- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
Merhaba arkadaşlar,
Açtığım konulardan biliyorsunuzdur.
4 yıl boyunca karmaşık bir ilişki yaşadım sevgilimle. Ve ilişkimiz boyunca cinsel beraberliğimiz de oluyordu.
İlk sevgilimdi ve ilk cinsel ilişkimi onunla yaşadım.
26 yaşındayım, tasarımcıyım. Ama şu son zamanlarda sadece cinselliği düşünüyorum. O anları düşünüyorum.
İş teyken konsantrasyonumu kaybediyorum, çizim yapamıyorum.. aklım fikrim sadece onunla sevişmekte...
Bu durumdan kurtulmak istiyorum, kendimi tanıyamaz oldum ve çok korkuyorum.
Böyle değildim ve şu son 3 aydır böyle olmaya başladım.
Bu arada başka kimseden etkillenme veya düşünme durumum yok sadece o kişiyi düşünüyorum ; sevgilim mi desem eski sevgilim mi, bilemedim.
Lütfen fikir verin bana neden cinsel arzularım arttıyor, aranızda böyle bir problem yaşayan var mı ? ne yaptınız kurtulmak için ?
Anladığım kadarıyla ayrıldınız, cinsellik yok artık hayatınızda. Doğal olarak bir enerji birikmesi var, ondandır. Libido tavan yapmış.
Sevgilinizle cinsel hayatınız yetersizse ve sevgilinizin performansı düşükse etkileyebilir aşırı istekli yapabilir.
Yeterli ise azmışsın sen kızz...
sen psikoloğa değil psikiyatrise gitmelisin,en doğru tedavi ondaGünlük hayatımı aşırı derece de etkiliyor.
Tasarımcıyım ve çizim yapamaz hale geldim. Tek düşündüğüm şey.... yani o kişi ye dokunmak istiyorum sürekli.
Rüyalarım bile bu şekilde.
Bu durumdan kurtulmak istiyorum, piskoloğa da gidiyorum arada sırada ama gün geçtikçe cinsel arzum ve isteğim arttıyor...
Yoooook yok!sen psikoloğa değil psikiyatrise gitmelisin,en doğru tedavi onda
Şaka di mi?psikolojik kesinlikle ilac kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?