Deliricem kendini nerelere atam

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.362
548
29
Yine dugun :'( biktim aksam aksam nerelere gidim ben simdi.kafam kaldirmiyo artik c.tesi tasincaz bu nalet sokaktan ama cok korkuyorum ya tasincamiz yerdede boyle hep dugunler varsa ben bunu hic dusunmemistim :'(

Havalar serinledi, kapıyı pencereyi kapatın bir nebze daha az işitirsiniz sesi.

yurt dısının en guzel yanı herhalde hıc dugun olmaması, kıs geldı ddugun olmaz arrtık rahatlarsınız umarım:)

Ah bu hormonlarımız yok mu:)

Hormonlan ilgisi yok bence migrenim var :) normalde zaten sese tahammulum yok kalabalik ortamda duramam tv cok izlemem hatta genelde esim evde yoksa tv hep kapali kalir.sessizlik istiyorum ama dugunu engelleyemiyorum evimin icinde caliyomus gibi cok rahatsiz ediyor.suan sanirm mola verdiler azicik rahatlaadim

Ay ne guzel ya severim ben muzik gurultusunu...buraya da bazen gece 2-3 gibi beachten muzik sesi gelir
Dımtıs dımtıs:KK24:

Yok benim tahammulum yok gorultuye ozelliklede dugun gorultusune hic dayanamam.ya bazen bunu dusunmuyor degilim benim kinamda kotu haber aldik sacim herseyim hemen hemen hazirdi ne dugunum oldu ne de kinam oldu.acaba dugundenlerden oyuzdnmi bukadar rahatsiz oluyorum

bukadar dugum olduguna gore yasak degil heralde

kötüymüş o zaman. anneannem ankaranın iç tarafında yaşıyor biraz daha,orada düğünler saat 10 da bitmek şartıyla yapılıyordu. hani öyle bir durum varsa ararsınız diye demiştim.

kapıları vs kapatıp kulaklık takıp film izlerdim sanırım ben olsam.

Back
X