hayir yapmiyorum.şaka yapıyorsun
pira benim alıntılarıma neden cevap vermiyosun?yok oda yapiyodu sende yap diyodu illa. zevk aliyomusun diyodu falan hayir diyodum anlamiyorum bisey. oda 8 yasinda falandi ondan sonda annem pek gorusturmedi uzak tuttu.ailevi baska sorunlarda oldu pek gorusmedkk. evlendi yazin basinda o gayet mutlu bi hayat.suruyo. babam gitti tek dugunune tiksiniyorum ondan.
8 yaşında bir çocuk da bunu bilmez ki tam olarak, zevk de alamaz ama demek ki o da gördü bir yerde merak etti o yaşta.yok oda yapiyodu sende yap diyodu illa. zevk aliyomusun diyodu falan hayir diyodum anlamiyorum bisey. oda 8 yasinda falandi ondan sonda annem pek gorusturmedi uzak tuttu.ailevi baska sorunlarda oldu pek gorusmedkk. evlendi yazin basinda o gayet mutlu bi hayat.suruyo. babam gitti tek dugunune tiksiniyorum ondan.
evetpira sen bir önceki konundan sonra doktora gittin mi?
çok ilginç.hayir yapmiyorum.
buraya girip konu açma bence,biz seni rahatlatamayız,başka doktora da git.
anlatinca bi nebze olsun rahatliyorum ne biliyimburaya girip konu açma bence,biz seni rahatlatamayız,başka doktora da git.
benimki kisa sureli oldu,yani her istedigin yere gidebilirsin,onu bunu bilincsiz yaparsin diye birsey yok..ilk evden cikisim zor oldu her odayi ucak gibi gezerek ve zorlanarak ciktim,dahasi bazi cekindigim cesaret edemedigim seylere daha once kafama taktigim yerlere gittim ama sehir disina cikamadim cesaretim yok..kisilerle muhabbet edemedim sadece dinledim dinledim,kimseye zarar verme egilimi olmadi olmazda uyanmaktan korktum,daha fazlada gezinmektende korktum bu seferde yolumu kaybetmekten cok korktum...dondum donusumde sadece hizlica yere cakildim daha sonrasi sabaha karsi uyandim,elim ayagim heryerim cok kotu agriyordu....yalniz bunu herkes yapamaz malesef kisininkarakteri,huyu,dusunceleride cok onemli..çok ilginç.
anlatsana biraz. nasıl oluyor?
yani merak ettiğim şeyler var aslında. hep gizemli bir konu olmuştur.
benimki kisa sureli oldu,yani her istedigin yere gidebilirsin,onu bunu bilincsiz yaparsin diye birsey yok..ilk evden cikisim zor oldu her odayi ucak gibi gezerek ve zorlanarak ciktim,dahasi bazi cekindigim cesaret edemedigim seylere daha once kafama taktigim yerlere gittim ama sehir disina cikamadim cesaretim yok..kisilerle muhabbet edemedim sadece dinledim dinledim,kimseye zarar verme egilimi olmadi olmazda uyanmaktan korktum,daha fazlada gezinmektende korktum bu seferde yolumu kaybetmekten cok korktum...dondum donusumde sadece hizlica yere cakildim daha sonrasi sabaha karsi uyandim,elim ayagim heryerim cok kotu agriyordu....yalniz bunu herkes yapamaz malesef kisininkarakteri,huyu,dusunceleride cok onemli..
cnm Astral seyahat çok farklı bişey öyle herkesyapamaz öyle bedeninden ruhun falanda çıkmaz.benm ablamın arkadşı yapardı onu ablam çok rahatlardı korkulucak bişey değil ama herkese yaptırmaz böyle bişey.zamanla ilaçlara bünyen alışıcak.ilk zamanlar ilaçlar sarsıyor ama zamanla alışıyorsun.beyininle yenemiceğin hiç birşey yok bunu unutma.bende panik atak geçidim zor günler yaşadım hepsi geçiyor allah yardımcın olsunkizlar eski konumu okuyanlar bilirler bende birsuru kaygilar ve takintilar vardi hemde hic gecmeyen yillar gectikce artan. cocuklugumdan beri vardi lakin ergenlik caginda daha cok ortaya cikti 14 yasimda falan. 20 yasindayim artik dayanacak gucum kalmadi ayin 18inde psikiyatra gittim. okb varmis ileri derecede. prozac adli surup verdi ve 1 ayi gecmesin gel hap tedavisine baslicakmis. ama prozac pek ise yaramamis gibi. gunduz yariyo aslinda ama gece kafayi yiyorum. dun butun geve uyumadim. neymis hani astral seyahat varya bilirsiniz.ruh bedenden ayriliyo falan. ya onu yaparsamda ruhum cikarsa ve aileme zarar verirsem diye uyuyamiyorum.ya cinsel yonden zarar verirsem yada oldurursem diye korkuyorum. astral seyahatte oyle seyler olmaz dimi kizlar beni rahatlatin deliriyomuyum ben iyice ((
Baska bi tani koymadiyapamam dimi arkadaslar.. bi sevgilim vardi bana astral seyahat yaptigini soyluyodu. uc harflilerle iletisime geciyomus falan. ondan sonra bunu arastirmistim aklima takildi.demek
Sen bu kaygı bozukluğunu burada verilen cevaplarla nasıl aşacaksın ki?
Kaygı yaşayan insana , "olmaz öyle şey, sen astral seyahat yapamazsın, astral seyahati yapabilen insan nadirdir" dense ne olacak?
Kaygın bu laflarla bitmez ki.
Ben de yaşadım böyle bir durum. Çok rezalet bir şey iyi biliyorum.
Kafanı dağıtmak ve insan içine karışmak çok iyi gelir. Yoksa sürekli kaygılarına gömülebilirsin.
Bende kendiliğinden zamanla geçti bu kaygılar. Ama çaba da gösterdim tabii ki.
Fakat senin terapi alman lazım sanırım.
O yüzden bu raddeye gelip de kurtulabilmek adına herkes ruhunu en başından korumaya almalı, kişisel gelişime yönelip güç verecek fikirleri beynine kazımalı.
Beni ruhsal sıkıntılarımdan ilaçsız bir şekilde kurtaran en büyük yardımcım kişisel gelişim kitapları okumamdan kaynaklıydı. Sen de bir şeyler yap. Neden böyle düşünüyorum? Neden olması güç şeyler başıma gelirse diye endişeleniyorum, benim derdim ne? Sorular sor kendine. Çözüm üret, oku araştır. Daha çok gençsin. Böyle yaşama.
Bu çok derin bir konu yalnız. Yani kişinin huyu, suyu etkili mutlaka ama benim bildiğim yoğun ibadet eden kişilerin yapabildiği yönde. Bu durumda farklı açılımların oluyor. Farklı yerleri görebiliyorsun.
Yolunu kaybetmek, şehir dışına çıkmamak ne kelime uzaya bile çıkabiliyormuşsun aslında. Hatta ölen yakınlarıyla görüşebilen insanlar varmış. Bunlar çok ileri boyut tabi ama herkesin de kaldırabileceği bir şey değil.derinligine girecek olursak ben ibadet eden bir insan degilim,sadece hislerim oldugundan fazla kuvvetli ve bilinc altima cok rahat istedigim herseyi yerlestirebiliyorum mesela benim ruyalarimin arkasi yarini vardir..evet uzaya bile cikabilen oranin atmosferini derinliklerini yasayabilen insanlar var ama bu biraz cesaret birazda ciddi bir calisma gerektirir ve herkesin biranda yapabilecegi yada nekadar ugrassada yapabilecegi birsey degil,ben ogrenciyken evde hickimse yokken sadece parmagima odaklanarak ve kalp atislarim haddinden fazla attigini hissettim,ve bunu yaparkende heran ölecekmis hissi oldj bende,tansiyon inis cikislari gib,kendi capimda ciddi basardim ama ileri derecede astrali yapmak cok zor ve tehlikeli.
Senin kendiliğinden mi oldu? Yani bir çalışman oldu mu?
Eline koluna sağlık arkadaşım bende bu düşüncene aynen katılıyorumYalnızlıktan oluyor bunlar.
Ben de bir ara bazı takıntılarımla uğraştım ağlayarak dua ettiğimi bilirim geçsin diye. Hala da var ama kontrol etmesini öğrenmen lazım. Öncelikle namaza başla 5 vakit kıl bu çok önemli inan ki en iyi terapi namaz oluyor böyle durumlarda ve sürekli de dua et. Onun dışında sosyal olmaya çalış. Yalnız kalmamak için uğraş. Yalnız kaldıığn zamanlarda da kendine bir meşguliyet bul. İnan ki böyle böyle geçiyor. Belki tamamen bitmiyor ama kontrol edebiliyorsun takıntılarını, öğreniyorsun. Sürekli aklına böyle şeyler geldiğinde hemen başka şeylerle uğraş. Zor biliyorum ama aklını meşgul etmezsen bu düşünceler kafanı kurcalar. Uğraş bak yapacaksın inşallah.
İnşallah bu dertten muzdarip herkes kurtulur, sizin eşiniz de konu sahibi de, gerçekten çok zor biliyorum. Ben namazı şiddetle tavsiye ederim bu hastalıklar için özelikle.Eline koluna sağlık arkadaşım bende bu düşüncene aynen katılıyorum
Bunlar hep boşluktan oluyor
benim eşimde de kaygı bozukluğu var her gece ona ayetel kursi ve inşirah okuyorum oda kendine okuyor 1 aydır falan çok iyi
darısı konu sahibine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?