- 2 Şubat 2017
- 3.350
- 3.501
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
daha akşam ben annemle babama söylendim güzel mi öyle yiyip içip kenara cekilmek, güzelse bende yapayım diyeEvet arkadaşlar sonunda delirdim.....Ben çalıştıgım için eşim 2 yıldır evde cocuk bakıyordu.Biz Memleketimizde olmadığımız için kv-kp eşim her ay çağırıyordu ve en az 20 gün ve fazlası bizde kalıyorlar.Abartısız yılda 10 defa gelirler.Zaten bide Annem var 56 yaşnda ama 70 yaşında gibi çökmiş.Gelgeleliim Bana akşam eve gittimi işim bitmiyor cinnet geçiriyorummmmmYaşlıların temizlik anlayışını bilirsiniz. herşey her yanda lavabo vs. batmış .Geçtiğimiz günlerde eşim kendi iş yerini kurdu tabi biz yine (bakıcı bulana kadar) kv-kp çağırdık.Ramazan dolayısı ile homini gırtlak yemek peşindeler annemle kv.Evler yağ-rezalet .Artık sinirlerim bozuldu benim.Dırdırlanmaya başladım herkese kimseyi idare edemiyorum.Ben eve gidince coluk cocuk ,iş, servis,hiizmet beni bekliyor.Bende eskisi gibi kahve getir meve götür yapmıyorum diyeceksiniz ki cocuklara bakıyorlar.İşte ben böyle nankörüm herkesten herşeyden sıukıldım artık..kendimden bile dipnot:bugün annemle kv beni çekiştiriyordu onlara hizmet etmiyormuşum ben onlardan hizmet bekliyormuşum.
canım 2 senedir ev hiç boş kalmadı 3 gün bile yıprandım artık.daha akşam ben annemle babama söylendim güzel mi öyle yiyip içip kenara cekilmek, güzelse bende yapayım diye
bazen cidden sinir bozucu olabiliyo ev işleri
ama ramazan diye böyle telaşelidir sonra geçer diye umut ediyorum..
yaşlılar hizmet bekler hep bilirsin ama cidden yoruldum artık.Sen çalışıyorsun sonuçta eve gelince de dinlenmek hakkın ne hizmeti bekliyorlar bi de. Tüm gün sen yokken napıyorlarsa akşam da yapsınlar herkes kendi işini kendi görsün
bakıcı bulma işini hızlandırsanız herkes kendi evine gitsecanım 2 senedir ev hiç boş kalmadı 3 gün bile yıprandım artık.
yaşlılar hizmet bekler hep bilirsin ama cidden yoruldum artık.Sen çalışıyorsun sonuçta eve gelince de dinlenmek hakkın ne hizmeti bekliyorlar bi de. Tüm gün sen yokken napıyorlarsa akşam da yapsınlar herkes kendi işini kendi görsün
Hımm kV ve anne seni cekiştirme noktasinda ne güzel anlaşmış vay be
annemin evi var fakat cocukların başında duruyor bakıcıda gelse kalıcak.bakıcı bulma işini hızlandırsanız herkes kendi evine gitse
anneniz hep sizinle mi kalıyo yoksa kendi evi var mı ?
evet cnmannenızdemı sızde kalıyor
kv ve kp ne gerek var pekıevet cnm
cocuklar ik,z ve annemin gözleri fazla görmüyor.kv ve kp ne gerek var pekı
O zamanda annenıze gerek yokcocuklar ik,z ve annemin gözleri fazla görmüyor.
o zaman eşiniz eve hafta da bir yardımcı alsın eveannemin evi var fakat cocukların başında duruyor bakıcıda gelse kalıcak.
elimizi biraz düzeltmmeiz lazım ve birini ulmam lazım artık.o zaman eşiniz eve hafta da bir yardımcı alsın eve
ay düşününce cok zor cocuklar ev işi büyüklere hizmet ve bunlar her akşam
annemin evi var fakat cocukların başında duruyor bakıcıda gelse kalıcak.
Bana ortam çok tatlı geldi ama yerinde olsam bende delirirdim:)Evet arkadaşlar sonunda delirdim.....Ben çalıştıgım için eşim 2 yıldır evde cocuk bakıyordu.Biz Memleketimizde olmadığımız için kv-kp eşim her ay çağırıyordu ve en az 20 gün ve fazlası bizde kalıyorlar.Abartısız yılda 10 defa gelirler.Zaten bide Annem var 56 yaşnda ama 70 yaşında gibi çökmiş.Gelgeleliim Bana akşam eve gittimi işim bitmiyor cinnet geçiriyorummmmmYaşlıların temizlik anlayışını bilirsiniz. herşey her yanda lavabo vs. batmış .Geçtiğimiz günlerde eşim kendi iş yerini kurdu tabi biz yine (bakıcı bulana kadar) kv-kp çağırdık.Ramazan dolayısı ile homini gırtlak yemek peşindeler annemle kv.Evler yağ-rezalet .Artık sinirlerim bozuldu benim.Dırdırlanmaya başladım herkese kimseyi idare edemiyorum.Ben eve gidince coluk cocuk ,iş, servis,hiizmet beni bekliyor.Bende eskisi gibi kahve getir meve götür yapmıyorum diyeceksiniz ki cocuklara bakıyorlar.İşte ben böyle nankörüm herkesten herşeyden sıukıldım artık..kendimden bile dipnot:bugün annemle kv beni çekiştiriyordu onlara hizmet etmiyormuşum ben onlardan hizmet bekliyormuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?