- Konu Sahibi HasnictirR
-
facebook oyunu olarak düşünmeyinde hafızanızı zorlayın hiç son dönemlerde yardım kampanyası bedava dakika vs adı altında gelen mesajlara evet cevabını verdiniz mi? merak edip internetten araştırdım. bir dolandırıcılığa maruz kalmışsınız gibi gözüküyor durum. operatör firmanız bu durumda bir şey yapamaz hukuki olarak evet cevabı sizin rızanızla atılmış gibi görüldüğü için..
Arkadaşım mobil ödeme sitemleri telefonlarda birkaç kısa yol tuşu ile bağlanılan paralı bir program burdan numaralara basmak aracılığı ile çeşitli sistemsel hizmetler almak mümkün. Telefonunun ekran kilidini yapıyormusun acaba
Hayır canım bana hiç mesaj gelmedi artı facebook oyun üzerinden görünüyor dedi operatör...
Dolandırıcılık benim de aklıma geldiGeçen gece eşimin telefonu yurt dışından aranmış açtım uyku sersemliğiyle faturası 300 tl geldi Vallahi eşime diyemem bir de bunu ne yapacağım ben
internette yazana göre olay şu şekilde işliyor A kişisinin facebook şifresi dolandırıcılar tarafından ele geçiriliyor. dolandırıcılar A kişisinin listesindeki arkadaşlarıyla oymuş gibi sohbet ediyor. faturalı hattı olan kişiler tespit edilip bin bir türlü oyunla gelen mesaja evet cevabı vermeleri sağlanıyor. bu parada poker vs oyun sitelerine aktarılıyor. yani arkadaşın sana şuraya yardım yapsana veya 300 dakika hediyem var benim ihtiyacım yok senin hattına yönlendirelim vs tarzı söylemlerde bulunmuş olabilir mi dedim ama hiç mesaj gelmedi diyosun.. senden başka telefonunu kurcalayan var mı? belki eşin atmıştır.. off ben sıkıntı yaptım az para değil gerçekten(
Sanal ve teknolojik suclari islemenin bu kadar kolay oldugu teknoloji devrinde gercek magdurlar keske korunabilse.fatura 1000 tl de fazla olabilirdi.
Canım sakin ol..
Şifrem var demese, biri yapmıştır diyeceğim ama.. Şifre var diyor telefon..
Nasıl sakın olabılırım ? Tıtrıyorum onlıne ıslem merkezınden faturamı gordugumden berı
Cok caresızım
Numaranın kim olduğunu sorgulattın mı canım adı için?
Nasıl sakın olabılırım ? Tıtrıyorum onlıne ıslem merkezınden faturamı gordugumden berı
Cok caresızım
Evet sorgulattım tabıı ınternet sıtesınde cep telefonu var acmıyor sebeke mesgul dıyor bazen kısacası ulasılması mumkun degıl
Burak Erdır adında bırı facebook bıle var
haram zehir zikkim olsun.Allahın belalari.insanları daha nasıl dolandiracaklar acaba
yazık günah degilmi.az parada değil.o doğmamış cocugunu giydirdi baştan ayağı.Allah belalarini versin
acaba dokumanlarinizda çıkarmı kime mesaj yazdığın yada kimden mesaj geldiği:26:
peşini birakma canım...
Şahsın bilgileri,
- 3pay | Mikro Ödeme'de Business Development Manager
Mikro ödemede mi?
Resmen dolandırıcı bu!
canım mikro ödeme ne oluyor.Şahsın bilgileri,
- 3pay | Mikro Ödeme'de Business Development Manager
Mikro ödemede mi?
Resmen dolandırıcı bu!
Evet ıste onu bende gordum ve sok oldum elım kolum baglı yaa
canım mikro ödeme ne oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?