• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deliricem yaaa

Babanızın yaptığı doğru olmayabilir ama o kadar çirkin bir üslubunuz var ki. Anneniz babanız hakkında ne biçim konuşuyorsunuz
sizdede benim gibi baba olsa neler yazarsnz ben genede toz kondurmamaya calısıyorum esime dedikleri bana ettigi beddualar hakaretler esim cogunu bilmiyo öyle halicten gazel atma

farhrettin koca nın yerinde olsam gerçekten çıldırırdım ya, yazık adamcağıza, surekli maske uyarısı yapıyor 5 yaşında çocuğa anlatır gibi, sosyal mesafe diyor, kalabalık olmayın diyor, vaka sayımız çok diyor, diyor da diyor, bizim millet neden böyle ısrar ediyor anlamıyorum. bu yıl da duğunsuz evleniverin ne olmuş yani. ayıp olmasın diye gidiyor akraba eş dost. duğun sahibi olsam benim yuzumden bir kişi hasta olsa ölse vicdan azabı duyarım, duğunu batsaydı diye.

aa olur mu hiç ? gerekirse ölelim ama gelenek görenek aynen devam.
bu zihniyet yüzünden ben bunca dikkat ederken pozitif olursam hakkım haram olsun.

sizdede benim gibi baba olsa neler yazarsnz ben genede toz kondurmamaya calısıyorum esime dedikleri bana ettigi beddualar hakaretler esim cogunu bilmiyo öyle halicten gazel atma
Bu sitede babasından nefret eden insanları gördüm ama hiç böyle bahsetmiyorlardı

Aynen oyle,bırı gelip koluna dokunuyor en basiti ya defol git de diyemiyorsun.
Ya da cat cakmagını alıyor, dokunma esyama ya.
Uzak dur. Ya da iste, kibrit falan vereyım.
Allah sonumuzu hayretsin isimiz gercekten zor.

bi de uzak der diyince trip atanlar var
çok şey yazılır da ban yemek istemiyorum

Twitter de tag açmışlardı.
Düğün ve nikâhlar bı saat olacak dendi.
Tag şöyleydi inanılır gibi değil " düğünüme nikahıma dokunma" gibi biseydi.
Twitter de bu tag i açanın beynini aradık fakat hak getire nerden bulunacak beyin göçü çoktan gerçeklesmiş.

gerekirse bekle 1 sene daha nolacak
ama halkımız anlamaz

Bacık korona var ne bu 4 hafta üst üste düğün ?
Sonra okullar açılmıyor( adı öğretmenler yatıyor oluyor. Yeter be ya az yerinizde oturun.
valla sinirden yazarken ellerim titriyo 4 haftadır üst üste dügünlerimiz var kızlar 2 sine esim izin aldı bu aksam kine alamadı yani alamadı dedigim 6 da gelicek hazırlansın cıkalım 7.5 gibi dügün salonunda olucaz
babam 1 hafdadır esime arabayı sen kullanırsın iste ben zaten gece yolu sevmem bilmenne konustu simdi dügüne gitmek icin araba tutulmus diye

ben esim diyeymisim sen gelme
ben tutulan arabayla giderim araba 6 da kalkıcak dügün evinden
ya dedim nasıl denir sen 1 haftadır cocuga sen sür söyle böyle laf yap simdi gelme ayıp denen bisey var dedim dayımlar sana bunu dese annemi bosarsın o derece o kafada biri tası taragı toplar gider ben dicem simdi kocama sen gelme
kocamı her konuda tutmasamda bu konuda babam haksız

ki bu ilk vukuatı degil yani daha öncede baska dügünde esime kahveye gitsene ne duruyosun burda demis biri esim delirmisti ben esimin yanındayım 70 yasında enistem karısını bırakmıyo dügünde yanlız da benim esim niye yanımda durmayıp kajhveye gitsin

offffff esim bunları duysa varya bı olay daha annemde zerre iş yok dedim demiyomusun damat suratımıza bakmaz neden konussun bizimle demez mi siz beni istemedeniz bende sizi istemiyorum dye

dügünler kardesimin dayımın amcamın halamın malesef gitmek zorundayım
nokta konuya odaklanırsak süper olur
Sonra okullar açılmıyor( adı öğretmenler yatıyor oluyor. Yeter be ya az yerinizde oturun.öğrencilerimizi özledik) sağlıkçıların çekmediği yok hatta ölüyorlar.

babam arabayı vermem diye işte tutulan arabayla gidelim miş iyide esim 1 saat sonra gelicek sen git annemlerde biz arkadan gelicezm diyorum esim gelmesin miş nolmus gelme diyeymişim yuhh bunu bana kaynanam diye face insagram dahil her yerde rezil ederdim be beni istemediler diye
Ama bu nasıl türkçe🙁
Lütfen biraz dikkat edin..

Bu sitede babasından nefret eden insanları gördüm ama hiç böyle bahsetmiyorlardı
canını bile vericegim kişi seni sürekli yaralarsa ama sürekli atamazsın babam dersin ama zamanla dersin ki ben bunu kendime niye yapıyorum cevremdekilerde baba da benim kimi baba degil yapıcak bisey yok bizim sınavda babamız demekki birinden vazgecmek degil ama kendi bagları zedeleme derdinde ben onlar için esimi ccokkkkk kavga ettim

sallamadım diyim ama babamın yaptıgı ayıp araban var olmasa tamam yani kızını yarım saat arabanı vericem gercekten merak ediyroum gencligimde beni her türkü yanlız bırakanlar yaslılı nasıl olucak nasıl yardım isticeksin

bak ben ne zaman yardıma yada onlara ihtiyac duysam banane bebekmisin sen der iyide ana babalık cocuk evlenince bitmez ki her zaman her kosulda hadi maddiyi gectik tonla altını var parası var azcık ucundna koklatr vermez insam manevi gösterir kendini esine arkanda biri var gözüksün diye

Anladığım kadarıyla babanız için eşiniz değeri yok, babanız satışçı, kendi işine geleni yapıp gerisini iplemiyor.
Eşiniz için gelmesin denilene yere siz gidecek misiniz onu merak ettim.
(Bu arada; Haliçten değil hariçten)

Anladığım kadarıyla babanız için eşiniz değeri yok, babanız satışçı, kendi işine geleni yapıp gerisini iplemiyor.
Eşiniz için gelmesin denilene yere siz gidecek misiniz onu merak ettim.
(Bu arada; Haliçten değil hariçten)
tabıki gitmem ayıp bana bunu kaynanam yapsa oooo ne facesi kalır ne insagram rezil ederdim yani o derece ayıp bisey bu

markete gidiyomusun evett
fırına gidiyomusun evet
fatura yatırmaya gidiyomusun evet
maske takıyomusun evet
okey
Onlar zorunluluk mecburuz yani :olamaz:sapla samanı karıştırmayın. Ayrıca düğünde risk bunlardan daha fazla kalabalıktan dolayı

valla sinirden yazarken ellerim titriyo 4 haftadır üst üste dügünlerimiz var kızlar 2 sine esim izin aldı bu aksam kine alamadı yani alamadı dedigim 6 da gelicek hazırlansın cıkalım 7.5 gibi dügün salonunda olucaz
babam 1 hafdadır esime arabayı sen kullanırsın iste ben zaten gece yolu sevmem bilmenne konustu simdi dügüne gitmek icin araba tutulmus diye

ben esim diyeymisim sen gelme
ben tutulan arabayla giderim araba 6 da kalkıcak dügün evinden
ya dedim nasıl denir sen 1 haftadır cocuga sen sür söyle böyle laf yap simdi gelme ayıp denen bisey var dedim dayımlar sana bunu dese annemi bosarsın o derece o kafada biri tası taragı toplar gider ben dicem simdi kocama sen gelme
kocamı her konuda tutmasamda bu konuda babam haksız

ki bu ilk vukuatı degil yani daha öncede baska dügünde esime kahveye gitsene ne duruyosun burda demis biri esim delirmisti ben esimin yanındayım 70 yasında enistem karısını bırakmıyo dügünde yanlız da benim esim niye yanımda durmayıp kajhveye gitsin

offffff esim bunları duysa varya bı olay daha annemde zerre iş yok dedim demiyomusun damat suratımıza bakmaz neden konussun bizimle demez mi siz beni istemedeniz bende sizi istemiyorum dye

dügünler kardesimin dayımın amcamın halamın malesef gitmek zorundayım
nokta konuya odaklanırsak süper olur
Valla bu korona zamanı kapımın önünde düğün olsun gitmem.. Kimseye de hesap vermem kaldı ki uzun yola çıkacağım düğün için.. Bu düğün yapan insanlar da çok bencil nedir yani kimse evlenme demiyor yapın bir nikah geçin evinize.. Milletin vebaline girmekten başka birşey değil bu.. Sana kızmıyorum arkadaşım seni bu düğünlere gitmeye mecbur bırakanlara kızıyorum..

sen ve senin gibi düğün düğün gezenlere, parkta bahçede maskesiz dolaşanlara, tatile gidenlere, asla ve asla hakkımı helal etmem ben bu kadar dikkat ediyorken bana ya da ailemden birinre covid bulaşırsa
azıcık akıl yaa bu kadar zor olmamalı
bu kadar mı aklınızı yitirdiniz

Back
X