor sadece senin degilki. Bence kaç kişi olduğunda önemi yok. Bu dünya bir imtihan dünyası ve sende imtihan ediliyorsun. Şuan ki pişmanlığınin tarifi yoktur eminim. Ama bu bir HATA! Geldi ve geçti. Ki bir cinsellikte yasamamissin ki diyim ilerde eşinin yüzüne nasıl bakicaksin... Bence sukretmelisin ki yine bir dur noktam varmış. Ya öyle bir şey olsaydı napicaktin. Tamam kimsenin cinsell hayatı beni ilgilendirmez ama ailen belli kulturunuz inanisiniz belli. Bence tertemiz bir sayfa açıp yeni bir hayata baslamalisin. Yoksa bu gençliğini hep bir pişmanlıkla heba ediceksin. Emin ol düşünmek kadar yıpratıcı bir şey yok. Bence o kadarda kötü şeyler yasamamissin. Aynaya bak ve artık eski kızın gittiğini bir cahillik olduğunu kabullen.Arkadaşlar merhaba sıkıntıda olduğum konular var ;
Ben ben 13 yaşından 18 yaşına kadar yapmamam gereken şeyler yaptım biriyle birlikte olmadım ama gereğinden fazla erkek arladaşım oldu flört adı altında boş beleş insanlarla muhabbetler şuan neler konuştuğumu bile hatırlamıyorum birkaç daha burda bahsedemeyeceğim yapmamam gereken şeyler yaptım bakireliğimle ilgili bi sıkıntım yok şükürler olsun şimdi aranızdan şükür edilcek bişey yok herkes cinsel ilişki yaşayabilir falan diyenler olucaklardır ama inanın yetiştirildiğim aile kültürü aşılanan ve benimde hem dini açıdan hem sağlık açısından hemde karşındaki insan da ne olursa olsun şüphe bırakmıcağımı düşündüğümden tekrar özür diliyorum yapmış olanlar beni hiç ilgilendirmiyor herkesin kendi hayatı ben yorum yapamam sorun şurda başlıyor ben şuan 20 yaşındayım ve iki senedir yaptıklarımdan çok pişman oldum sanki hemen yarın evlenicekmişim gibi ( ortasa bir erkek arkadaşta yok kesinlikle ) nasıl yüzüne bakıcam birbirimizi anlıcakmıyız geçmişte yaşadıklarımın ayağıma dolanmasından geçmişteki insanların ilerde evliliğimi bozcağını düşünüp senaryolarla yatıp kalkıyorum . Burda buns senaryo diyebiliyorum ama siz bide benim kafamı düşünün ve ne olur empati yapın iki senedir namazlarımı düzenli kılıp elimden gelen ibadetimi yapıp af diliyorum ama bişey var mideme kocaman bir ateş parçası koymuşlar sönmüyor öyle pişmanım yani derdim süper zengin olsun yakışıklı olsun falan değil . Allahtan korksun merhamet sahibi olsun kadına saygı duysun öldürmesin dövmesin sövmesin konuyu gereksiz yaydım böyle biri karşıma çıkmıcak yaptıklarımın bedelini ödücekmişim ya da müthiş biri çıkıvak ama geçmişim rahat vermiyecek diye inim inim ızdırap içindeyim arkadaşlar anksiyete haplarıda kullandım . Aranızdan empati duygusu gelişmiş benimde bir insan oldığımu unutmadan düzgünce yardım edebilicek aakadaşşarın yorumlarını bekliyorum herkese iyi geceler ALLAHA EMANET OLUN
Ne güzel söylüyorsunuz inşallah hayatıma sokabiliyim bu söyledikleriniziTecrübesizliğinizden dolayı herşeyi gözünüzde büyütüyorsunuz , geçmişinizde ne yapmışsanız yaptınız şuan geçmişinizde değilsiniz yeni bir zaman diliminin bir bireyisiniz.
İnsanlar kusursuz değil herkesin hataları var büyük küçük tecrübelerle olgunlaşıyoruz yanlış yaparak doğruyu buluyoruz hatalarınız varsa farkettiyseniz ne güzel kendinizi geliştirin olgunlaşın BİR ERKEĞİ MERKEZİNİZE KOYMAYIN.
Sağlıklısınız sıhhatiniz yerinde huzurlusunuz şükredin ve OLAYLARI İNSANLARI KISACA HERŞEYİ GÖZÜNÜZDE BÜYÜTMEYİN. HERŞEY GEÇER GİDER BUGÜNDEYİZ GEÇMİŞTE DEĞİLİZ GEÇMİŞİ BIRAKIN ŞU ANA BAKIP MUTLU OLUN GELECEĞİDE GELECEKTE BIRAKIN SU NASILSA AKAR YOLUNU BULUR BU YÜZDEN ÜZÜLMEYİN.
En çokta fake lere kızıyorum :) bu kaçıncı konunuz bugün ya ayrı hesaplardan? Sormayım dedim ama.. :)Ay onu hiç sorma hani o kızdığınız tipler olur ya ayaklarının üstünde durmak ister ama çabalamaz o benim işte onlar da çok ayrı problemlerim
Ayy iyiki yazdım yaa içime su serpiyosunuuzKarşına hayallerindeki kişi çıktığı zaman mümkünse geçmişinle değil geleceğinle ilgilensin canım. Sen de aynı şekilde.
Böyle şeyleri kafana takma. 13-18 yaşları arası diyorsun. Tam ergen yaşlar. 25 yaşında karşına biri çıksa kalkıp 10 yıl önceki hatalarının hesabını soracak değil ya?
Kusuruma bakmayın nolur , birden heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?