- Emoji Skoru
- 3.220
- Puanlar
- 63
Niye ciddi olmayayım?Konu sahibini yazım hatalarından dolayı eleştirip durmuşsun.Kendine yapılınca ciddi olamazsınız mı diyorsun?Sebep?Ciddi olamazsınız..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye ciddi olmayayım?Konu sahibini yazım hatalarından dolayı eleştirip durmuşsun.Kendine yapılınca ciddi olamazsınız mı diyorsun?Sebep?Ciddi olamazsınız..![]()
Bu benim yengel olabilir mi ?her gün "covid yok diyip inkar ediyorlardı ama virüs kaptılar" haberi okuyorum internette. insanlar "kandırıyorlar, dış güçlerin oyunu, covid yok" diyor hala.
dünyaca salağız çünkü evlere kapandık, işten güçten olduk.
gerçekten akıl fikir diliyorum yaradandan bu insanlara..
Gece gece sizleri güldürebilmek ayrı bir güzellik tabii..Bu kadar dilbilgisi kurallarına dikkat ediyorsanız eğer Allahım (Allah'ım) olarak yazılır bilin istedim..
Kendi hatalarınızı görmezden gelip bir başkasının hatalarını gördüğünüz takdirde size ciddiye almam imkansız.. Dilbilgisi konusunda oldukça zayıf biri kalkıp bana laf sahibi olamaz.. İşinize bakın.. Hadi.Niye ciddi olmayayım?Konu sahibini yazım hatalarından dolayı eleştirip durmuşsun.Kendine yapılınca ciddi olamazsınız mı diyorsun?Sebep?
Kalkıp bana laf sahibi olamaz cümlesi de beni benden aldıGece gece sizleri güldürebilmek ayrı bir güzellik tabii..
Kendi hatalarınızı görmezden gelip bir başkasının hatalarını gördüğünüz takdirde size ciddiye almam imkansız.. Dilbilgisi konusunda oldukça zayıf biri kalkıp bana laf sahibi olamaz.. İşinize bakın.. Hadi.
Millet derken.. tek bir noktalama işareti olmadığından bahsettim.. Saatli bomba gibi kime sataşacağınızı şaşırmış durumdasınız.. Yazık yaaHaha dikkat eden ben değilim milleti uyarıp durmuşsun önce kendine bak demek istedim.Bu arada kesme işaretiyle ilgili verdiğiniz bilgi için tşkler bilmiyordum![]()
Hıhım aynenMillet derken.. tek bir noktalama işareti olmadığından bahsettim.. Saatli bomba gibi kime sataşacağınızı şaşırmış durumdasınız.. Yazık yaa![]()
Şükürler olsun hayatımda karşilaştığım herhangi bir zorluk yok.. Nerden sizin bacınız oluyorum.. Seviyesizlikte çağ atlamış durumdasınız..Allah yardımcın olsun bacım senin de işin zor.
Hıhım aynen
Hayatınız çok mu..Bir takım sorunlarınız var muhtemelen.. tanımadığınız insanlarla uğraşıp zaman harcamayın.. O zamanı hayatınızı ve kendinizi iyileştirmek için kullanın lütfen..Kalkıp bana laf sahibi olamaz cümlesi de beni benden aldı
Allah yardımcın olsun bacım senin de işin zor.
Benimde gerçekten bu zihyinette bu seviyesizlikte bı insana yorum dahi yapmam. Zaten ne yazidigi anlaşılmıyor saçma sapan yazıp geçiyo her cümlesini bide bunlar var tabi![]()
Gariban seni de anlamak gerek tabi hayatın oldukça zorHayatınız çok mu..Bir takım sorunlarınız var muhtemelen.. tanımadığınız insanlarla uğraşıp zaman harcamayın.. O zamanı hayatınızı ve kendinizi iyileştirmek için kullanın lütfen..
Hayatınız çok mu..Bir takım sorunlarınız var muhtemelen.. tanımadığınız insanlarla uğraşıp zaman harcamayın.. O zamanı hayatınızı ve kendinizi iyileştirmek için kullanın lütfen..
Hahahaha konu sahibinin yorumlarını çözüp anlayıp cevap verenlerin olmasına şaşırdım ben de
Ne yazdığını çözmeye çalışırken Türkçe'yi unuttum![]()
Şaka gibi ama şu an evime çok yakın bir yerden davul zurna sesi geliyormune ablacım, kendimizi sarayburnundan denize atsak yine de bu güruh anlamıyor. yasakların kalkmasını corona bitti diye algıladılar ve milyonlarca insan aynı günde ölse gene de değişmeyecek fikirleri.
ben artık açık açık bu tip insanlarla mecburen girdiğim ortamlarda karşılaşırsam onlar corona'lıymış gibi davranıp lafımı söylüyorum.
çünkü bu durumda nazik kalmayı artık sağlığım kaldırmıyor.

Bu benim yengel olabilir mi ?biz maskesiz çıkıyorus geziyor hiçbrşey olmadı 5 g rahat çksn diye insanları evde tutmak için oyun çeviriyorlar demişti ya la
![]()
GıtmıslerLimoncu düğüne gittin mi ?
Eşin de geldi mi ?
O kadar laftan sonra o arabayı nasıl almışlar babasındanGıtmısler
lımoncu alır :)O kadar laftan sonra o arabayı nasıl almışlar babasından![]()
Gelse de aydınlatsa bizilımoncu alır :)