Deliriyor muyum :(

Nasıl geçecek bu düşünceler canim
Ah bir bilsem.. Hayatımı zorlaştırıyor benim hem kendime hem çevremdekilere çok eziyet ediyorum durduk yere hemde gece rahat uyuyamamak sabah uykuyu alamadan uyanmak hem de boşu boşuna zor böyle yaşamak. Ben sürekli kendime kendi kafamda nasihat veriyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum

Yasadıgın şeylerin üstüne gideceksin alışkanlıklarını bırakmak kurtulmak için biraz çaba göstermelisin.Benim öyle bir rahatsızlığım vardı ki lisede tepem kel olmuştu nedense yapmak zorundaydım en kalın saç telini koparmak zorundaydim bunu yapa yapa kafamın üstü kel oldu bende yanlardan devam ettim ve üniversitede yurtta kalınca oda arkadaşımdan uyandığım için birilerine söyler diye de utandim ellerimi birbirine bağlıyordum cebimde tutuyordum sürekli ellerimi kullanacağım şeyler yapıyordum derken tamamen kurtuldum sonra araştırdim ki benim gibi kaç kişi böyle varmış. Kendin başarabilirsin yeter ki iste veseveleri zor da olsa görmezden gel

Çözümsüz değil psikolojik destek alın toparlarsınız.

Haklisin elimden geldgince kendimi telkin ediyorum umarim başarabilirim

Benim de boyle bir yakinim var. Guzel guzel konusuyoruz,telefonu kapatiyorum. Sonrasinda hemen mesaj atiyor "ya soyle soyle dedim ya. Lutfen tanlis anlama" diye. Alinip kirilmadigima emin olana kadar soruyor. Ki hiiic ota çöpe alınan biri degilimdir. Bahsettigi seyler de incir kabugunu doldurmaz.
Ayni kisi mesajina cevap atmayayim,küstüğümü zanneder. Hatta ben "neden küseyim? Yoğunum sadece bu aralar" deyince "ben takintili adamim, yogunsan yaz" der. Ama mesajina yoğunum yazıp gecistirirsem, bu sefer de bu sefer ona trip attigimi düşünür, Kiracak birsey yapıp yapmadigini sorar...
Diger konularda böyle degil ama.

Doktora gidin. Kendinizi ve esinizi de yipratirsiniz. Sigortada gorunsun sitemiyorsaniz para verip ozele gidiceksiniz. Ama o doktora gidilecek mutlaka.

Cok yorucu insan modeli. Gercekten.

YouTube da İzzet güllü- takıntı videoları var onları izleyin size yol gösterecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…