Delireceğim

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Arkadaşlar merhaba kafayı yemek üzereyim şuan...
Operatörüme sürekli işleyen bir ücret var...46 tl ödeyeceğim fatura bugun olmuş 448 tl nedeni ise ;
Bana bir mesaj gelmiş hatta bir değil birkaç defa,evet yazmışım da facebook da oyun kredisi için ...
Bırakın mesajın gelmesini facebook oyunla falan asla işim olmaz ve bunu yapabilecek kimse yok!!
Operatörümü aradım az önce paranın çekildiği yerin numarasını verdiler aradım ama ulaşmakk ne mümkün!!
Ben bu faturayı neden boş yere ödeyeyim ? Yapabilecek hiç birşey yok mu gerçekten ?
Eşime bunu nasıl söylerim zaten işleri kötü son günlerde 400 tl az para mı ?
Parayı sürekli çeken yerin adı mobil ödeme sistemleri...
Lütfen yardım edin itiraz etmek istiyorum operatörüm siz evet yazmışsınız diyor başka birşey demiyor...
Ne yapacağımı bilemiyorum ve bu parayı ödemek istemiyorum

facebook oyunu olarak düşünmeyinde hafızanızı zorlayın hiç son dönemlerde yardım kampanyası bedava dakika vs adı altında gelen mesajlara evet cevabını verdiniz mi? merak edip internetten araştırdım. bir dolandırıcılığa maruz kalmışsınız gibi gözüküyor durum. operatör firmanız bu durumda bir şey yapamaz hukuki olarak evet cevabı sizin rızanızla atılmış gibi görüldüğü için..
ayrıca bu tür durumlarda faturayı malesef ödemek zorundasınız. daha sonrasında bilişim suçlarına şikayette bulunabilirsiniz..

Son düzenleme:

Hayır canım bana hiç mesaj gelmedi artı facebook oyun üzerinden görünüyor dedi operatör...
Dolandırıcılık benim de aklıma geldi Geçen gece eşimin telefonu yurt dışından aranmış açtım uyku sersemliğiyle faturası 300 tl geldi Vallahi eşime diyemem bir de bunu ne yapacağım ben

Son düzenleme:
Arkadaşım mobil ödeme sitemleri telefonlarda birkaç kısa yol tuşu ile bağlanılan paralı bir program burdan numaralara basmak aracılığı ile çeşitli sistemsel hizmetler almak mümkün. Telefonunun ekran kilidini yapıyormusun acaba

Telefonumum her zaman şifresi var...

internette yazana göre olay şu şekilde işliyor A kişisinin facebook şifresi dolandırıcılar tarafından ele geçiriliyor. dolandırıcılar A kişisinin listesindeki arkadaşlarıyla oymuş gibi sohbet ediyor. faturalı hattı olan kişiler tespit edilip bin bir türlü oyunla gelen mesaja evet cevabı vermeleri sağlanıyor. bu parada poker vs oyun sitelerine aktarılıyor. yani arkadaşın sana şuraya yardım yapsana veya 300 dakika hediyem var benim ihtiyacım yok senin hattına yönlendirelim vs tarzı söylemlerde bulunmuş olabilir mi dedim ama hiç mesaj gelmedi diyosun.. senden başka telefonunu kurcalayan var mı? belki eşin atmıştır.. off ben sıkıntı yaptım az para değil gerçekten (

Sanal ve teknolojik suclari islemenin bu kadar kolay oldugu teknoloji devrinde gercek magdurlar keske korunabilse.fatura 1000 tl de fazla olabilirdi.

Facebook çalınmadı canım dondurdum hatta telefonuma da eşim bakar sadece o da instagram vs gibi şeylerime bakar yada youtube dan frangman izler...Eşim de bende böyle mesaj gelmiş olsa bile asla cevap vermez sileriz...Ben ne yapayım nasıl halledeyım bılmıyorum cok caresız kaldım 448 tl telefon faturası mı olur Kendımı cok kotu hıssedıyorumm

Canım sakin ol..
Şifrem var demese, biri yapmıştır diyeceğim ama.. Şifre var diyor telefon..

Sanal ve teknolojik suclari islemenin bu kadar kolay oldugu teknoloji devrinde gercek magdurlar keske korunabilse.fatura 1000 tl de fazla olabilirdi.

Benım sorunum rakam degıl aslında rakam da en onemlısı nasıl oldugu ve ıtıraz etmem ama nereye?
Sonucta bos yere 5 mılyon da vermek ınsanın canını sıkar...Kaldı kı benım 448 tl

Numaranın kim olduğunu sorgulattın mı canım adı için?

Evet sorgulattım tabıı ınternet sıtesınde cep telefonu var acmıyor sebeke mesgul dıyor bazen kısacası ulasılması mumkun degıl
Burak Erdır adında bırı facebook bıle var

Nasıl sakın olabılırım ? Tıtrıyorum onlıne ıslem merkezınden faturamı gordugumden berı
Cok caresızım

haram zehir zikkim olsun.Allahın belalari.insanları daha nasıl dolandiracaklar acaba
yazık günah degilmi.az parada değil.o doğmamış cocugunu giydirdi baştan ayağı.Allah belalarini versin

acaba dokumanlarinizda çıkarmı kime mesaj yazdığın yada kimden mesaj geldiği:26:
peşini birakma canım...

Amın ınsallah...Evet az para degıl kı daha cocuguma bırsey almadım kı o parayla neler yapılır
Dokumanı beklemeden sordum operatore zong dıye bır yere mesaj atılmıs dıyorlar...
;Pesını bırakmak degıl de ne yapacagımı bılmıyorum vallahı Allah yardım etsın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…