• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deliricem lütfen yardim edin diger açtığım konuyla bağlantılı

Her bölüme 5er konu açmadan rahatlayamayacaksiniz galiba 😂

Nedenini sormussunuz sevişmek istediği için yapıyor. Adını koyunca seviseceğinizi düşünüyor.

Gercekten duzelip duzelmedigini anlamaniz için sevismeniz lazım sanırım çünkü buraya onlarca kişi zaten bunları yazmıştı hala soruyorsunuz.
Adini koyunca normal zaten

Okumussun, alıntılamissin ama anlamamışsın ki.
Evlilik istemiyor zaten, seni yaşanacak cinselliğe ikna etmek için evlilik kozunu kullanıyor. Bir nevi seni evlilik vaadiyle kandırıyor.
Ha , sonunda evlilik olur, olmaz . Bu işler kader kısmet. Ama sen 'sevişsek bile ailelerle tanıştıktan,iş ciddiye bindikten sonra vazgeçecek değil ya' kafasında bir insansınız.
Aileler tanistiktan sonra ayrılmak da, Nişan zamanı ayrılmak da zor şeyler değil.
Ayrıca belki o sana 'ayrilalim' demez ama sen sogursun. Ne bileyim tokat atar. Düğün - ev gibi konularda senin fikirlerine saygı duymaz, ailenle kavga eder, 'ailemle bir oturacagiz' tarzı emrivakilerle gelir... Sen de 'bir tek kocamla birlikte olmalıyım,madem yaptım bir hata,katlanayim' kafasında bir insan oldugun için bile bile ateşe yurur ve mutsuz bir evlilik yaparsıniz
Hiç bu açıdan düşündün mü?
İnsanları rahatsız edecek derecede bir saflığın var gerçekten.
Konuya son yorumum; eğer kendi arzun ve isteğinle onunla olmak istiyorsan, ayrilsan bile 'olsun,güzel hatırlayacağım' diyeceksen, ileride hayatına giren insana senin bekaretin hakkında konuşma hakkı vermeyecek kalitede bir insansan yat gitsin. Kaç yaşına gelmişsin, arzu ettigin bir adamla birlikte olman kadar doğal şey olamaz.
Ama eğer 'zaten biz evleneceğiz. O yüzden birlikte oluyoruz' diye dusunuyorsan , 'beni terkederse mahvolurum,ailemin yuzune bakamam, aman beni kim alır' diye kafani duvarlara vuracaksan , 'ben istemiyorum,hazir değilim ama çok ısrar ediyor' şeklinde duygusal manipülasyonlara geliyorsan sakın sakın böyle bir hataya düşme
Benden birlesme olarak cinsellik istemiyor.sadece konuyu oraya getirmesinden rhaatsiz oluyorum bas basa kalmayi da cok fazla istiyor. Saf değilim aslinda fwrkidna
And olsun bi daha senin konuna assssla yorum yapmicam bu son. Trollsen komik değilsin artık başka konular aç eğlenelim. Eğer gerçeksen Sen kendi ufak beyninde uydurduğun şeylere o kadar inanıyorsun ki sana ne dense “bini sivmiyısı nidin biyli didi” diyorsun. Adam seni sevmiyo, umrunda bile değilsin. Onun kadar vasıfsız sapık bir zavallının dünya üzerinde cinselliğe en yaklaştıgı nokta sensin o yüzden seninle, dedigi her şeyi de o yüzden diyor. Git affet adamı beraber ol tamam mı. İki ay sonra “birlikte olduk ama soğuk davranıyo evlenmeyecek miyiz diyorum geçiştiriyo” yazdıgında sana sadece 🤣 atıcam
Adam cinsel birleşme istemiyor konuyu çok yanlış anlamışsın

8 aylik bir ilişkim vardi bitti. Bu süre içinde 2-3 kere ayrildik. Birinci ayrilma sebebim sevgilim sürekli beni eve çağırıyordu bulusmalarda yaklaşmaya çalışıyordu.telefonda sevismek istediğini söylüyordu. Disarda rahat sarılamiyorum deyip hep sakin yerde bulusmak istiyordu. Avm ye falan gitsek bile sonradan hep sakin yer istiyordu. Digeri ilgiiszdi falaj ben ayrıldım. Sonra barismak istemedim engelledim isyerime kadar geldi saatlerce bekledi konusmak icin haklisin anladim seni vs. Barıştık eskiye oranla düzelmisti ama ara ara yine mesajda konuyu cinsellige getirmeye çalışıyordu. Sizce söz verdiği halde neden bunu yapıyor? Bunlar olmadan olmuyor diyordu ama surekli istemesi itici geliyordu artik. En sonda memleketine tasindi ayrildik. Simdi gelince benimle beraber olmak istiyor tekrardan. Adini koyalim falan dedi. Sizce ne yapmalıyım? Psikoljim bozuldu düşünmekten. Gerçekten düzeldigini anlamak icin ne yapmam lazım.
Sen seviosan adini koyun nisandi kınaydı nikahti düğündü adamda ersin muradına.Yani budur ne diyelim ki?Seninde gönlün var belli adamda ille de sen dio 😅

Ben koyuyorum hemen adını: sapık.

Bir insani buna zorlamak nedir ya? Nerden buldun bu çapsızı?

Bu kadar ucuz bi ısrar olamaz. Midem bulandı.

Ayrıca hemen ekleme yapıyorum: Sizi hiç sevmiyor. En azından başka şeyleri (konudan da anlaşılıyor o şeylerin ne olduğu) sevdiği kadar sevmiyor.
Bence libido

şu ağziyla isteyen adamlara sinir olan bir tek benmiyim ya.
yerinde olsam boylesiyle evlenmem
adam bildigin ön sevişmeden tahrikten arzulamadan bir haber.
bununla evlenirsen sevisirken tavandaki örumcek aglarini sayarsin demedi deme

Yine aklı bir yerinde olan bir erkek vakası..Ben de çok çektim bu tiplerden, seninle de asla evlenmez. bu erkeklerden uzak durmak lazım kesinlikle

Kimse duzelmez, duzelmis numarasi yapar.
Sen istenedigin halde buna diretmesi de cok itici. Bir gun dayanamayio senin de kirilma noktan olup beraber oldugunda sonradan da pisman olabilirsin. Adini koyalim diye seni kandirip beraber olmak icin kilif uyduruyor da olabilir. Sevgilin sapık. Seni istemedigin seylere zorluyor. Bir cesit psikolojik baski bu. Sana saygisi yok. Umarim devam etmezsin cunku boyle giderse bir gun istemedigin birseyi yapmis olabilirsin. Sonrasi da buyuk pismanlik olur.

Back
X