deliriyomuyum iyice :((

geçmiş olsun. Allah şifasız hastalık vermez. sen tedavine devam et.
Daha önce astral seyahat falan mı yaptın da yolun nasıl kesişti bu olayla?

Canim ben ilk evlendigim yillar delormek uzereydim alahim allah o gunleri yasatmasin gece gece lavaboya gidemezdim gidecksem arkama cok bakardim sanki arkamdan borileri yuruyor gibi aglardim banyoda gozlerim yansada kapatmazdim biri
eri ynmda duruyor gibiydi sanki esim mecnur beni yanloz birKirdi ise gdck tv son ses butun evin isiklari acik tel calsa odum kopuyordu sonra ne doktora gittim ne bisi attim uzerimden ama tabi annm bni bazi yerlere aldi onlardanda gecmos olabilir bu arada astral seyahat ne

Bu cinsel takıntılar da sanırım geçmişte tacize ya da tecavüze uğrayan kişilerde görülebiliyormuş. Sende de böyle durumlar var mıydı?

Baska bi tani koymadi yapamam dimi arkadaslar.. bi sevgilim vardi bana astral seyahat yaptigini soyluyodu. uc harflilerle iletisime geciyomus falan. ondan sonra bunu arastirmistim aklima takildi.demek

Sizin yasadiklarinizi yasamayan birine yani bu konuda bilgisi olmayana anlatilacak seyler degil bunlar.

Astral seyahat de ayaklar uzatilip yayilip yapilan bir sey degil.

Bir de arastirip kafanizi iyice karistirmissiniz.

Tibbi bir tavsiyem yok ama hayatinizdaki insanlara ve soylediklerine bu kadar onem vermeyin, derinine inmeyin.

Hele boyle ucuk konusanlara he he diyip gecin.

Bu cinsel takıntılar da sanırım geçmişte tacize ya da tecavüze uğrayan kişilerde görülebiliyormuş. Sende de böyle durumlar var mıydı?
bunu ilk kez duydum. bana göre de çocukluk çağında annenin ya da kişiye çok yakın birinin cinlerden korkması ve bunun aile içinde bilinmesi. çocuk aklıyla da korkulacak bir şey var diye düşünüp beyninde o şekilde kalması. bu bana daha mantıklı geliyor. yani çocukluktan taşıdığı bir durum.

Ben bunu bir doktor programında izlemiştim bu zarar verme düşüncelerinin altında yatan sebepleri tartışıyorlardı. Geçmişte şiddete, tacize uğrayan kişilerde görülme ihtimali varmış. Ya da işte bir haksızlığa uğradıysa ve bu haksızlığın önüne geçemediyse bu bilinçaltında yer ediyor ve ileride birilerine zarar vermeyi düşünme olarak çıkıyor hani hıncını alma gibi düşün. Birçok sebebi olabilir ama iyi bir terapiye ihtiyacı var.

Baska bi tani koymadi yapamam dimi arkadaslar.. bi sevgilim vardi bana astral seyahat yaptigini soyluyodu. uc harflilerle iletisime geciyomus falan. ondan sonra bunu arastirmistim aklima takildi.demek

Sekerim sevgilin kafayi yiyikmis, seni de bos yere korkutmus.

Astral seyahat var/yok tartisilir tabi, ama varsa bile yapmak cok cok zor ve caba gerektiriyor. Yani yaptigini iddia edenlerin blogunu okumustum ben, yillarca, gecelerce pratik yaptiklarini soylemisler. Anladigim kadariyla bilincsiz yapilabilen bir sey degil, clisma ve odaklanma gerektiren bir sey astral seyahat (mumkunse tabi).

AStral seyahat isini iyice okuyup arastirirsan 3 harflilerle , 5 bacaklilarla alakasi olmadigini gorursun sekerim, zirvalamis yani.

Simdi sekerim, madem takinti hastasisin, bu sevgilin gibi manyak tiplerden uzak durman gerekiyor, normal insanlarla arkadaslik etsen olmaz mi?

Gece yalniz kaldigin icin aklina zirvalar geliyordur. Ne bileyim, yaninda yatabilecegin biri var mi , annen, kardesin gibi, rica etsen de bir sure ayni odada yatsaniz? Bir de yatmadan once film izlesen/kitap okusan kafan baska yonlere odakli yatarsin ama bilimkurgu/fantazi olmasinlar, ne bileyim romantik film iyidir mesela :) Bir de aksamlari spor yapabilirsin, les gibi terleyip iyice yorulursan misil misil uyursun :)

bu dediğin tamam. ben cinlerle ve astral seyahatle ilgilenmesi açısından yorum yapmıştım.

bu dediğin tamam. ben cinlerle ve astral seyahatle ilgilenmesi açısından yorum yapmıştım.
Anladım. Tabi onun da illa ki çocuklukta yaşadığı bir korkudan olması yüksek ihtimal. Zaten psikolojik rahatsızlıkların geneli geçmiş yaşantılardan kaynaklanıyor.

sen biz sana doktora git dediğimiz zaman gittin mi?

Astral seyahat diye bir şey kesinlikle var. Ama böyle cinle, şeytanla uğraşan insanlardan çok gerçekten Allah yolunda ibadet edenlerin yapabildiği bir şey. Ancak dediğin gibi hiç kolay değil. Çünkü Allah'a yaklaşmak çok kolay değil.

tacize ugradim yolda ama ondan sonra baslamadi bunlar. ben bes yada alti yasimsayken halamin kizi bana masturbasyonu ogretti oyun oynicaz diye odaya sokuyodu illa yaptiriyodu falan. sonrada annenlere soyleme sakin oldururler diye tehdit etti bide. benim hergece ruyama giriyoddu. bi sabah erkenden uyandim hatirliyorum. anneme aglayarak anlatmistm. hala annemden en ufak biseyi saklayamam sucluluk duyarim mesela. ve o olaydan sonra takintilar basladi

yahu sen meditasyonyapıyormusun yani astral seyehat yapdınmı daha önce :)) tatlım okb bendede vardı bende kullandım ilaç. ben bu tarz ilaçların ismini yazmak istemiyorum insanlar daha dr gitmeden tavsıye üzerine kullanır oldu çünkü. o ilaç bana agr geldi farklı bi ialç başlandı 6 ayda bayağı işe yaradı 2. senem ufak defek yersiz endişelerim oluy bazen ama her insan gibi.dr git kaygılarını anlat biran önce bekleme. o dediğin astral seyehatta hiç senin bahsettğin gibi değil.

Bak işte demek ki bu bilinçaltında yer etmiş sen de suçluluk duya duya bu şekilde takıntılara sahip olmuşsun. Bunu mutlaka doktoruna anlat ama mutlaka. Zaten onun da sana sorması gerekiyor geçmiş yaşantılarını. Canım inan ki geçer yeter ki sen çabala kendin için. Aklına gelen düşünceleri hiç umursama. Doktorun tavsiyelerini de iyi dinle. Bunlar davranışçı bilişsel terapiyle düzeltilebiliyor.

pira sen bir önceki konundan sonra doktora gittin mi?

kendine yapması için mi öğretti sana? halanın kızı ne durumda şimdi?o kaç yaşındaydı?

yani oyle ruh cikipta evdekilere zarar vermez dimi.cinsel yonden yada olduremez bicaklayamaz :/ oyle olsa katiller tecavuzculer o yola basvurur kimse yakalanmazdi herkes kim vurduya giderdi

kendine yapması için mi öğretti sana? halanın kızı ne durumda şimdi?o kaç yaşındaydı?
yok oda yapiyodu sende yap diyodu illa. zevk aliyomusun diyodu falan hayir diyodum anlamiyorum bisey. oda 8 yasinda falandi ondan sonda annem pek gorusturmedi uzak tuttu.ailevi baska sorunlarda oldu pek gorusmedkk. evlendi yazin basinda o gayet mutlu bi hayat.suruyo. babam gitti tek dugunune tiksiniyorum ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…