delirdim!!delirdim!!! :) : ( :) :/

niye kabile gibi herkes aynı evde yaşıyor anlamıyorum. çocuğa babası baksın yeter. o da çalışmaya başlarsa bi bakıcı tutarsınız. niye herkesi eve topluyosunuz?

ikisi ağız birliği mi etmişler birde... çok yaşasınlar

başkasını dinler gibi dinledim kendimi onlardan beni kestiler astılar biçtiler

Gelin 1 günlüğüne yer değiştirelim diye teklif etseydin sen de..
Olay iş ve yemeğe gelince ev senin hizmet edecek olan sensin ama başka şey oldu mu oğlumun/kızımın evi tabi giderim kalırım olur..

cocuk onlarında torunu illa niye her fedakarlıgı sen göstereceksin birazdaha dikkatli davrandınlar

niye kabile gibi herkes aynı evde yaşıyor anlamıyorum. çocuğa babası baksın yeter. o da çalışmaya başlarsa bi bakıcı tutarsınız. niye herkesi eve topluyosunuz?

Arap saçı olmuş konu sahibi kurtulamıyor :)

Koca iş kurmuş artık evde değilmiş.

Anne çocuklara bakıyormuş ama az görüyormuş kv kp yardım ediyormuş.
Anne burada gereksiz gibi ama o da sonradan bakıcının başında duracağı için kalacakmış.

Kv kp yardım amaçlı gelmiş ama misafir kontenjanıyla tatil yapıyorlar :)

Ben olsam işten istifa ederdim bu ne ya
Tabi en mantıklısı bakıcı bulup hepsine sepet havası çekmek.

Eşiniz evde çocuk bakıyor, anneniz çocuk bakıyor, çocuk bakmaya kv kp geliyor. Hepsi bir olup evi kirletip işten gelen sizden hizmet bekliyorlar. Ne çocuklarmış maşallah...
Ben olsam ücretsiz izin alırım. Herkesi evimden gönderirim. Kocama da git çalış ben düzgün bakıcı bulana kadar çocuk bakacağım derim.
Onu yapamam derseniz, madem anneniz yaşlıymış ve çocuk bakamıyormuş kalmasın sizinle. Hiç gereği yok. En azından bir hizmet bekleyen az olur.

En iyisi iyi bir bakıcı bulup 15 günde bir temizlik için yardım almak..ikiz çocuklar çok tatlı ama büyütmesi çok zor maalesef..arkadaşımın vardı 2 bakıcı tutmuştu ..ama ilerde oynarlar beraberce..
Evin kalabalık olması benim hoşuma gitmez ..işten gel hizmet et çok kötü..ama sağolsunlar benim annem yada kayınvalidem geldiğinde yemeklerimi yaparlardı..etrafı düzenlerlerdi ellerinden geldiğince..ama en fazla dayanabilirdim bende..çünkü ilgi istiyorlar sohbet istiyorlar..o gün belki işyerinde olay olmuştur canın sıkkındır..onlara gösteremiyorsun haliyle..
Allah kolaylık versin ..güvenilir bir bakıcı bulursunuz inşallah

Anneyle kv sizimi cekistiriyor??? Siz butun gun calisin bide eve gelip hizmet edin baska dertleri yokmu kovun hepsini evden yasi uygunsa cocuguda krese verin belki paraniz gider ama huzurunuz geri gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…