- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Niye sildin diyorum susuyor en buyuk isi susmak zatenKesinlikle bir işler karıştırıyor.
Güvenmiyor musun diye size kızması da ters psikoloji yaratmaya çalışmak. Sanki suç sizdeymiş gibi gösterip güya kendini aklayacak.
Bence arada kontrol edin. İnşallah düşündüğümüz gibi bir iş yoktur ortada.
Niye sildin diyorum susuyor en buyuk isi susmak zaten
Evet teker teker sildiÇöpten de mi sildi hemen?
Birakmam da niye sildi ben anlamiyorum yaTuhafmış gerçekten. Bu işin peşini bırakmayın bence. Normal bir şey olsa sileceğini düşünmüyorum. Güvenmiyor musun vesaire vesaire derse sakın kendinizi suçlu hissetmeyin.
Araştırın bakalım neler olacak.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Birakmam da niye sildi ben anlamiyorum ya
Seni kırmak üzmek istemem ama kocan cidden sana göre değil ya, hiç mi dertsiz günü geçmez bi insanın? Böyle evliliğe insan nasıl dayanır ya Allah yardımcın olsun.Evet teker teker sildi
Her zamanki gibi sosyal medya yüzünde n her hafta kavga olur diger yonlerde iyiyiz niye sildin dedim tekrar gelir o zaman bakarsin diyor zaten ne oldugunuda anlamadim eposta da ne oluyor daBelli ki sizin görmenizi istemediği bir şeyler gelmiş.
Eşinizin hal ve hareketlerinde bir değişim var mı? Size kadar soğuma veya ilgisizlik?
Amin sagolun bende bilmiyorum ya hersey beni cekiyorSeni kırmak üzmek istemem ama kocan cidden sana göre değil ya, hiç mi dertsiz günü geçmez bi insanın? Böyle evliliğe insan nasıl dayanır ya Allah yardımcın olsun.
Oyle karsisinda cildirmamak mumkun degil" benim gormek istemedigim mesaj mi vardi dedim oda he dedi "
Eşiniz fazla rahat değil mi?
Bende bilmiyorum ama neden siliyor ya ben merak ettim oda boyle birsey diye gosterseydiNe olabilir e-postada ya boşver.
Abuk sabuk yabancı kadın isimleriyle virüs atıyorlar. Sürekli geliyor.
Açmadan siliyoruz hep.
E-postada huylancak bisey olcagini sanmam.
Facebook a gelen mesajlar es zamanlı olarak mailine de düşüyorsa o yüzden silmiş olabilir . Reklam maillerini silmekle ugrasacagini sanmıyorum. .Bende bilmiyorum ama neden siliyor ya ben merak ettim oda boyle birsey diye gosterseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?