deliriyomuyum iyice :((

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
33
kizlar eski konumu okuyanlar bilirler bende birsuru kaygilar ve takintilar vardi hemde hic gecmeyen yillar gectikce artan. cocuklugumdan beri vardi lakin ergenlik caginda daha cok ortaya cikti 14 yasimda falan. 20 yasindayim artik dayanacak gucum kalmadi ayin 18inde psikiyatra gittim. okb varmis ileri derecede. prozac adli surup verdi ve 1 ayi gecmesin gel hap tedavisine baslicakmis. ama prozac pek ise yaramamis gibi. gunduz yariyo aslinda ama gece kafayi yiyorum. dun butun geve uyumadim. neymis hani astral seyahat varya bilirsiniz.ruh bedenden ayriliyo falan. ya onu yaparsamda ruhum cikarsa ve aileme zarar verirsem diye uyuyamiyorum. ya cinsel yonden zarar verirsem yada oldurursem diye korkuyorum. astral seyahatte oyle seyler olmaz dimi kizlar beni rahatlatin deliriyomuyum ben iyice ((

Ruhun bedeninden ayrılırsa ölürsün zaten. Ölüykende ne bedenin, ne ruhun bişey yapamaz.

Böyle saçma fikirlerle kafanı kim doldurdu? Astral seyahat falan

Öyle bir şey olamaz.
Astral seyahat çok farklı bir şey.
Ayrıca herkesin yapabilmesi de mümkün değil.
Doğruluğu bile kesin değil ama düşünceleriniz pek sağlıklı gelmedi.
Doktor başka tanı koymadı mı?

için rahat etsin sen astral seyahat yapamazsın arkadaşım..

Baska bi tani koymadi yapamam dimi arkadaslar.. bi sevgilim vardi bana astral seyahat yaptigini soyluyodu. uc harflilerle iletisime geciyomus falan. ondan sonra bunu arastirmistim aklima takildi.demek

canim kiyamam sana.
bende okb hastasiyim yillardir.
simdi yab'a cevirdi.
nasil sikintilisin biliyorum.
ailenle aran nasil?
seni sikan birseyler olmali

Sen bu kaygı bozukluğunu burada verilen cevaplarla nasıl aşacaksın ki?
Kaygı yaşayan insana , "olmaz öyle şey, sen astral seyahat yapamazsın, astral seyahati yapabilen insan nadirdir" dense ne olacak?
Kaygın bu laflarla bitmez ki.
Ben de yaşadım böyle bir durum. Çok rezalet bir şey iyi biliyorum.
Kafanı dağıtmak ve insan içine karışmak çok iyi gelir. Yoksa sürekli kaygılarına gömülebilirsin.
Bende kendiliğinden zamanla geçti bu kaygılar. Ama çaba da gösterdim tabii ki.
Fakat senin terapi alman lazım sanırım.
O yüzden bu raddeye gelip de kurtulabilmek adına herkes ruhunu en başından korumaya almalı, kişisel gelişime yönelip güç verecek fikirleri beynine kazımalı.
Beni ruhsal sıkıntılarımdan ilaçsız bir şekilde kurtaran en büyük yardımcım kişisel gelişim kitapları okumamdan kaynaklıydı. Sen de bir şeyler yap. Neden böyle düşünüyorum? Neden olması güç şeyler başıma gelirse diye endişeleniyorum, benim derdim ne? Sorular sor kendine. Çözüm üret, oku araştır. Daha çok gençsin. Böyle yaşama.

Baska bi tani koymadi yapamam dimi arkadaslar.. bi sevgilim vardi bana astral seyahat yaptigini soyluyodu. uc harflilerle iletisime geciyomus falan. ondan sonra bunu arastirmistim aklima takildi.demek

atma ziyaa diyeydin.. yapamazsın.. ama bak sana bir şey söyleyeyim, uyumadan hemen önce ne düşünürsen o psikolojiye giriyorsun.. o yüzden uyumadan önce mümkünse hayal kur :) hem uykunu kaliteli alırsın hem de saplantılı düşüncelerden uzaklaşırsın.. doktora da git mutlaka ihmal etme, ama kendi kendine de yardımcı ol..

Canım bak deli der, akıllı da inanır...böyle sıyırmış insanlarla arkadaşlık etme. Zaten doktor tedavin sürüyormuş, bu süreçte de kafanı meşgul edecek şeylerle uğraş. Gece aklına gelen bu fikirleri besleme. Baktın saçma sorular su yüzüne çıkıyor, cevap aramaya çalışma. Kalk bir abdest al, 2 rekat namaz kıl. Uykuya dalan kadarda kitap oku . En güzel yıllarını vehimlerle, vesveselere heba etme. Sen beslemezsen sesleri azalacak, zamanla yok olacak emin ol. Kocaman sevgiler

yani konu sahibi, bu tuvalete gitmek gibi bir şey değil ki, öyle olsa düşünsene ohooo, vizeler kalkardı millet zırt orda zırt burada :) ruhun senden habersiz, uykuda öyle gidip gelmez bu konuda için rahat olsun :)

ailemle ozellikle annemle aram cok iyidir. bunlari.anlattim hemen hastahaneye falan goturdu oda cok uzuluyo. insan icine girince geciyo aslinda ama gece mecbur tek kaliyorum napcam bilmiyorum

ailemle ozellikle annemle aram cok iyidir. bunlari.anlattim hemen hastahaneye falan goturdu oda cok uzuluyo. insan icine girince geciyo aslinda ama gece mecbur tek kaliyorum napcam bilmiyorum

uyumadan önce müzik dinle.. seni rahatlatacak müzik dinle mesela Kitaro gibi falan :)

Yalnızlıktan oluyor bunlar.
Ben de bir ara bazı takıntılarımla uğraştım ağlayarak dua ettiğimi bilirim geçsin diye. Hala da var ama kontrol etmesini öğrenmen lazım. Öncelikle namaza başla 5 vakit kıl bu çok önemli inan ki en iyi terapi namaz oluyor böyle durumlarda ve sürekli de dua et. Onun dışında sosyal olmaya çalış. Yalnız kalmamak için uğraş. Yalnız kaldıığn zamanlarda da kendine bir meşguliyet bul. İnan ki böyle böyle geçiyor. Belki tamamen bitmiyor ama kontrol edebiliyorsun takıntılarını, öğreniyorsun. Sürekli aklına böyle şeyler geldiğinde hemen başka şeylerle uğraş. Zor biliyorum ama aklını meşgul etmezsen bu düşünceler kafanı kurcalar. Uğraş bak yapacaksın inşallah.

Son düzenleme:
Yaygin Anksiyete Bozuklugu.
ota moka korkmak
sebepli sebepsiz endise.
aile ortamim cok stresliydi adams ailesi gibiydik :)
benim okb ondan oldu acaip titizdim.simdi dha iyiyim fakat simdi anksiyeteye tutuldum
Rahat yuzu yok bize

aslinda evet namaz... hatta bu gece yapayim ins

Yaygin Anksiyete Bozuklugu.
ota moka korkmak
sebepli sebepsiz endise.
aile ortamim cok stresliydi adams ailesi gibiydik :)
benim okb ondan oldu acaip titizdim.simdi dha iyiyim fakat simdi anksiyeteye tutuldum
Rahat yuzu yok bize

Hmmm... Mesela ben de ota moka korkardım kötü olduğum dönemde. Anksiyete başlamıştı bir şeyleri kafaya takmaktan.
Telefonuma mesaj gelip titrediğinde kalbim ağzımda atıyordu. telefonun titreme sesinden de aşırı korkar hale gelmiştim.En basiti bu.
Hep bir endişe falan. Ayyy çok zor. ;( Ben atlattım, sen de atlatırsın umarım. Gerçekten de öyle bir yaşam yaşamak değil. İşkence.

bi dısarı cık hava al gez kendını yor yoruldun mu uyumamak dıye bır derdın kalmaz astral seyahat dıyebırsey yok .

aslinda evet namaz... hatta bu gece yapayim ins
İnan ki düzelmende çok büyük bir payı olacak namazın. Mesela aklını böyle düşünceler kurcaladığınca yüksek sesle aç bir müzk dinle, sevdiğin diziyi izle dikkatin ona kaysın. Ya da arkadaşın yoksa dahi çık dışarı otur. Etrafa bak, yürü markete falan git böyle böyle geçecek inan bana. Tek yapman gereken aklını meşgul etmeyi başarabilmen ve bu zor olmaz Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…