Okumussun, alıntılamissin ama anlamamışsın ki.
Evlilik istemiyor zaten, seni yaşanacak cinselliğe ikna etmek için evlilik kozunu kullanıyor. Bir nevi seni evlilik vaadiyle kandırıyor.
Ha , sonunda evlilik olur, olmaz . Bu işler kader kısmet. Ama sen 'sevişsek bile ailelerle tanıştıktan,iş ciddiye bindikten sonra vazgeçecek değil ya' kafasında bir insansınız.
Aileler tanistiktan sonra ayrılmak da, Nişan zamanı ayrılmak da zor şeyler değil.
Ayrıca belki o sana 'ayrilalim' demez ama sen sogursun. Ne bileyim tokat atar. Düğün - ev gibi konularda senin fikirlerine saygı duymaz, ailenle kavga eder, 'ailemle bir oturacagiz' tarzı emrivakilerle gelir... Sen de 'bir tek kocamla birlikte olmalıyım,madem yaptım bir hata,katlanayim' kafasında bir insan oldugun için bile bile ateşe yurur ve mutsuz bir evlilik yaparsıniz
Hiç bu açıdan düşündün mü?
İnsanları rahatsız edecek derecede bir saflığın var gerçekten.
Konuya son yorumum; eğer kendi arzun ve isteğinle onunla olmak istiyorsan, ayrilsan bile 'olsun,güzel hatırlayacağım' diyeceksen, ileride hayatına giren insana senin bekaretin hakkında konuşma hakkı vermeyecek kalitede bir insansan yat gitsin. Kaç yaşına gelmişsin, arzu ettigin bir adamla birlikte olman kadar doğal şey olamaz.
Ama eğer 'zaten biz evleneceğiz. O yüzden birlikte oluyoruz' diye dusunuyorsan , 'beni terkederse mahvolurum,ailemin yuzune bakamam, aman beni kim alır' diye kafani duvarlara vuracaksan , 'ben istemiyorum,hazir değilim ama çok ısrar ediyor' şeklinde duygusal manipülasyonlara geliyorsan sakın sakın böyle bir hataya düşme