• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deliricem yaaa

İyi de gidin tutulan araba ile eşin de sonra gelsin

Yani dip dibe aynı anda gitme zorunluluğu mu var

Ya da sen git o işten geçsin düğüne diyeceğim de sen şimdi eşini gelin günü giydirmek istersin olağan kıyafetler ile gidemez yoksa işten çıkarken değişir gelirdi
mesafe var ayrıca işten gelip nasıl gitsin halamın dugunu yani eve gelcek takım elbisesini giycek anca 45 dakıkalık mesefa var ters bi yer 3 arabayla kim gider hani babamda araba olmada dicem tamama ama araba varken babam uyuzluk cıkarıyo bilierek

mesafe var ayrıca işten gelip nasıl gitsin halamın dugunu yani eve gelcek takım elbisesini giycek anca 45 dakıkalık mesefa var ters bi yer 3 arabayla kim gider hani babamda araba olmada dicem tamama ama araba varken babam uyuzluk cıkarıyo bilierek
Yani o kadar kişi bir araba tıkışacaksınız. Korona hak getire..

Aynı senin bu kafadan bir tanıdık şu an ailesiyle birlikte canıyla boğuşuyor allah akıl fikir versin herkese özellikle bu pandemi dönemi düğün dernek kuranlara
valla benim kafam degil kardesim azdıysa babamda vursaydı kafasına yapmıyorum deseydi banane onlar düsünmemis ben deseme nolurr kuzenlerin hepsi evlenicem diye tutturmus banane yapmasalarmıss ben takarım maskemi giderim tedbirimi alırım

valla benim kafam degil kardesim azdıysa babamda vursaydı kafasına yapmıyorum deseydi banane onlar düsünmemis ben deseme nolurr kuzenlerin hepsi evlenicem diye tutturmus banane yapmasalarmıss ben takarım maskemi giderim tedbirimi alırım
Allah iyiliğini versin 😂

babaniz belki de arabasini vermek istemiyor zorunda mi?

Bu sıcakta hala çocuğu düğününe takım elbise mi giyiliyor

Ben anladım da sen babanı tanıyorsun klasik tutumu

Çözüm önerisi yok babana sen de gitmeyeceksin o zaman

Yani o kadar kişi bir araba tıkışacaksınız. Korona hak getire..
iyide insanlar servisle işe gidiyo hatta metrobusleee korona var diye iş hayatı durdumu bakın kardesim ögretmen 3 ye kadar okulda esim calısıyo serviste 20 kisi yani mecburen insanlarla dip dibesin maskeni tak kolonyanı yaynında tut tamam yoksa işe calısanlar ne yapsın yanii

iyide insanlar servisle işe gidiyo hatta metrobusleee korona var diye iş hayatı durdumu bakın kardesim ögretmen 3 ye kadar okulda esim calısıyo serviste 20 kisi yani mecburen insanlarla dip dibesin maskeni tak kolonyanı yaynında tut tamam yoksa işe calısanlar ne yapsın yanii
İyi de onlar mecburiyetten gidiyorlar. Sizin bir mecburiyetiniz yok ki. Siz eğlence için gidiyorsunuz. Kusura bakmayın gelemeyiz demeniz yeterli

Allah iyiliğini versin 😂
dogru senelerdir evlenmedim evlenmedim de ne tutturdun bu sene evlenicem diye zaten hepsi rahat takılıyo geziyo tozuyo daha ne istiyosun ben esimle 2 saat zor görüstüm de evlendim bunlar gibi konser konser gezerek degil seni kısıtlayan bisey yok seneye evlen ne olmus yani aaa ya seneyede bitmezde miş o zaman beter ol bananeeee

İyi de onlar mecburiyetten gidiyorlar. Sizin bir mecburiyetiniz yok ki. Siz eğlence için gidiyorsunuz. Kusura bakmayın gelemeyiz demeniz yeterli
valla aile işlerinde o iş öyle olmaz 2 hafta önce kardesimle halam canla basla ugrastı simdi nasıl onun dügününe gelmiyoruz diyelim ayıpp

dogru senelerdir evlenmedim evlenmedim de ne tutturdun bu sene evlenicem diye zaten hepsi rahat takılıyo geziyo tozuyo daha ne istiyosun ben esimle 2 saat zor görüstüm de evlendim bunlar gibi konser konser gezerek degil seni kısıtlayan bisey yok seneye evlen ne olmus yani aaa ya seneyede bitmezde miş o zaman beter ol bananeeee
Bunları söyleyip hala düğüne nasıl katılmanız gerektiğini düşündüğünüzü anlamdım doğrusu 🤔

valla aile işlerinde o iş öyle olmaz 2 hafta önce kardesimle halam canla basla ugrastı simdi nasıl onun dügününe gelmiyoruz diyelim ayıpp
Anan baban gitsin. Kardeşin gitsin. Sen gitmek zorunda değilsin ki. Gerçi kendisini korumaya çalışmayanlara biz ne diye konuşuyoruz ki bilmem. 🤷‍♀️

Valla eşininde çok meraklı olduğunu düşünmüyorum düğüne gitmeye sen gelme desen eminim sevinir adamcağız. Hangi erkek düğüne gelme dedin diye sana laf eder ki allah aşkına. Zaten bu dönemde düğünede gitmek saçmalık ama sen kafaya koymuşsun gideceksin. Yada madem böyle bir durum var eşin üzülmesin istiosun sende gitme ölmezsiniz yani madem bu kadar dert ediyorsun bu durumu 🤷🏻‍♀️

Bunları söyleyip hala düğüne nasıl katılmanız gerektiğini düşündüğünüzü anlamdım doğrusu 🤔
yaa siz heralde sadece belli kanal izliyosunuz millet calısıyo bulasmıyo kadın diye 1 kere markete gittim bulastı bu işin nerden bulasıcagının garantisi yok heralde dügündede agzımıa acıp maskesiz durmuyoruz

Back
X