Öyle bir şey olamaz.kizlar eski konumu okuyanlar bilirler bende birsuru kaygilar ve takintilar vardi hemde hic gecmeyen yillar gectikce artan. cocuklugumdan beri vardi lakin ergenlik caginda daha cok ortaya cikti 14 yasimda falan. 20 yasindayim artik dayanacak gucum kalmadi ayin 18inde psikiyatra gittim. okb varmis ileri derecede. prozac adli surup verdi ve 1 ayi gecmesin gel hap tedavisine baslicakmis. ama prozac pek ise yaramamis gibi. gunduz yariyo aslinda ama gece kafayi yiyorum. dun butun geve uyumadim. neymis hani astral seyahat varya bilirsiniz.ruh bedenden ayriliyo falan. ya onu yaparsamda ruhum cikarsa ve aileme zarar verirsem diye uyuyamiyorum.ya cinsel yonden zarar verirsem yada oldurursem diye korkuyorum. astral seyahatte oyle seyler olmaz dimi kizlar beni rahatlatin deliriyomuyum ben iyice ((
Baska bi tani koymadiyapamam dimi arkadaslar.. bi sevgilim vardi bana astral seyahat yaptigini soyluyodu. uc harflilerle iletisime geciyomus falan. ondan sonra bunu arastirmistim aklima takildi.demek
canim kiyamam sana.
bende okb hastasiyim yillardir.
simdi yab'a cevirdi.
nasil sikintilisin biliyorum.
ailenle aran nasil?
seni sikan birseyler olmali
Canım bak deli der, akıllı da inanır...böyle sıyırmış insanlarla arkadaşlık etme. Zaten doktor tedavin sürüyormuş, bu süreçte de kafanı meşgul edecek şeylerle uğraş. Gece aklına gelen bu fikirleri besleme. Baktın saçma sorular su yüzüne çıkıyor, cevap aramaya çalışma. Kalk bir abdest al, 2 rekat namaz kıl. Uykuya dalan kadarda kitap oku . En güzel yıllarını vehimlerle, vesveselere heba etme. Sen beslemezsen sesleri azalacak, zamanla yok olacak emin ol. Kocaman sevgilerBaska bi tani koymadiyapamam dimi arkadaslar.. bi sevgilim vardi bana astral seyahat yaptigini soyluyodu. uc harflilerle iletisime geciyomus falan. ondan sonra bunu arastirmistim aklima takildi.demek
ailemle ozellikle annemle aram cok iyidir. bunlari.anlattim hemen hastahaneye falan goturdu oda cok uzuluyo. insan icine girince geciyo aslinda ama gece mecbur tek kaliyorum napcam bilmiyorum
Yaygin Anksiyete Bozuklugu.yab ne demek?
Yaygin Anksiyete Bozuklugu.
ota moka korkmak
sebepli sebepsiz endise.
aile ortamim cok stresliydi adams ailesi gibiydik :)
benim okb ondan oldu acaip titizdim.simdi dha iyiyim fakat simdi anksiyeteye tutuldum
Rahat yuzu yok bize
bi dısarı cık hava al gez kendını yor yoruldun mu uyumamak dıye bır derdın kalmaz astral seyahat dıyebırsey yok .kizlar eski konumu okuyanlar bilirler bende birsuru kaygilar ve takintilar vardi hemde hic gecmeyen yillar gectikce artan. cocuklugumdan beri vardi lakin ergenlik caginda daha cok ortaya cikti 14 yasimda falan. 20 yasindayim artik dayanacak gucum kalmadi ayin 18inde psikiyatra gittim. okb varmis ileri derecede. prozac adli surup verdi ve 1 ayi gecmesin gel hap tedavisine baslicakmis. ama prozac pek ise yaramamis gibi. gunduz yariyo aslinda ama gece kafayi yiyorum. dun butun geve uyumadim. neymis hani astral seyahat varya bilirsiniz.ruh bedenden ayriliyo falan. ya onu yaparsamda ruhum cikarsa ve aileme zarar verirsem diye uyuyamiyorum.ya cinsel yonden zarar verirsem yada oldurursem diye korkuyorum. astral seyahatte oyle seyler olmaz dimi kizlar beni rahatlatin deliriyomuyum ben iyice ((
İnan ki düzelmende çok büyük bir payı olacak namazın. Mesela aklını böyle düşünceler kurcaladığınca yüksek sesle aç bir müzk dinle, sevdiğin diziyi izle dikkatin ona kaysın. Ya da arkadaşın yoksa dahi çık dışarı otur. Etrafa bak, yürü markete falan git böyle böyle geçecek inan bana. Tek yapman gereken aklını meşgul etmeyi başarabilmen ve bu zor olmaz Allahın izniyle.aslinda evet namaz... hatta bu gece yapayim ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?