deliriyormuyum

myskybeatsyours

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
1.404
3.641
33
Merhaba arkadaşlar,

Açtığım konulardan biliyorsunuzdur.
4 yıl boyunca karmaşık bir ilişki yaşadım sevgilimle. Ve ilişkimiz boyunca cinsel beraberliğimiz de oluyordu.
İlk sevgilimdi ve ilk cinsel ilişkimi onunla yaşadım.

26 yaşındayım, tasarımcıyım. Ama şu son zamanlarda sadece cinselliği düşünüyorum. O anları düşünüyorum.
İş teyken konsantrasyonumu kaybediyorum, çizim yapamıyorum.. aklım fikrim sadece onunla sevişmekte...

Bu durumdan kurtulmak istiyorum, kendimi tanıyamaz oldum ve çok korkuyorum.
Böyle değildim ve şu son 3 aydır böyle olmaya başladım.

Bu arada başka kimseden etkillenme veya düşünme durumum yok sadece o kişiyi düşünüyorum ; sevgilim mi desem eski sevgilim mi, bilemedim.

Lütfen fikir verin bana neden cinsel arzularım arttıyor, aranızda böyle bir problem yaşayan var mı ? ne yaptınız kurtulmak için ?

Özlüyor olabilir misiniz adamı ? Günlük hayatınızı etkileyecek kadar yoğunsa ki öyleymiş bir uzman yardımı alın derim.

Anladığım kadarıyla ayrıldınız, cinsellik yok artık hayatınızda. Doğal olarak bir enerji birikmesi var, ondandır. Libido tavan yapmış.

Anladığım kadarıyla ayrıldınız, cinsellik yok artık hayatınızda. Doğal olarak bir enerji birikmesi var, ondandır. Libido tavan yapmış.

1 aydır görüşmüyoruz ama ben 3 aydır böyle bir durumdayım.
Artık delirdiğimi düşünmekteyim.

Günlük hayatımı aşırı derece de etkiliyor.
Tasarımcıyım ve çizim yapamaz hale geldim. Tek düşündüğüm şey.... yani o kişi ye dokunmak istiyorum sürekli.

Rüyalarım bile bu şekilde.

Bu durumdan kurtulmak istiyorum, piskoloğa da gidiyorum arada sırada ama gün geçtikçe cinsel arzum ve isteğim arttıyor...

canım cinselliğe aşırı düşkünlük psikiyatrik bir sorun muş. bir psikiyatrise görün bence

sen psikoloğa değil psikiyatrise gitmelisin,en doğru tedavi onda

Bence çok normal.
Gerçekten cinsellik özlenen ve ihtiyaç duyulan bir olay.
Çok uzun yıllar yalnızdım,çok iyi anlayabiliyorum.
Bir akşamüzeri iş çıkışı kaş aldırırken ağlamaya başlamıştım.
Öyle garip ki yüzüme dokunulmayı kimbilir ne kadar olmuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…