- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 39
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
aynı duygular içerisindeyim cnm tşkrle.Bakıcı gelince gönderin hepsini...
Anneniz de gitmeli bence, bakıcı evi tanıyana kadar kalması yeter illaki de kalsın diyorsanız, o da 1-2 haftayı geçmemeli...
Evin temizlik konusuna gelirsek, merak etmeyin su her şeyi temizler...
evden gittiklerinde bir kadın ayarlarsınız iki gün üst üste gelir ev pırıl pırıl olur...
annem tam bakamıyor bakıcı gelene kadar geldi kv.O zaman Kv yi neden çağırdınız
:)Bana ortam çok tatlı geldi ama yerinde olsam bende delirirdim:)
en kısa zamanda hasta olucam yeminle .)içim şiti kız okurken bile
allah yardımcın olsun ve bir an önce kendıne bir yardımcı bul yada çocuklar kreşe ,
saol cnmBüyüklerde yaş ilerledikçe malesef bu tür sorunlar çıkıyor Allah yardımcınız olsun
arıyorum henüz bulamadım en kısa zamanda fıttırmadan inşalah.surekli cocuklarimla ilgilenecegim ozluyorum onlar da beni ozluyor diye vurgulayin. iste cok yoruldugunuzu da vurgulayin. onlara sizde evde cocuklara bakarken yorulmussunuzdur ben bakayim siz dinlenin diyin.
kalabaliktan sıkıldıysaniz en kisa surede hem bakici hem yardimci bulmaniz lazim.
ben kamuluuyum o serbest idi şimdi işine döndü.Siz çalışıyorsunuz eşiniz evde çocuk mu bakıyor? Eşiniz çalışmıyor mu, neden?
başkasını dinler gibi dinledim kendimi onlardan beni kestiler astılar biçtilerKayınvalıde ve anne bır olmus sızı cekıstırıyor
:)
Dınlenmek hakkın
bakıcı bullamazssam en son kreşe veririm.Sizin yerinizde olsam çocukları kreşe veririm, sabah işe giderken bırakır, akşam dönerken alırım. Kv kp annem herkesi evine gönderirim. Koca da bi zahmet çalışmaya!
en kısa zamanda çıksın bu bakıcı karşıma artıkOff o ne öyle ya. Kafayı yerim, isyan ederim, cinnet geçiririm.
Bütün gün çalışıp bir de eve gidip herkese hizmet edeceğim. Elden ayaktan düşmediler ya yapsınlar kendileri. Bunlar çalışmayı çok kolay sanıyorlar.
Ben akşam oldu mu çocuğumla vakit geçiririm gerisi lazım değil. Yemeğe bile saatler harcamam.
Bakıcı bul herkes evine.
inşallah dua edin bana cnm allah razı olsun.Sonuna kadar haklısınız, kurtulun hepsinden biran evvel.bakıcı bulun kv kp gittimi ev boşalır. Bakıcı da hem çocuk bakar hem azcık ev işi yapar yemek falan . Enazından evi temiz bulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?