DELİRİYOR MUYUM NEYİM :( akıl verin

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
Kızlar lütfen bana yardım edin çok mutsuzum aslında herşey yolunda gidiyordu tamam kötü bulutlar dağıldı üzerimden diyordum ama severek gittim işimden saçma sapan insanlar yüzünden deneme sürecinde çıkarıldım işsizlik piskolojisi beni yıllardır mahvetti kahretti. kendimi gereksiz saçma sapan bir insan olarak hissediyorum. bir bakıyorum çok iyiyim bütün dertleri sallamışım kaderde varsaa olur modundayım mutluyum bir bakıyorum yerin dibine batmışım. özellikle kpss yenilgisinden sonra tamamen battım atanamıyorumda. ben neden böyleyim bana yardım edin

Bu kadar umutsuzluğa düşme elbet bulucaksın iş.
Kendini bu kadar yıpratma,ardından güneşin doğmadığı gece var mı?

Son düzenleme:
kityy ben öyle bir şey söylemedim böyle bi durum yok karıştırdın sanırım

Pardon canım karıştımışım gerçekten:))):44:
Yinede diğer dediklerim geçerli.
Elbet olacak,çabalamaya devam canım.
İnşallah gönlüne göre bir iş bulacaksın.
Öncce sen inan buna arkadaşım

(Bu arada ilk mesajı düzelttim canım )

Son düzenleme:
niye kimse yardımcı olmuyor illa buraya cinsellikle ilgili konu mu açmak lazım yardım almak için

Yardımcı olabilmemiz için şartlarınızı tam olarak algılamamız lazım ki yazdıklarınızdan anladığım tek şey, iş sorunu yaşadığınız ve kpss mağduru olduğunuz.
Yanılıyor muyum?
Bitirdiğiniz bölüm nedir?

Son düzenleme:
amaaan taktigin seye bak ben kac is yerinden cikarildim biliyormusun:) artik hic umursamiyorum basta senin hissettiklerini hissediyordum ama sonradan alistim yuzsuz olmak gerekiyor bazen,biraz da sabir etmek yaradan senin icin bir seyler planlamistir mutlaka fazla kafaya takma,ilerde kafaya takacak cok seyin olacak.

bence depresyon yaşıyorsun doktora gitmmende fayda var gidemiyorsanda gunde ıkı fıncan kediotu ve sarıkantaron çayı ille içebildiğin kadar papatya çayı iç

biraz rahatlarsın ben öyle yapıyorum

Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. [h=5]Gecenin en karanlık anı şafak sökmeden az öncedir. İşte o çıkmazdan, o karanlık tünel içinden bazen küçücük bir ışık çıkarır bizi aydınlığa, bazen tatlı bir söz, bazen de sevgi ile uzanan bir el veya bir müzik.

Adeta tekrar can verir ümitsiz ruhumuza. Her şey yepyeni başlar sanki ve hatta belki de eskisinden daha canlı, daha verimli. yanii cok ama cok sabırlı olmalsn hedeflerin olsun umudun olsun.. ona ulasmaya calıs :) ama umudunuda yitirme
[/h]

Kendinizi değersiz hissetmeyin, işsiz olmanız sizin suçunuz değil ki. Ne yazık ki pek çok insan sizinle aynı durumda.Elbet bir gün siz de gönlünüze göre bir iş bulacaksınız, sonsuza dek işsiz kalacak değilsiniz. Yaşadığınız dönemi çok iyi anlıyorum. Kimi zaman umutlanıyorsunuz kimi zaman ise bütün umudunuzu kaybediyorsunuz. Kendinizi çok kapatmamaya çalışın. arkadaşlarınızla vakit geçirmeye, ilginizi çeken aktivitelerde bulunmaya çabalayın. Kendinizi kapattığınız sürece değersizlik hissiniz de, umutsuzluğunuz da artar.

canım alabiliyorsan destek alsan iyi olacak

canım bende kpssye deli gibi emek harcayıp sonunda atanamayanlardanım insan bi işin ucundan tutmayınca kendini değersiz özgüveni sıfır hisseediyo çok ii anlıyorm seni şu anda geçici bi işte çalışıyorum ancak ayağımı kaydırmak için beni işten attırmak için elinden geleni yapmaya çalışanlar var insanlar çok acımasız malesef sanki benim orda çalışmam ne zarar verir bilmyorum işi çok ii kavradığım için istenmiyorum diyeyim hayırlısını iste elbet bizede bi kapı açılır canım üzülme

Gun dogmadan neler dogar arkadasim demekki hayirlisu buymis.Acmis oldugunuz konulardan sizi takip ettigim kadari ile psikolijiniz bir hayli bozulmus bir uzmandan yardim almanizi tavsiye ediyorum.Eger maddi durumunuz iyi degil ise devlet has.gidebilirsiniz devlet has.artik psilolog ve psikayatri. Bulunmaktadir

olmadıysa vardır bundada bır hayır ama durumun içindeyken insan hayrı falan pek düşünemıyor neyın üzerine fazla gidersek hep sorun çıkıyor biraz rahatla mutlaka güzel bi işin olucak

Çok sevdiğim iş yerimden benzer duygular yaşayarak ayrıldım.
Kendim istifa etmiş olsam da resmen buna mecbur bırakıldığım için uzun süre hissettiğin şeyleri hissettim.Seni çok iyi anlıyorum o yüzden.
O kadar psikolojim bozulmuş ki üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçtiği halde hala rüyalarıma girip kabusa çeviriyor hayatımı. Başka şeylerle ilgilenmeye başladıkça tabi azalıyor bu duygu fakat hiç tam anlamı ile geçti diyemiyorum. Özellikle yatağıma yattığımda beynime üşüşüyor düşünceler.
Pazartesi yeni bir işe başlıyorum.Daha iyi olacağımı biliyorum çünkü çalışmaya ara vermiş olmam birazda bu kadar uzun sürmesine neden oldu bu atlatma sürecinin sana tavsiyem en kısa sürede geçicide olsa bir yere başla.Düşünecek yeni sorunların olursa eskileri için yer kalmıyor ne kalbinde ne beyninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…