• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deliricem yaaa

yaa siz heralde sadece belli kanal izliyosunuz millet calısıyo bulasmıyo kadın diye 1 kere markete gittim bulastı bu işin nerden bulasıcagının garantisi yok heralde dügündede agzımıa acıp maskesiz durmuyoruz
Hım ok.

Bu arada İstanbul da saat sınırı yok mu

Bursa da bir saat ile sınırlı zaten

Yani düğüne 1,5 saat sonra giderseniz bitmez mi

Tam kaçta başlıyor ki düğün

Valla eşininde çok meraklı olduğunu düşünmüyorum düğüne gitmeye sen gelme desen eminim sevinir adamcağız. Hangi erkek düğüne gelme dedin diye sana laf eder ki allah aşkına. Zaten bu dönemde düğünede gitmek saçmalık ama sen kafaya koymuşsun gideceksin. Yada madem böyle bir durum var eşin üzülmesin istiosun sende gitme ölmezsiniz yani madem bu kadar dert ediyorsun bu durumu 🤷🏻‍♀️
zaten gitmem de babamın yaptıgı ayıp ayrıca esim dügün seven biridir adam takım elbiseleri ayrı ayrı ayırdı sunda sunu giycem diye bana bunu kaynanam dese varya ömür boyu konusmam istemem bile hayır adamın haberi olmasa uzak birinin dügünü olsa zaten sallamam aman derim gecerim ama halamın oldugu icin bu özen babamın yaptıgı kisisel düsünürseniz cok buyuk ayıp bi kaynata dermi sen gelme o zaman

markete gidiyomusun evett
fırına gidiyomusun evet
fatura yatırmaya gidiyomusun evet
maske takıyomusun evet
okey
Canlılığın devamı için besin almak zorunda mıyız? Evet.
Yine canlılığın gerekliliğinden kaynaklı barınma ihtiyacı için evlerimizin faturasını ödemek zorunda mıyız? Evet.
Sağlığımızı korumak için maske takmak zorunda mıyız? Evet.
Canlılığın devamı için gerekli mi düğün organizasyonu (neyse sakininm buraya başka bir şey yazmayayım)? Hayır.
İlk üç madde ile son madde arasındaki bariz farkı anlayabilmek için beynimizin işlevselliğini kaybetmemiş olması gerekir. Sorun şu ki maalesef beyninin düşünme, idrak edebilme yetisini kaybetmiş insanlar(!) yüzünden diğerlerinin de canı tehlikeye giriyor.

markete gidiyomusun evett
fırına gidiyomusun evet
fatura yatırmaya gidiyomusun evet
maske takıyomusun evet
okey
1 ayda 2 kez markete gittim maske de takıyorum onun haricinde benden baska maske takmayan cok, herkes dipdibe o yüzden çıkmamayi ve internetten siparisi tercih ediyorum zira ortalik virus kaynıyor. Ha faturami online yatiriyorum hic elden yatirmadim.
Siz de garipsiniz ben yakin bir arkadasimin düğününe bile gitmedim korona öncesi :) sebebi kalabaliktan uzak durma tamamen
Arabayi esiniz kullanacaksa, esinizle siz ayri bir aracla gidin hem kendinize ozel izolasyon saglamis olursunuz
Neden tutulan arabayla insanlarla ic ice gitmeye heveslisiniz
Babaniza hayir diyemiyorsunuz ama esinize de bir sey diyemezsiniz eee aradaki dengeyi kuracak olan sizsiniz.
Ben sizin konularınıza bakinca yazdiklarinizi garip buluyorum, kendinizi ifade edemiyorsunuz gibi, biraz da takıntılı bir imaj ciziyorsunuz.
Yani siz ailenizle bir ileşitim kuramiyorsaniz biz ne yapalım?
Benim tavsiyem hic gitmemeniz yönünde, bu süreçte kimse gücenmez gucenirlerse de nolacak sizin sagliginizdan önemli mi el ne der olayi!

1 ayda 2 kez markete gittim maske de takıyorum onun haricinde benden baska maske takmayan cok, herkes dipdibe o yüzden çıkmamayi ve internetten siparisi tercih ediyorum zira ortalik virus kaynıyor
Siz de garipsiniz ben yakin bir arkadasimin düğününe bile gitmedim korona öncesi :) sebebi kalabaliktan uzak durma tamamen
Arabayi esiniz kullanacaksa, esinizle siz ayri bir aracla gidin hem kendinize ozel izolasyon saglamis olursunuz
Neden tutulan arabayla insanlarla ic ice gitmeye heveslisiniz
Babaniza hayir diyemiyorsunuz ama esinize de bir sey diyemezsiniz eee aradaki dengeyi kuracak olan sizsiniz.
Ben sizin konularınıza bakinca yazdiklarinizi garip buluyorum, kendinizi ifade edemiyorsunuz gibi, biraz da takıntılı bir imaj ciziyorsunuz.
Yani siz ailenizle bir ileşitim kuramiyorsaniz biz ne yapalım?
Benim tavsiyem hic gitmemeniz yönünde, bu süreçte kimse gücenmez gucenirlerse de nolacak sizin sagliginizdan önemli mi el ne der olayi!
hayır uyuzluk cıkaran babam zaten ille servis le gidelimmiş ya dedim siz zaten 6 da gidiceksiniz esim isten anca 6 da gelicek dus giyinem falan 6 45 te cıkarız 7.30 da ortayız babamın maksadı esim gelmesin dicekmisin sen gelme gerek yok yuhhhh bu denir mi hicc

Babanı Korkut

6 da minibüs kalkacak saatlerce içinde kalacak virüs var

Arabayla tam 8 de gideriz de
ayrıca seker hastası adamnn kafası lafa gelince com iyi calısıyo kendince ama dinlemiyosa banane millet icin kendini yakar babam bizi zerre sallamaz

zaten gitmem de babamın yaptıgı ayıp ayrıca esim dügün seven biridir adam takım elbiseleri ayrı ayrı ayırdı sunda sunu giycem diye bana bunu kaynanam dese varya ömür boyu konusmam istemem bile hayır adamın haberi olmasa uzak birinin dügünü olsa zaten sallamam aman derim gecerim ama halamın oldugu icin bu özen babamın yaptıgı kisisel düsünürseniz cok buyuk ayıp bi kaynata dermi sen gelme o zaman
Yıllardır babanı tanımışsındır sen artık evlisin ve ayrı bir evin var yani kendi kararını kendin verebilirsin kusura bakma ama düğüne gitmek için can atıyorsun sen kocan gelmesede olur senin için. Bu kadar çok bu olayı dert eden bir insan iyi baba siz gidin eşimin gelemsini istemiyorsanız bende gelmiyorum derdin. Bu kadar abartılacak bir durum yok ortada kendinize çok dert ediyorsunuz.

hayır uyuzluk cıkaran babam zaten ille servis le gidelimmiş ya dedim siz zaten 6 da gidiceksiniz esim isten anca 6 da gelicek dus giyinem falan 6 45 te cıkarız 7.30 da ortayız babamın maksadı esim gelmesin dicekmisin sen gelme gerek yok yuhhhh bu denir mi hicc
Babaniza baba ben esime uymak zorundayim ona gelme diyemem ben kocamla gelirim dersiniz olur biter.
Yani siz yetiskin (hatirladigim.kadariyla da benden buyuksunuz 37-38 yasindasiniz diye tahmin ediyorum) insanlar olarak kendi kararinizi veremiyor musunuz?
Atin topu esinize, kocamla.arami bozamam, ben bilmem beyim bilir diyin cikin isin icinden.

valla sinirden yazarken ellerim titriyo 4 haftadır üst üste dügünlerimiz var kızlar 2 sine esim izin aldı bu aksam kine alamadı yani alamadı dedigim 6 da gelicek hazırlansın cıkalım 7.5 gibi dügün salonunda olucaz
babam 1 hafdadır esime arabayı sen kullanırsın iste ben zaten gece yolu sevmem bilmenne konustu simdi dügüne gitmek icin araba tutulmus diye

ben esim diyeymisim sen gelme
ben tutulan arabayla giderim araba 6 da kalkıcak dügün evinden
ya dedim nasıl denir sen 1 haftadır cocuga sen sür söyle böyle laf yap simdi gelme ayıp denen bisey var dedim dayımlar sana bunu dese annemi bosarsın o derece o kafada biri tası taragı toplar gider ben dicem simdi kocama sen gelme
kocamı her konuda tutmasamda bu konuda babam haksız

ki bu ilk vukuatı degil yani daha öncede baska dügünde esime kahveye gitsene ne duruyosun burda demis biri esim delirmisti ben esimin yanındayım 70 yasında enistem karısını bırakmıyo dügünde yanlız da benim esim niye yanımda durmayıp kajhveye gitsin

offffff esim bunları duysa varya bı olay daha annemde zerre iş yok dedim demiyomusun damat suratımıza bakmaz neden konussun bizimle demez mi siz beni istemedeniz bende sizi istemiyorum dye

dügünler kardesimin dayımın amcamın halamın malesef gitmek zorundayım
nokta konuya odaklanırsak süper olur
Corona diyorm başka birşey demiyorum

valla sinirden yazarken ellerim titriyo 4 haftadır üst üste dügünlerimiz var kızlar 2 sine esim izin aldı bu aksam kine alamadı yani alamadı dedigim 6 da gelicek hazırlansın cıkalım 7.5 gibi dügün salonunda olucaz
babam 1 hafdadır esime arabayı sen kullanırsın iste ben zaten gece yolu sevmem bilmenne konustu simdi dügüne gitmek icin araba tutulmus diye

ben esim diyeymisim sen gelme
ben tutulan arabayla giderim araba 6 da kalkıcak dügün evinden
ya dedim nasıl denir sen 1 haftadır cocuga sen sür söyle böyle laf yap simdi gelme ayıp denen bisey var dedim dayımlar sana bunu dese annemi bosarsın o derece o kafada biri tası taragı toplar gider ben dicem simdi kocama sen gelme
kocamı her konuda tutmasamda bu konuda babam haksız

ki bu ilk vukuatı degil yani daha öncede baska dügünde esime kahveye gitsene ne duruyosun burda demis biri esim delirmisti ben esimin yanındayım 70 yasında enistem karısını bırakmıyo dügünde yanlız da benim esim niye yanımda durmayıp kajhveye gitsin

offffff esim bunları duysa varya bı olay daha annemde zerre iş yok dedim demiyomusun damat suratımıza bakmaz neden konussun bizimle demez mi siz beni istemedeniz bende sizi istemiyorum dye

dügünler kardesimin dayımın amcamın halamın malesef gitmek zorundayım
nokta konuya odaklanırsak süper olur
Malesef düğün diyince koronaya odaklanıyoruz malum bu sıralar bolca korona el ele halay çekiyor.

Dun bir doktor arkadasimizi kaybettk hadi biz sağlıkçılar için seçmeseydi cnm bu mesleği diyenler oldu olacak...ama hastane ye. Gidemeyen kanser hastalarının haklaarini. Yada. Korkudan belkide geç teşhis edilen hastalıkların haklarını bakalm nasıl odiceksnz buyrun gezin

Düğün önemli tabi gidin mutlaka :işsiz::işsiz:
konu tam olarak bu ,sizin dediğiniz gibi kocanızın da gelemiyor olması değil.

Canlılığın devamı için besin almak zorunda mıyız? Evet.
Yine canlılığın gerekliliğinden kaynaklı barınma ihtiyacı için evlerimizin faturasını ödemek zorunda mıyız? Evet.
Sağlığımızı korumak için maske takmak zorunda mıyız? Evet.
Canlılığın devamı için gerekli mi düğün organizasyonu (neyse sakininm buraya başka bir şey yazmayayım)? Hayır.
İlk üç madde ile son madde arasındaki bariz farkı anlayabilmek için beynimizin işlevselliğini kaybetmemiş olması gerekir. Sorun şu ki maalesef beyninin düşünme, idrak edebilme yetisini kaybetmiş insanlar(!) yüzünden diğerlerinin de canı tehlikeye giriyor.

Öyle demeyin, bazılarının canlılığının devamı için halay da çekmesi gerekiyor :)

Boşverin, anlatamazsınız. Artık iş bulaşmasın mücadelesinden çıktı, kurunun yanında yanmayalım mücadelesine döndü. Biz bu kafalar varken daha çok bekleriz bitecek diye.

Back
X