gelemezse gelmesin gelenler sanki uslumu duruyor eşleri birbirine düşürüyor
eski usul bakmalar hem iyi yönlerini düşün çocuğun ileride sadece anne'ni sevecek,
eğer kaynanan baksa sürekli yüzüne vuracak , sürekli para isteyecek,akrabaları başına toplayacak
bence sen çok şanslı kadınsın ,üzülme bence
Canim kirginligni anliyorum.....ama inan bazi Anneler öyle...
Benim bir arkadasin Annesi, kayinvalideside degil öz be öz Annesi ayni senin Kayinvaliden gibi....bakmam, etmem, bu yastan sonra cekemem cocuk sesi diyip durur, gezmeye tozmaya izine gitmelere gelince aninda atlar, ama Kizi Anne isim var cocugu sana birakayim diye sordugunda "Yok ben hasta kadinim suram agriyor buram agriyor der, veya baksa bile en fazla 2 saat onuda burnundan getirir.....
Arkadasimda cok üzülüyor bu konuya, ama ne yapsin? Esinede mahcup kalmasi cabasi...
Bazi gercekleri kabul etmek lazim, demekki senin kayinvalidende böyle bir kadin......bu yüzden görüsmek istemiyorsan tabiki sen bilirsin ama bence gereksiz canim.....
Sadece kendi kendini sinir ediyorsun baska birsey degi.
Üzme kendini, gözünü ac kapa büyüyor cocuklar, sen yavrunda hep böyle kücük kalacak degil ya.....olumunekankayizsmile
Simdi o bakma istemedigi torununu yarin bakkala göndermek istediginde insallah kayinvaliden bu günlerini hatirlar....ne diyim canim, Allah yardimciniz olsun:Saruboceq:
bence haklisin sen elinden gelen sabiri göstermissin zorlada olmaz en iyisi madem hic bir yarari yok zararida dokunmasin bosuna sinirinizi bozmayin esinizde arkanizdaymis yerinizde olsam bende görüsmezdim
Bence hiç kafana takma derim çünkü sadece senin başında yok bu dert kiminin annesi kiminin kayınvalidesi işte ne yapacaksın atsan atılmazlar, satsan satılmazlar. Sabredeceksin güzelim kızın hep böyle kalmayacak büyüyecek ve sende rahatlayacaksın.
Bu biraz yapı meselesi kimi insanlar çocuk bakmayı sevmiyor çocuk sesinden nefret ediyorlar inan torunları olsa dahi aynı şey. Yani diyorsun ya yarım saat kızıma bakamıyor ama kaç saatlik yola gezmeye gidiyor. Hastalık bahane inan ki çocuğa tahammülleri kalmamış onlara da hak vermek gerek bir yerde.
Onun için sinirlenip kendini harap etme. Görüşmek gidip gelmek istemiyorsan da gidip gelme kim sana ne diyebilir ki.
bence torununa çok da düşkün biri değil k.validen. bence gitme, çok görmek istiyorsa kendisi gelsin. zaten merak etme bir süre sonra çocuk gitmek istemeyecektir. inan çok eminim. çocuklar sevilip sevilmediklerini, biz büyüklerden daha iyi anlarlar. hiç sıkma canını. seni anlayan ve destek olan bir annen ve eşin var, gerisi boş bence yerimseniben
cnm bencede hiç üzme kendini..maalesef böyle insancıklar var..sanki kendilerinin hiç bebekleri olmamış gibi davranırlar..dediğin gibi gün gelir devran döner o zamanda senin işin olur bi yerlerin ağrır dicem ama biliyorum ki biz bu noktada vicdan yaparız ve onların yaptığını yine yapamayız..allaha havale et cnm başka yapıcak bişey yok maalesef
cok kirici ve uzucu bir durum..kayinvaliden gezemeyecegim cocuk bana kalacak diye korkuyor hatatini yasamak istiyor anlasilan..her anne sizin anneniz gibi sevgi dolu,evladi buyuyunce de yardimina kosan,anne olamiyor malesef.bosver takma kafana..herseyin bir zamani var..o da basina birseyler gelince anlayacak sizi ne kadar kirdigini ve hatali davrandigini..
canım sen anneni neden kendine almıyorsun yada bu durumda çocuğu neden annende bırakmıyorsun?
yazık ufacık çocuğa her sabah erkenden kalkıp o yollara düşüyor
anneciğinede yazık hergün size nasıl gelsin kadın , eşin alsa bile zor olur
yani bu durumda ya sen çocuğu hafta içi annende bırakıcaksın akşamları siz gidiceksiniz eşinle birlikte annene
yada annen müsaitse sizde kalsın..?
yada evini annene yakın biyere taşısan bebeğin büyüyene kadar?
aklıma bunlardan başka bir çözüm gelmedi bu durumda
kırgınlığını anlıyorum ama, bence yinede selamını kesme eşinin annesidir boşver
sadece samimi olma, bundan sonrada ondan hiçbir talepte bulunma
bunların hepsini değerlendirdik canım. Kardeşim ve babam var. Kardeşim tam ergenlik çağında ve başı boş kalmamalı. Bu yüzden annemin bizde kalması istemiyoruz. Bencillik olacak çünkü. Yeterinde fedakarlık yapıyor zaten kadıncağız.
Kızımı annemde bırakmaya da içim yine elvermiyor. Her akşam bırakıp eve gelmek de koyuyor. Bu şekilde terkedilmişlik de yaşatmak istemiyorum ki etkilenecektir.
Evimi anneme yakın bir yere taşıyacaktım. Kendi evimi satıp anneme yakın alacaktım ama annem kiracı ve taşınacak. Dolayısıyla bende kıpırdayamıyorum nereye taşınacağı belli olmadığından.
Yani çözüm yok başka maalesef. Neyse ki bu sene son. Seneye kreşe gidicek ve daha kolay olacak herşey o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?