delirecegim bu oyuncaklardan

Benim ablamda çocuğuna seçtirip atıyor. Yeğenim acımasız mı şimdi.

Düzen falan çok güzel olmuş. Ama bana göre gereksiz bir yığın oyuncak. Markete gidip loliler alsanız çocuğunuzla kolileseniz bir köy okula gönderseniz çocuğunuza paylaşmayı aşılamış olursunuz belki de..

Konu sahibine mi bana mı yazdınız anlayamadim..

Benimde iki çocuğum var bizimde her yerden oyuncak firliyor.:-)
İyileri hatirasi olanlari aliyorum kırık parçalanmiş olanlari atıyorum
Anne olan atamaz demişsiniz oyuncakla duygusal bağ kurmayın hiç kıyafet atmiyormusumz sanki?

bence artık bişeyler öğreten geliştiren oyuncaklara yönel, yani bebek, peluş bişeyler falan filan bunların çocuklara pek bi faydası yok bence, birer tane olsa yeter faydasız olanlardan, gerisini ihtiyacı olan birilerine verebilirsin

ben atma

oy ablasi bir gorseniz iyi cocuklar yetistiriyorum ahlakli kimsenin malina zarar vermeyen gorgulu vatana millete emin olun kizlarimi tanisaniz ilerde gorgusuz olamayacahina kanaat getirirsiniz
Illa ki oyledir Allah bagislasin
Kimse istemez zaten bu dediklerinizin tersini. Kimse oyle cocuk yetistirmek istemez eminim, fazla oyuncagin zarari var yavrularimiza. Toplayin goturun cocuk esirgemeye ,loseve bakin oradaki yavrular da sevinsin. Bundan sonra da kontrollu sekilde oyuncak alirsiniz ve ellerine verirsiniz hepsi bir arada olmaz cunku

Az oynadiklari oyuncaklari ihtiyac sahiplerine bagislayin bence. Oyuncaklari bölün bir kismini kaldirin cocuklarin ulasamiyacagi bir yere bir kismi disarda kalsin 2-3 hafta sonra degistirin oyuncaklari. Böylece saklamis oldugunuz oyuncaklari cikardikdan sonra ilgilerini cekmis olacak ve onlarlan ilgilendceklerdir.

Yeni oyuncak istiyorlarsa letgodan satın yenisini o şekilde alın. Hiç değilse fazlalık olmaz paranızda israf olmaz. Geri dönüşüm gibi birşey

sadece anne olanlar daha iyi anlar beni atin cope demis ya bir cocugun oyuncagini atmak cok acimasizca geldi bana
Acımasızlık la yada anne olmamakla alakalı degil en iyi cozum bu kırılanlari çöpe gönderin.ve eleme yapıp çocuklarınızı da bu oyuna davet Edip bi ihtiyacı olanlara gönderin..

Ann
nasil anlatayim bilemiyorum ikiz kizlarim var. 4.5 yasinda o kadar cok oyuncaklari var ki
aslinda birazda bende hata var. ne isterlerse butcemin yettigi kadar almaya calistim.simdi oyuncaklar basima dert oldu. sigdiramiyorum toplayamiyorum cok bunaldim.ustume ustume geliyor oyuncaklar evin heryerinde oyuncak var .napicam bilmiyom esimde bikti .;:110:yeter artik oyuncak almayin diyor.kizlarsa hep yeni oyuncak alma derdinde
M ben küçükken oyuncaklarımı 2ye ayırıyordu. Bir kısmını kaldırıyordu digerlerini oynuyordum. Onlardan sıkılınca kaldırdıklarını çıkarıyordu. Böylece hem oyuncakları özlüyordum hem de ortada sürünmüyorlardı.

oyuncaklarimizin cogu neredeyse aktivite puzzle ve cesitleri legolar dugmeler hamur aktivite vb pelus ve diger seyler yok denecek kadar az en iyisi kutulara bolup ayirmak olacak tesekkurler herkese yarumlariniz icin :KK200::KK36:

Az sayida birak.digeelerini posetle ve sakla evde bir yere(ben elbise dolabina sakladım) 1ay sonra evdekileri saklayip bir kac tane sakli olanlardan cikardim.cocugum nasil sevindi anlatamam.artik yeni oyuncak almamaya çalışıyorum.çünkü ev doldu

Aynı bende çok dertliyim bu oyuncaklardan. Her yer oyuncak oyuncak. Bazaların altı bavullar dolaplar ve sepetler. Okadar çok verdim herkese. çöpe attım. Artık bıktım bastığım yer oyuncak baktığım yer oyuncak. Napıcam bilmiyorum çok canım sıkılıyor. Toplanıimıyor sürekli sacıyo çocuklar.

Bana yollayabilirsiniz karşıdan ödemeli kargoyla vermek istediklerinizi alabilirim benim sabiyide sevindirin :)

Yaw bende mi hata var. Kızım 2 yaşında 2 kutu oyuncağı var fazla takılmıyor onlarla da. Devamlı mutfakta. Kaşıklar su şişeleri vs ile daha mutlu. Acaba oyuncaklarını mı sevmiyor diye şüpheye düştüm..

benimkine de aylardır oyuncak almıyordum, doğum gününde ne istersen onu alacağım diye diye erteledim şimdi my little pony canterlot sarayı istiyor, üstüne az daha koysam saray kiralarım :KK70: sözü verdim alıcam artık, ama bidaha söz verirken 2 kere düşünürüm :confused:
ne kadar aceba fiyati

Çocukları şimdiden doyumsuz haşe getirmişsiniz.hayal gücü gelişmeli çocuğun,oyuncak alacağınıza,oturun onlarla başka şeyler yapın.

Back
X