- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi myskybeatsyours
bence bir gariplik yok cunku ben de benzer seyler yasadım. ayrılık zamanı cok uzulup aglıyordum ama duygusallık gectigi zaman da onu istiyordum cok ozluyordum. sadece ona sarılıp oturmak, uzanmak, yan yana bulunmak. insan gözünün onune getiriyor hep eskileri, benim de hala daha aklıma gelir, neredeyse yıl olacak. psikologa da gidiyormussun bu konuyu kolay aşabilirsin o halde, sadece isine daha konsantre olmaya calıs, bence burada tek olay konsantrasyon. kendi kendine yenebilecegin bir durum, psikolog da şansın olmus.
bir de su var, burada olay seks istemek degil o kisiyle olmak istemek. ben de ondan baskasıyla olabilecegimi dusunmuyordum asla, hala daha dusunmuyorum fikrim degismedi. sanırım insanların evlenmeden once seks yapmaya karsı olmalarının nedenlerinden biri de bu, en azından ben öyle dusunuyorum, ilk biriyle yasadıktan sonra baskasına adapte olmak cok zor. o duygusal esneklige sahip degilim ben en azından. bunu yapanlar da vardır ama ben inanmıyorum yani.
bir de su var, burada olay seks istemek degil o kisiyle olmak istemek. ben de ondan baskasıyla olabilecegimi dusunmuyordum asla, hala daha dusunmuyorum fikrim degismedi. sanırım insanların evlenmeden once seks yapmaya karsı olmalarının nedenlerinden biri de bu, en azından ben öyle dusunuyorum, ilk biriyle yasadıktan sonra baskasına adapte olmak cok zor. o duygusal esneklige sahip degilim ben en azından. bunu yapanlar da vardır ama ben inanmıyorum yani.