Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Hayret bisey babaannenin artık kimseye tahammülü yok sanırım sessizce uzaklaş.Staj için babanemlerde kalıyorum farklı bi sehirde zaten burda arkadaşım falan da yok evde çıldırıcam sıkıntıdan zaten babanem çok titiz düzenli biri falandır öyle evde birinin kalmasını pek istemez. Her şey düzgün düzenli olsun ister. Bana hissettirmedi ama az önce söylendi neymiş cam kapı açmıyomuşum nasıl bulduysam öyle bırakıcakmışım ev kızıymış ben bilmem ne. Babam da diyor o yaşlı kadın ben sana söylemedim mi alınma dediklerine diye. Tamam yaşlı da sonuçta düşüncelerini söylüyo yani ben de duvar değilim. O söylenicek ben herş şeye he diyeceğim, diyemiyorum işte. Yaptığım şey de sadece yattığım odanın perdesini açmamışım bu, ama balkon falan açık ve yatagımı falan da topluyorum sabah işe giderken bile. Az önce babam aradı babanemi ona anlattı işte ben bişey demedim diyo. Benim huyumu bilmiyo musun ben titiz kadınım o zaman ben de çekemem nereye giderse gitsin böyle olmaz kedi bile s.ıçınca kapatıyo falan dedi. Hayır gören de odanın içine ettim dağıttım sanar. Bin pişman oldum cidden hiç çekemicem napcam bilmiyorum ya. Ananeme mi gitsem kalmaya babam da ayıp olur diyo.
Babanemi bırakıp gidicem ya ondandıranneanneye gidince niye ayıp olcak
Açıkçası ben o kadar titiz değilim ama elimden gelince düzenli bırakmaya çalışıyorum saçım dökülse görünce topluyorum bişey yiyip içinde bulaşığı yıkıyorum falan ayıp olmasın diye. Her şey muntazam düzenli olsun istiyo takıntılı bu konuyaHayret bisey babaannenin artık kimseye tahammülü yok sanırım sessizce uzaklaş.
babanne huzur vermiyosa gitceksin tabi ayıp falan olmaz. ama baban kendi anası duruken, karısının anasında ne işi var kafasındaysa, böyle bi bahane bulmuşturBabanemi bırakıp gidicem ya ondandır
Staj için babanemlerde kalıyorum farklı bi sehirde zaten burda arkadaşım falan da yok evde çıldırıcam sıkıntıdan zaten babanem çok titiz düzenli biri falandır öyle evde birinin kalmasını pek istemez. Her şey düzgün düzenli olsun ister. Bana hissettirmedi ama az önce söylendi neymiş cam kapı açmıyomuşum nasıl bulduysam öyle bırakıcakmışım ev kızıymış ben bilmem ne. Babam da diyor o yaşlı kadın ben sana söylemedim mi alınma dediklerine diye. Tamam yaşlı da sonuçta düşüncelerini söylüyo yani ben de duvar değilim. O söylenicek ben herş şeye he diyeceğim, diyemiyorum işte. Yaptığım şey de sadece yattığım odanın perdesini açmamışım bu, ama balkon falan açık ve yatagımı falan da topluyorum sabah işe giderken bile. Az önce babam aradı babanemi ona anlattı işte ben bişey demedim diyo. Benim huyumu bilmiyo musun ben titiz kadınım o zaman ben de çekemem nereye giderse gitsin böyle olmaz kedi bile s.ıçınca kapatıyo falan dedi. Hayır gören de odanın içine ettim dağıttım sanar. Bin pişman oldum cidden hiç çekemicem napcam bilmiyorum ya. Ananeme mi gitsem kalmaya babam da ayıp olur diyo.
Zaten çalıştığım yer babaneme daha yakın diye buraya geldim ilk yoksa ananemde kalırdım. Bide geçici yani 1 aylığına geldim temelli falan değilbabanne huzur vermiyosa gitceksin tabi ayıp falan olmaz. ama baban kendi anası duruken, karısının anasında ne işi var kafasındaysa, böyle bi bahane bulmuştur
Evet babam ayıp olur diyo ama böyle olmaz bilmem ne dedi yani o da beni istemiyo zatenKovulmussun resmen ne ayibi ya? Git tabi anneannene babaannen de duzenli evinde burussun diledigince.
1 aylığına geldim bir de. Ne var yani azcık idare etse. Allahım yarabbim ya sinir oldum cidden.Delirmemek Elde degil titiz babaanne düzeni bozuluyor diye size durmadan söylenip huzur vermiyecektir.
1 aysa idare ediver o zaman. kaç gün kaldıZaten çalıştığım yer babaneme daha yakın diye buraya geldim ilk yoksa ananemde kalırdım. Bide geçici yani 1 aylığına geldim temelli falan değil
Daha yeni başladım , 25 falan1 aysa idare ediver o zaman. kaç gün kaldı
yarin obur gun elden ayaktan dusecek belki altina kaciracak o biraz tolere edecek cevresini ki malum gun geldiginde cevresi de onu tolere etsin. Sonra kimse bakmak istemiyor coluk cocuk kose kapmaca oynuyor bakmamak icin. Hazir haftasonu topla esyalarini ben anneanneme gidiyorum de :)Evet babam ayıp olur diyo ama böyle olmaz bilmem ne dedi yani o da beni istemiyo zaten
1 ay kalcaktım 5.günden böyle oldu daha.yarin obur gun elden ayaktan dusecek belki altina kaciracak o biraz tolere edecek cevresini ki malum gun geldiginde cevresi de onu tolere etsin. Sonra kimse bakmak istemiyor coluk cocuk kose kapmaca oynuyor bakmamak icin. Hazir haftasonu topla esyalarini ben anneanneme gidiyorum de :)
yani bilmiyorum asiri rahatsinuz galiba o yasta her sey zorStaj için babanemlerde kalıyorum farklı bi sehirde zaten burda arkadaşım falan da yok evde çıldırıcam sıkıntıdan zaten babanem çok titiz düzenli biri falandır öyle evde birinin kalmasını pek istemez. Her şey düzgün düzenli olsun ister. Bana hissettirmedi ama az önce söylendi neymiş cam kapı açmıyomuşum nasıl bulduysam öyle bırakıcakmışım ev kızıymış ben bilmem ne. Babam da diyor o yaşlı kadın ben sana söylemedim mi alınma dediklerine diye. Tamam yaşlı da sonuçta düşüncelerini söylüyo yani ben de duvar değilim. O söylenicek ben herş şeye he diyeceğim, diyemiyorum işte. Yaptığım şey de sadece yattığım odanın perdesini açmamışım bu, ama balkon falan açık ve yatagımı falan da topluyorum sabah işe giderken bile. Az önce babam aradı babanemi ona anlattı işte ben bişey demedim diyo. Benim huyumu bilmiyo musun ben titiz kadınım o zaman ben de çekemem nereye giderse gitsin böyle olmaz kedi bile s.ıçınca kapatıyo falan dedi. Hayır gören de odanın içine ettim dağıttım sanar. Bin pişman oldum cidden hiç çekemicem napcam bilmiyorum ya. Ananeme mi gitsem kalmaya babam da ayıp olur diyo.
Evet aşırı titiz takıntılı. Öyle yapıcamPimpirikli asiri hassas ve titiz insanla yasamak kolay degil.kurdugu düzeni istiuor babaanneniz.siz istediginin hepsinide yapsaniz begenmeyecek.bayramlastiktan sonra birazda anneanneme geceyim hem bayramlasirim vb agiz yapip gidin.ben duysaydim sahsen kalmazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?