• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deliricem yaaa

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4.597
Puanlar
398
valla sinirden yazarken ellerim titriyo 4 haftadır üst üste dügünlerimiz var kızlar 2 sine esim izin aldı bu aksam kine alamadı yani alamadı dedigim 6 da gelicek hazırlansın cıkalım 7.5 gibi dügün salonunda olucaz
babam 1 hafdadır esime arabayı sen kullanırsın iste ben zaten gece yolu sevmem bilmenne konustu simdi dügüne gitmek icin araba tutulmus diye

ben esim diyeymisim sen gelme
ben tutulan arabayla giderim araba 6 da kalkıcak dügün evinden
ya dedim nasıl denir sen 1 haftadır cocuga sen sür söyle böyle laf yap simdi gelme ayıp denen bisey var dedim dayımlar sana bunu dese annemi bosarsın o derece o kafada biri tası taragı toplar gider ben dicem simdi kocama sen gelme
kocamı her konuda tutmasamda bu konuda babam haksız

ki bu ilk vukuatı degil yani daha öncede baska dügünde esime kahveye gitsene ne duruyosun burda demis biri esim delirmisti ben esimin yanındayım 70 yasında enistem karısını bırakmıyo dügünde yanlız da benim esim niye yanımda durmayıp kajhveye gitsin

offffff esim bunları duysa varya bı olay daha annemde zerre iş yok dedim demiyomusun damat suratımıza bakmaz neden konussun bizimle demez mi siz beni istemedeniz bende sizi istemiyorum dye

dügünler kardesimin dayımın amcamın halamın malesef gitmek zorundayım
nokta konuya odaklanırsak süper olur

Limoncu yazının başını okurken covid-19 yüzünden düğünlere gitmek istemiyorsun sanmıştım ama sen kocam da gelsin diye tutturmussun. Ne diyeyim kazasız belasız inşallah bir kişi bir kişidir gelmeyiversin kocan. :olamaz:

Limoncu yazının başını okurken covid-19 yüzünden düğünlere gitmek istemiyorsun sanmıştım ama sen kocam da gelsin diye tutturmussun. Ne diyeyim kazasız belasız inşallah bir kişi bir kişidir gelmeyiversin kocan. :olamaz:
halamın olmada gitmem zaten konu o degil konuyu okuda cvp ver

markete gidiyomusun evett
fırına gidiyomusun evet
fatura yatırmaya gidiyomusun evet
maske takıyomusun evet
okey
Korona olan arkadaslarımda bu saydıklarını yapıyordu ama dugune gıdınce oldular.
Sadece onlar degıl bir cok kisi oldu.
Yine de sen bilirsin.

İyi de gidin tutulan araba ile eşin de sonra gelsin

Yani dip dibe aynı anda gitme zorunluluğu mu var

Ya da sen git o işten geçsin düğüne diyeceğim de sen şimdi eşini gelin günü giydirmek istersin olağan kıyafetler ile gidemez yoksa işten çıkarken değişir gelirdi

İyi de gidin tutulan araba ile eşin de sonra gelsin

Yani dip dibe aynı anda gitme zorunluluğu mu var

Ya da sen git o işten geçsin düğüne diyeceğim de sen şimdi eşini gelin günü giydirmek istersin olağan kıyafetler ile gidemez yoksa işten çıkarken değişir gelirdi
babam arabayı vermem diye işte tutulan arabayla gidelim miş iyide esim 1 saat sonra gelicek sen git annemlerde biz arkadan gelicezm diyorum esim gelmesin miş nolmus gelme diyeymişim yuhh bunu bana kaynanam diye face insagram dahil her yerde rezil ederdim be beni istemediler diye

Korona olan arkadaslarımda bu saydıklarını yapıyordu ama dugune gıdınce oldular.
Sadece onlar degıl bir cok kisi oldu.
Yine de sen bilirsin.
Ve şuan Kazen Kazen abi arkadaşının düğünü sayesinde korona oldu hastanede yatıyor.. 🤷‍♀️

markete gidiyomusun evett
fırına gidiyomusun evet
fatura yatırmaya gidiyomusun evet
maske takıyomusun evet
okey
Aynı senin bu kafadan bir tanıdık şu an ailesiyle birlikte canıyla boğuşuyor allah akıl fikir versin herkese özellikle bu pandemi dönemi düğün dernek kuranlara

Back
X