Deliricem kendini nerelere atam

kötüymüş o zaman. anneannem ankaranın iç tarafında yaşıyor biraz daha,orada düğünler saat 10 da bitmek şartıyla yapılıyordu. hani öyle bir durum varsa ararsınız diye demiştim.

kapıları vs kapatıp kulaklık takıp film izlerdim sanırım ben olsam.
Butun camlari kapattim tv acmistim ama oda rahatsiz etti.suan azicik dugun sesi ve caycinin sesini bide patates kizartma yapiyorum onlarin sesini duyuyorum :)

Burda da yapıyorlar sokak düğünü :KK42:
Bende camları kapatıyorum sesi daha az geliyor :)
Çok sinir bozucu:KK34:

Yok benim tahammulum yok gorultuye ozelliklede dugun gorultusune hic dayanamam.ya bazen bunu dusunmuyor degilim benim kinamda kotu haber aldik sacim herseyim hemen hemen hazirdi ne dugunum oldu ne de kinam oldu.acaba dugundenlerden oyuzdnmi bukadar rahatsiz oluyorum
Oncesinde oyle rahatsiz etmiyorduysa olabilir
Bilincalti her an devrede

kötüymüş o zaman. anneannem ankaranın iç tarafında yaşıyor biraz daha,orada düğünler saat 10 da bitmek şartıyla yapılıyordu. hani öyle bir durum varsa ararsınız diye demiştim.

kapıları vs kapatıp kulaklık takıp film izlerdim sanırım ben olsam.
Kiz sassy valla sormasam catlarim bn patates kizartma dedimya sende patates kizartmaya gtmedin dimi dun konu acmistnya dana gibi yiyorum die :KK70:

Kiz sassy valla sormasam catlarim bn patates kizartma dedimya sende patates kizartmaya gtmedin dimi dun konu acmistnya dana gibi yiyorum die :KK70:

hahahhaha ayyy kahkaha attım :KK70:

az önce patates cipsi yemiştim sayılıyor mu :KK70:ama onu yememiş olsam kesin şimdi mutfaktaydım:kk77:

Back
X