deliricem yaaaaa kızlar yardıma ihtiyacm var ciddi anlamda...

keydiley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
670
3
66
İstanbul
merhaba kızlar doğum yapalı 7.5 ay oldu doğum sonrası hemen hemen kilolarımı vermiştim ancak emzirme dönemi sütüm kesiliyor diye abarttım biraz geri aldım şuan 69 kilo ve çok mutsuzum deliricem ne yaptıysam gitmiyor gitmiyor.spor yaptım diyet yaptım herşeyi denedim aç kaldım yok olmadı azaz yedim vsss.ama yok ben yapamıyorum tecrübelerinzden yararlanmak istiyorum.lütfen yardım edin.sanki giderek şişiyorum.

merhaba kızlar doğum yapalı 7.5 ay oldu doğum sonrası hemen hemen kilolarımı vermiştim ancak emzirme dönemi sütüm kesiliyor diye abarttım biraz geri aldım şuan 69 kilo ve çok mutsuzum deliricem ne yaptıysam gitmiyor gitmiyor.spor yaptım diyet yaptım herşeyi denedim aç kaldım yok olmadı azaz yedim vsss.ama yok ben yapamıyorum tecrübelerinzden yararlanmak istiyorum.lütfen yardım edin.sanki giderek şişiyorum.

Diyetisyene gittiniz mi kilo veremiyorsanız tahlillerinizi yaptırıp bir diyetisyene görünmektedir yarar var

Canım merhaba, konu başlıklarına bakarken tesadüfen gördüm yazdıklarını, her şeyi denedin ve sonuç alamadıysan benim kendi konu başlığımı yazıyorum, ben doğum yapmadım ama çok ciddi bir dönem atlattım, ilgini çekeceğini ve sonuç alabileceğini düşünüyorum, alkali yaşam ve diyetin inanılmaz artıları var hayatımda. Lİnkten de inceleyebilirfsin, arzu edersen. Umarım detaylarını konuşma fırsatımız olur, sevgiler... http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...asam-tarzi-diyetle-1-ayda-10-kilo-verdim.html

Back
X