delirdim!!delirdim!!! :) : ( :) :/

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.350
3.501
133
Evet arkadaşlar sonunda delirdim.....Ben çalıştıgım için eşim 2 yıldır evde cocuk bakıyordu.Biz Memleketimizde olmadığımız için kv-kp eşim her ay çağırıyordu ve en az 20 gün ve fazlası bizde kalıyorlar.Abartısız yılda 10 defa gelirler.Zaten bide Annem var 56 yaşnda ama 70 yaşında gibi çökmiş.Gelgeleliim Bana akşam eve gittimi işim bitmiyor cinnet geçiriyorummmmmYaşlıların temizlik anlayışını bilirsiniz.herşey her yanda lavabo vs. batmış .Geçtiğimiz günlerde eşim kendi iş yerini kurdu tabi biz yine (bakıcı bulana kadar) kv-kp çağırdık.Ramazan dolayısı ile homini gırtlak yemek peşindeler annemle kv.Evler yağ-rezalet .Artık sinirlerim bozuldu benim.Dırdırlanmaya başladım herkesekimseyi idare edemiyorum.Ben eve gidince coluk cocuk ,iş, servis,hiizmet beni bekliyor.Bende eskisi gibi kahve getir meve götür yapmıyorum diyeceksiniz ki cocuklara bakıyorlar.İşte ben böyle nankörüm herkesten herşeyden sıukıldım artık..kendimden bile dipnot:bugün annemle kv beni çekiştiriyordu onlara hizmet etmiyormuşum ben onlardan hizmet bekliyormuşum.

daha akşam ben annemle babama söylendim güzel mi öyle yiyip içip kenara cekilmek, güzelse bende yapayım diye
bazen cidden sinir bozucu olabiliyo ev işleri
ama ramazan diye böyle telaşelidir sonra geçer diye umut ediyorum..

Sen çalışıyorsun sonuçta eve gelince de dinlenmek hakkın ne hizmeti bekliyorlar bi de. Tüm gün sen yokken napıyorlarsa akşam da yapsınlar herkes kendi işini kendi görsün

canım 2 senedir ev hiç boş kalmadı 3 gün bile yıprandım artık.

Bakıcı gelince gönderin hepsini...
Anneniz de gitmeli bence, bakıcı evi tanıyana kadar kalması yeter illaki de kalsın diyorsanız, o da 1-2 haftayı geçmemeli...
Evin temizlik konusuna gelirsek, merak etmeyin su her şeyi temizler...
evden gittiklerinde bir kadın ayarlarsınız iki gün üst üste gelir ev pırıl pırıl olur...

Şimdi gördüm

O Zaman anneniz yine sizden hizmet bekler

Yani evi ne kadar kirletebilirler ki

Yağ olursa ne olur ertesi
Gün silerler

Bana ortam çok tatlı geldi ama yerinde olsam bende delirirdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…