Delireceğim resmen!!!

Hala ayrılmamışsın,böyle giderse de ayrılamayacaksın.

Böyle sorunlu bir ilişkiden mutlu bir evlilik bekleme,bile bile lades diyeceksin.

Canım ayrılmıyorum çünkü ayrılmak istemiyorum. Ben sadece sevdiğim insanla bir şeyler yoluna girsin istiyorum. O da istiyorsa bir şeyler için çabalamak yerine çekip gitmiyorum. Benim yaptığım bu. Ben senin her seferinde yaptığın yıkıcı yorumlardan ziyade yapıcı ve gerçekçi yorumlar istiyorum. Haklısın bak aldatılıyorsun da denilebilir bana ama yol göstererek, destek olarak. Buraya hep sorunları yazıyorum diye hep mutsuz değiliz tabi ki. Hep mutsuz olsak çabalar mıyız? Biz seviyoruz ve beraber mutluyuz ama içinden çıkamadığım şeyler olmuyor değil ben de buraya yazıyorum. Benim bir sürü ilişkim olmadı, 2. erkek arkadaşım diğeri çocukcaydı üstelik bu konuda tecrübem yok. Ben de sevgilimde kabul ediyor onun da eskiden ciddi ilişkisi olmadığını. İkimiz de çabalıyoruz bunun nesi kötü? İnsanların ilişkisi nasıl, ben mi abartıyorum soruyorum burada. Bir senedir bu forumdayım kimseyle tartışmadım, ama her konuma gamlı baykuş gibi yorum yapma, senden yorum istemiyorum.

Konulara yorum yapmak için kimseden izin almak gibi bir durum yok.Normal ilişki nasıldır olması gereken nasıldır,insanlar sana kaç konudur bunu anlatıyor.
Yapıcı yorum yapılacak yanı yok ilişkilerinin,çünkü sürekli aynı konulardan dert yanıyorsun bu da bir arpa boyu yol alamadığını gösterir.

Gamlı baykuş ? İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır.

Seninle tartışmayacağım. İstediğin yorumu yap. Ben "SENİN" yorumlarını, düşüncelerini görmüyorum, okumuyorum. Sevgilerle canım.

valla nasıl beceriyorsunuz bakmamayı ben de nişanlımdan ayrı şehirdeyim buluştuğumuz an elim telefonuna gidiyor iş arkadaşına az samimi bi msj bile atsa işle ilgili olur zaten ona bile arıza çıkartıyorum off çok imreniyorum senin gibi yazanlara valla:18:

sevgiliniz birseyleri saklıyormus gibi gelmedi bana, sadece her ne yapacaksan yanımda yap diyor,
kendi özeline dair size sınırlar koyuyor ve sizden de buna saygı duymanızı istiyor.

şahsen aynı seyi ben erkek arkadasıma yapıyorum, ne o ne de ben sifrelerimizi bilmeyiz, fakat tum sayfalar kabak gibi gozunun onunde acıktır, saklama geregi duydugum birsey yok ancak ben yokken kurcalaması fikri beni rahatsız ediyor, hem bana guvenmedigini dusundurtuyor hem de benim icin guven sarsıcı geliyor.

ayrıca bir kız arkadasım bana ozel bir mesaj atabilir, sırrını paylasabilir, onun tesadufen gormesine ne gerek var?!
illa goreceginiz sey karsı cinsle duygusal bir mesajlasma olmak zorunda degil, sizin merakınız bu yonde olabilir ancak her gun aşk ilanı almıyor kimse, daha cok kendi arkadas cevresiyle veya ailesiyle ozel seyler paylasıyor insanlar,
siz onun hayatındaki en yakını 1.kisi, eşi dahi olsanız baskasıyla yaptıgı 2li bir konusmada her zaman 3.kisi olacaksınız dolayısıyla o 2kisiye kabul edip etmeme degerlendirme yapacak fırsatı sunmadan dahil olmus oluyorsunuz.

fakat size soyledigi cirkeflik yaparsın ilişki ciddiye binmeden tel vermem, kuzenim benden hoslanıyor mesajlasıyoruz o yuzden okuma vs cumleleri hic hos ve kabul edilir degil. asıl dert ettiginiz sey telefonu saklaması degil gerekce olarak sundugu seyler olmalı bence.
kuzeni hoslanıyorsa sizin yanınızda onu reddeden bir yanıt verir, guveninizi kazanmak icin cabalar... sizin cirkeflik yapacagınıza dair potansiyel gordugunu acıkca soyluyor siz de kabul ediyorsunuz, yine de teli goster diyorsunuz... bana biri bu cumleyi kuracak ailesi de telefonu da kendisi de her seyiyle benden uzak olsun derim.

Tayinin senin için kademe yükseltecekse yani kariyerine faydalı olacaksa git.Ama böyle sebeplerden gitme çünkü ben anlattığın şeylere göre erkek arkadaşında bir problem göremedim.Evlilikte kısmet işidir ancak hayatını da fazla erteleme bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sadece güvenmek gerekiyor ve karşında ki insanı mutlu etmek gerekiyor. Sen nişanlını böyle saçma kıskançlıklarla huzursuz ettiğinin farkındasın, bunun farkında olduğun için de, acaba huzuru başka yerde bulur mu endişen var. Sıyrıl bu hareketlerden. Alma eline telefonunu, anın tadını çıkart, "özlemişim aşkımı, boşver şimdi telefonu" de ve geç gitsin. Gülerek inanarak bak nişanlının gözlerine. Bir yere mi gidecek sensiz, "tabi aşkım git, ama kendine dikkat et beni de merakta bırakma" de ve bırak gitsin. Arama sorma gittiği yerde huzursuz etme, o arayacaktır zaten bu sefer. Ve diyecek ki "benim harika bir nişanlım var, bana güveniyor, beni sıkmıyor ve süper anlayışlı"..Sakın unutma içinde olan adam her durumda aldatır, sen ister telefonu karıştır, ister dibinde tut fark etmez. Ben buna inanmışımdır hep, erkek yada kadın aklına koyduysa bir şeyi yapar.

Ne kadar rahat olursan o kadar güzel olur herşey, konunun üzerinde bu kadar düşünüp daha da doldurma kendini. Akışına bırak, çok daha güzel olacaktır emin ol.

Delirecek ne var anlamadım? Telefonunu göstermek zorunda değil.Ayrıca sizin bakmak istemenizde çok ayıp bence.Ben 12 yıllık evliyim eşimin telefonunu o verse bile karıştırmam,bakmam.Bence vazgeçin bu ısrardan.

Açık konuşayım bu mesajına hak verdim. Benim saçmalıktan vs. den kastım sahipliği mal-eşya olarak algılanması. Bu söylediklerinde tamamen haklısın. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Evet erkekler rahatlık ve huzur ıstıyor. Ama bu denli merakın altında da bir takım olaylar yatıyor. Mesela ben sevgilimin telefonunda eski sevgilisinden gelen özledim mesajları vardı sevgilim bana gösterdi ve yanımda sildi. Ama bir keresinde bana söylerım dıye tutmus mesajı sonra unutmus ben alınca gördüm ve ister istemez sinirlendim. Bu gibi ufak tefek sayılabilecek olaylardan sonra bakma geresiniminde bulundum. Birşeylerin tetiklemesi lazım bu tarz olaylarda. Ve buradaki konu sahibi arkadasımız olayı değişik anlatmış. Araya teyze kızları ve gizli saklı algılanabilecek konuları yazmıs. Evet özellikle evli çiftlerde bu güven ve rahatlık olmalı haklısın.

Tam benim sevgilimin zihniyeti seninki. O yazsa ancak bunlar olurdu. Ben de geçen sene hep arardım hatta öyle manyak bir hale gelmiştim ki mesaj atmadığı saatleri sayardım, haber versin ne yapıyor ediyor tepesine çökerdim. Şimdi hiç aramıyorum, mesaj atmıyorum, gel görüşelim demiyorum; o defalarca arıyor, gittiği yerleri haber veriyor, odundur normalde ama jestler yapıyor, gezmelere götürüyor, durmadan görüşmek istiyor. Evlenmek istemiyorum derdi hep şimdi artık yaz tatilinde bir karar verelim diyor. Güvensizliğim de geçen sene yaşanan şeylerden. O da hep şunu söylüyor seninle tanışacağımı bilemezdim, üni hayatımda kızlar oldu, ciddi bir ilişki niyetim de yoktu, hala arayan soran, ya da normal arkadaşım olup da arayan soranlar vardı geçen sene. Ben yazmıyordum ki zaten yazmadığım için hepsi bitti. Şimdi saklamıyorum diyor. Saklamayınca çok da kurcalama derdim yok. Ortada durdun, dibinde taşımasın, benden saklamasın ben açıp bakmam zaten. Bu olaydan sonra konuştuk ve yapıyor gibi. Bakalım artık... Ama senin gibi kendine güvenen, pozitif düşünen biri olmayı da çok isterim. Maşallah sana

Mesajlaşıyoruz demedi, teyzesinin kızı ve benden önce olan kızlardan mesaj atanlar oluyormuş o da karşılık atmıyormuş. Yani aslında işin aslı üni döneminde baya kız falan uğraşırmış. Atanınca bir iki sene kafa dinleyip evlenmeyi düşünüyormuş. Biz de o atanır atanmaz tanıştık aniden başladık. Her zaman değil ama arada teyze kızı, diğer kızlardan falan mesaj geldiği için telini saklamış. Çünkü ben görsem o karşılık atmasa bile ayrılırdım zaten ki hala anlamıyorum nasıl geçen sene telini saklamasını kabullenmişim de ayrılmamışım.İlişkimiz boyunca sana asla yanlış yapmadım, geçmişimle ilgili her şeyi de artık temizledim rahat ol diyor işte. Şimdi saklamıyor ama bu konular yüzünden tam rahat edemiyorum.
Çirkeflik konusunda ne yalan söyleyim yaptım. Kendimden beklemediğim şeyler yaptım. Düşününce ben bile çok kızıyorum kendime. Kabul ediyorum ama onun yaptığı şeyler yüzünden yaptım o da bunu kabul ediyor.

Gitmek istiyordum açıkçası ve bu sene benim mecburi tayin senemdi. Ama son anda her şey değişti ve 3 sene daha ne o ne ben bir yere gidemiyoruz. Geçen yıl yedim kendimi benimle evlensin diye üstelik o kadar kötü şey yaşarken. Ne saçma! Şimdi evliliğe pek sıcak bakmıyorum. O tatilde karar verelim nişan yapalım diyor ama ben istemiyorum. Biraz akışına bıraktım inşallah uzun süre bu rahatlığım devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…