deliriyomuyum iyice :((

pira benim alıntılarıma neden cevap vermiyosun?

8 yaşında bir çocuk da bunu bilmez ki tam olarak, zevk de alamaz ama demek ki o da gördü bir yerde merak etti o yaşta.
ne diyeyim. ailelerin çocuklarını çok iyi takip edip, konuşması lazım.

Ben astral seyahati ilk kez duyuyorum ama bence bu konuları bu topikte konuşmasak daha iyi çünkü konu sahibi aklına takacak muhtemelen konuşulanları.

Cok yakinim olan birinsindede okb var. Cok zor Allah yardimciniz olsun oncelikle. Doktora erkenden gidip ilacin sizde bi etki yaratmadigini bildirin bence. Dusuncelerinizin sacma oldugunu biliyomussunuz ama engel olamiyomussunuz sanirim yakinim oyle soylemisti. Onun icin dusunme diyemicem. Biraz arastirirsan bi kac seyin iyi geldigini goruceksin. Ozellikle tenis oynamak..

çok ilginç.
anlatsana biraz. nasıl oluyor?
yani merak ettiğim şeyler var aslında. hep gizemli bir konu olmuştur.
benimki kisa sureli oldu,yani her istedigin yere gidebilirsin,onu bunu bilincsiz yaparsin diye birsey yok..ilk evden cikisim zor oldu her odayi ucak gibi gezerek ve zorlanarak ciktim,dahasi bazi cekindigim cesaret edemedigim seylere daha once kafama taktigim yerlere gittim ama sehir disina cikamadim cesaretim yok..kisilerle muhabbet edemedim sadece dinledim dinledim,kimseye zarar verme egilimi olmadi olmazda uyanmaktan korktum,daha fazlada gezinmektende korktum bu seferde yolumu kaybetmekten cok korktum...dondum donusumde sadece hizlica yere cakildim daha sonrasi sabaha karsi uyandim,elim ayagim heryerim cok kotu agriyordu....yalniz bunu herkes yapamaz malesef kisininkarakteri,huyu,dusunceleride cok onemli..

Bu çok derin bir konu yalnız. Yani kişinin huyu, suyu etkili mutlaka ama benim bildiğim yoğun ibadet eden kişilerin yapabildiği yönde. Bu durumda farklı açılımların oluyor. Farklı yerleri görebiliyorsun.

Yolunu kaybetmek, şehir dışına çıkmamak ne kelime uzaya bile çıkabiliyormuşsun aslında. Hatta ölen yakınlarıyla görüşebilen insanlar varmış. Bunlar çok ileri boyut tabi ama herkesin de kaldırabileceği bir şey değil.

Senin kendiliğinden mi oldu? Yani bir çalışman oldu mu?

cnm Astral seyahat çok farklı bişey öyle herkesyapamaz öyle bedeninden ruhun falanda çıkmaz.benm ablamın arkadşı yapardı onu ablam çok rahatlardı korkulucak bişey değil ama herkese yaptırmaz böyle bişey.zamanla ilaçlara bünyen alışıcak.ilk zamanlar ilaçlar sarsıyor ama zamanla alışıyorsun.beyininle yenemiceğin hiç birşey yok bunu unutma.bende panik atak geçidim zor günler yaşadım hepsi geçiyor allah yardımcın olsun

benim de eşim okb rahatsızlığını geçirdi,yaklaşık 5-6 sene kadar..Anlatıyordu da nasıl yaşadım bilemiyorum demişti.ilaç da kullandı ama kendi kafam da yendim hastalığı derdi hep.çok şükür dediğim gibi yendik biz.bol bol dua edin.sureler okuyun içiniz daraldıkça;nas,felak,ihlas vb.
Rabbim şifa versin,bir gün geçeceğini düşün ve kuvvetli olmaya bak..

Baska bi tani koymadi yapamam dimi arkadaslar.. bi sevgilim vardi bana astral seyahat yaptigini soyluyodu. uc harflilerle iletisime geciyomus falan. ondan sonra bunu arastirmistim aklima takildi.demek

Bu tarz sıkıntılı insanları hayatından uzak tutmalisin. ..kendine hakim olmaya çalış ve her duyduğu şeyi zor olsada araştırmamaya calis...guzel seyler dusunemiyormusun? Pembe hayaller kurabilirsin? Ama eninde sonunda kendinle daha dogrusu kafandaki dusuncelerle restlesmelisin...onlemini alirsan bu senin icin daha kolay olur...korkularinin uzerine gidebilecegine ve kendinden emin olabilecegine ben inaniyorum...

bana da öneride bulunabilirmisin birkaç kitap ben ilaç kullanıyorum. çok kilo aldırıyor bırakmak istiyorum ama olmuyorrrr

Eline koluna sağlık arkadaşım bende bu düşüncene aynen katılıyorum
Bunlar hep boşluktan oluyor
benim eşimde de kaygı bozukluğu var her gece ona ayetel kursi ve inşirah okuyorum oda kendine okuyor 1 aydır falan çok iyi
darısı konu sahibine inşallah

İnşallah bu dertten muzdarip herkes kurtulur, sizin eşiniz de konu sahibi de, gerçekten çok zor biliyorum. Ben namazı şiddetle tavsiye ederim bu hastalıklar için özelikle.

Son durum nedir acaba..bendede ayni hastalik var ve basedemiyorum..bir yolunu bulduysaniz paylasirsaniz sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…