halamın olmada gitmem zaten konu o degil konuyu okuda cvp verLimoncu yazının başını okurken covid-19 yüzünden düğünlere gitmek istemiyorsun sanmıştım ama sen kocam da gelsin diye tutturmussun. Ne diyeyim kazasız belasız inşallah bir kişi bir kişidir gelmeyiversin kocan.
Halanız olunca koronadan korunuyor musunuz?halamın olmada gitmem zaten konu o degil konuyu okuda cvp ver
Konuyu okudum yine haksizsin. Kraliyet protokolü mü kocan gelmese ne olur?halamın olmada gitmem zaten konu o degil konuyu okuda cvp ver
markete gidiyomusun evettHalanız olunca koronadan korunuyor musunuz?
Bunlarla aynı riskte mi düğün?markete gidiyomusun evett
fırına gidiyomusun evet
fatura yatırmaya gidiyomusun evet
maske takıyomusun evet
okey
Korona olan arkadaslarımda bu saydıklarını yapıyordu ama dugune gıdınce oldular.markete gidiyomusun evett
fırına gidiyomusun evet
maske takıyomusun evet
okey
Elzem ihtiyaçlarla düğün bir mi?markete gidiyomusun evett
fırına gidiyomusun evet
maske takıyomusun evet
okey
babam arabayı vermem diye işte tutulan arabayla gidelim miş iyide esim 1 saat sonra gelicek sen git annemlerde biz arkadan gelicezm diyorum esim gelmesin miş nolmus gelme diyeymişim yuhh bunu bana kaynanam diye face insagram dahil her yerde rezil ederdim be beni istemediler diyeİyi de gidin tutulan araba ile eşin de sonra gelsin
Yani dip dibe aynı anda gitme zorunluluğu mu var
Ya da sen git o işten geçsin düğüne diyeceğim de sen şimdi eşini gelin günü giydirmek istersin olağan kıyafetler ile gidemez yoksa işten çıkarken değişir gelirdi
Ve şuanKorona olan arkadaslarımda bu saydıklarını yapıyordu ama dugune gıdınce oldular.
Sadece onlar degıl bir cok kisi oldu.
Yine de sen bilirsin.
Aynı senin bu kafadan bir tanıdık şu an ailesiyle birlikte canıyla boğuşuyor allah akıl fikir versin herkese özellikle bu pandemi dönemi düğün dernek kuranlaramarkete gidiyomusun evett
fırına gidiyomusun evet
maske takıyomusun evet
okey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?