Hasta oldgu halde kimsenin hakkina giremezzzzzNeyin nafakası ben de anlamıyorum bu işi. Sırf evlendiniz, bir kağıda imza attınız diye o adam neden ömür boyu size bakmak zorunda olsun? Tazminat konusunda az da olsa katılıyorum, ama yine de yaptıklarının karşılığı para ödemek olmamalı. Kusura bakmayın ama böyle kadınlar asalak gibi görünüyor gözüme.
Sizinle sevişmedi ya da sevişemedi diye ömür boyu size bakmaya mahkum yani... Zihniyete hayran kaldım.Hasta oldgu halde kimsenin hakkina giremezzzzz
Konuyu okudum ama anlamadım. Bayan mı sorunlu ve tedaviye yaklaşmamış, yoksa adamın mı cinsel problemi varmış?Sizinle sevişmedi ya da sevişemedi diye ömür boyu size bakmaya mahkum yani... Zihniyete hayran kaldım.
Adamın cinsel problemi varmış sanırım.Konuyu okudum ama anlamadım. Bayan mı sorunlu ve tedaviye yaklaşmamış, yoksa adamın mı cinsel problemi varmış?
Dayak yemek aç bırakılmak? Bu işkence değilde ne?Sizinle sevişmedi ya da sevişemedi diye ömür boyu size bakmaya mahkum yani... Zihniyete hayran kaldım.
Arkadaş bu sorulara net cevap vermediği için ben tersini düşündüm.Adamın cinsel problemi varmış sanırım.
O eziyetin karşılığı tazminat davasıdır, nafaka değil. Ya da ceza davası açılır en iyi ihtimalle.Dayak yemek aç bırakılmak? Bu işkence değilde ne?
Sadece cinsel mevzu neysede bu eziyetin bi karşılığı olmalı..
Arkadaş bu sorulara net cevap vermediği için ben tersini düşündüm.
Şimdi bakıyorum, bazı evlilikler var, mesela adamı yıllarca tanıyorsun, süper güveniyorsun, büyük aşkın falan, ama evlenince içinden bir canavar çıkıyor. Tüm sülalesine kızı ezdiriyor. Böyle bir boşanma olursa, ödesin bence o nafakayı. Bir insanın yıkılan hayalleri için bir nebze de olsa ceza babından. He ben olsam, ellemem öyle bir adamın parasına, ama inadına alırım ve bir fakire maaş bağlarım.
Ama yok, denediniz olmuyor. İki tarafta belli oranda hatalı. Sırf bir süre aynı ismi paylaştık diye, adamdan öbür boyu para talep etmek, bence de tuhaf.
katılıyorum size tazminat davasını anlarımda nafaka ne oluyor. Adamın maddi durumu iyi diye nafaka istiyorSizinle sevişmedi ya da sevişemedi diye ömür boyu size bakmaya mahkum yani... Zihniyete hayran kaldım.
canım ya boşanmışsın, bence nafakası falan da onda kalsın ben olsam istemezdim hiçbişeyini böyle insandan 5 kuruş girmesin cebime derdim. tüm ilişkiyi kesip yoluna bakman daha mantıklı.Oncelikle rabbim hepimizin yardimcisi olsun ... aglayarak yaziyorum suanda 15aylik ewliligimi 3 ay once bitirme karari aldim ailemin yanina gittim orsa yasiyorum bosanna davasi actim. Bosanma sebebim aramizda hic birsey olmadi kIz duruyorum hala ustune dayak yedim ve ac birakildim 15ay dayandim en sonunda pes ettim simdi iste bosanma suresi basladi awukata wrrdim darp raporu aldim kendisi beni awukata wermis cinsel birleesmeye ben yanasmamisim tedawi olmamisim sorun bendeymis .. mahkeme nafaka bagladi bana 500lira onuda iptal edin diye dilekce wermis warmk boyle bi durumla karsilasan yada awukat tanidigi olan bana bi akil werin allah askina dua edin
sanırım siz de bu 5 ay içinde bunlara kanıp evlendiniz??Cnm birsuru dukkani 2ar vincleri falan hali durumu ii merak etme sen orasini
Cnm birsuru dukkani 2ar vincleri falan hali durumu ii merak etme sen orasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?