- 27 Şubat 2020
- 1.200
- 2.299
- 63
- Konu Sahibi Meralmeryemm
Iyide senin hayat hikayeni hepimiz senden daha iyi anladık artık yine mi konu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koptum yahuSen fake misin? Erkek profil olma ihtimalin var.
Sapık insanlar evlenmiyor mu? Tövbe mi ediyor? Niyetim ciddi diyen herkes bir anda aydınlanıp, yüzünü ahirete mi dönüyor?
Ben sürekli karsi çıkıyorum istemiyorum diyerek oda ustume geliyor. Örneginiz cok güzeldi teşekkürler. Amacım evlilik değil. Bana ilişkinin bundan ibaret olmadığını söyleyen de o. Benim yönlendirmem gerekiyor belki de ama bu nasil olacak. Çünkü sende istiyorsun diyor ama hep karsi çıkıyorum. Sevmese evlilik ister mi diye düşünüyorumYa ne evi ,ne istemesi saçmalama.
Bu adamın niyeti evlenmek de değil. Adam sadece derin bir açlikta. Beyniyle değil hormon yüklü organıyla davranıyor çünkü cinselliğe aç. Nasıl orucken - açken aklınıza yemekten başka birşey gelmez, güneşin alninda bir yere yetismek için kostuysaniz lıkır lıkır su içene kadar etrafta olan biten hiçbir şeye konsantre olamazsiniz,işte bu da öyle birşey.
Adını koysun, bu sefer adi koyuldu biz artık sevgiliyiz,zaten evleneceğiz deyip sizi taciz etmeye devam edecek.
Ben evlilik dışı cinselliğe asla karşı değilim. Hatta insanların 'nikahtan önce olmaz' deyip iyice tartıp biçip emin olmadan sadece hormon baskısıyla evlilik yapmasina karşıyım.
Ama sizin durumunuzda bu cinsellik değil. Bu cinsel taciz
Siz de istiyorsanız, gidin sevişin rahatlayın. Ama bu adam sizi taciz ediyor. Siz istemeden size dokunuyor, siz istemeden ona dokunmanizi istiyor,siz istemeden sizinle erotik konuşmalar yapıyor... Bunun adı ne aşk ne ilişki ne başka birşey. Tacizden başka bir ismi yok.
Sizin de gözünüzü gelinlik bürümüş. Erkek olsun çamurdan olsun diye ne yapacağınızı sasirmissiniz.
Hal boyle olunca adam da sizi evlilik vaadiyle kandırıyor işte. Ağzınıza iki kaşık bal çalıyor. Açın da iki Yeşilçam filmi izleyin![]()
Isi bitince derken evlilik olmadan ayrilcak mi. Iyide ciddiyse aileler bilir zaten daha neyin tatavasiBu kadar basit mi yani adını koyalım koynuna gireyim işi bitince e sende istedin,,şimdi herşeyi silelim ,azıcık uyanık olun .. seni gram sevmiyor ihtiyacını giderecek..
Atamadı bu zamana kadarSizi saf bulmuş illa yatağa atacak anladın mı ? Herkes söyledi sana daha ne diyelim
Kizim erkek deilim daha iyi anlamak icin detay soruyorum sadeceSürekli dikkat edin ortaya bir cümle ile kadınları çekip, sonra kişisel sorulara girip, karşı tarafı soruyor. Konuşarak taktik öğrenecek has.am. Kadına kıza taktik yapacak. Erkek bence.
Sadece olay o değil diyo ama hala yapıyor. Anlamadim ki ben mi sinir koyamıyorumSana gercekten deger vermis olsa israr etmez; sana ve degerlerine saygi duyar. Düsündügü bir sey varsa o da kendini tatmin etmek. Seni düsündügü yok bu adamin. Her sey cinsellik mi. Ne saygisiz bi insan. Kendine birazcik saygin varsa birak kabul etmeyi muhattap olmazsın.
Okumussun, alıntılamissin ama anlamamışsın ki.Ben sürekli karsi çıkıyorum istemiyorum diyerek oda ustume geliyor. Örneginiz cok güzeldi teşekkürler. Amacım evlilik değil. Bana ilişkinin bundan ibaret olmadığını söyleyen de o. Benim yönlendirmem gerekiyor belki de ama bu nasil olacak. Çünkü sende istiyorsun diyor ama hep karsi çıkıyorum. Sevmese evlilik ister mi diye düşünüyorum
Merhaba M Meralmeryemm ilk birkaç sayfayı okudum devamını bilmiyorum. Çok komik yorumlar vardı çok güldüm. Hakkınızdaki iddialar doğru mudur bilemem ama ilk defa bu konunuzu okuyan biri olarak(önceki konularınızı bilmiyorum) sizde bir gariplik olduğu aşikar. Verilen cevaplara yorumlarınız falan.
Duymak istediğiniz sey; evet artık düzelir baksana çünkü adını koyalım demiş ciddiye taşımak istiyor ailelerin de haberi olacağı için artık hem rahat şekilde bu konuları konuşup yaşayabilirsiniz hem de sen evleneceğiniz için kendini rahatsız hissetmezdim artık ve biraz da yönlendirmen gerek kendine hakim olamıyor olabilir bu durumda uyarırsın çok fazla o konulara girmek senden soğumama sebep oluyor falan dersin anlatırsın yani.
GERÇEKLER; bir ilişkide hiç o konular konuşulmayacak hiç yanyana gelindiğinde o tarz yakınlaşma olmayacak diye bir şey yok elbette ama dozu çok önemli heleki siz istemiyorken bunu belirtiyorken ısrar edilmesi daha da itici hale sokuyor. Adını koyalım demesi size güven vermiş olabilir ama aileler de işin içine girecek diye bu insan size istemediğiniz bir şey yapmayacak, yapsa bile bırakıp gidemeyecek anlamına gelmez ki. Aileler bilecek güvencesi yanlış bir güvence oraya tutunmayın. Gayet de hadi bak ciddiye bindirdik işi deyip istediğini aldıktan sonra hadi güle güle diyebilir ya da siz ben ciddiye binince düzeleceğini sanmıştım yanılmışım hadi güle güle diyebilirsiniz.
Sonuç olarak hakkınızda hayırlısı olsun peşinizden koşması adını koyalım demesi zannettiğiniz gibi sizi çok sevmesinden ciddi düşünmesinden olmayabilir yani bu ihtimali da düşünün.