deliriyormuyum

Ay cok normal...sorun falan demisler ama alakasi yok

bende oyleydim gencken:( yani 1.5 yil kadar once :D
sonra hamile kaldim libidom korktu :))))

en son cinsel berabeliğimi 19 Haziran günü yaşadım.
ama belirtiğim gibi 4 yıllık ilişkiydi / 3 ay dır böyle bir durum içerisindeyim.
1 aydır o kişi ile görüşmüyoruz.
bu yüzden durumun anormal olduğunu düşünüyordum.
sevgilimle seviştikten 3 saat sonra bile sevişme arzusu içindeydim.

bana çok iyi davranmasına rağmen ve yeterli olmasına rağmen.

orgazm oluyordum. olmasaydım nymphomaniac olduğumu düşünmeye başlayacaktım.

http://www.pudra.com/ask-iliskiler/cinsellik/kadinlar-neden-asiri-cinsel-istek-duyar-1909.htm

Eski bir yazı.
Her cinsel istek hastalık değildir diyor. Ve hangi hastalıklarla birlikte ortaya çıkarsa sorun olur onu da anlatmış. Umarım faydalı olur.

Esim suan sehr disinda. Ve gittigi ilk gunden beri bende oleym. Sanrm ozluyorm. Sizde ozluyo olabilirsnz ama bn bu kadar yogun hissetmiyrm tabi sadce aksam yatmadan aklima geliyo belkide sizin hormonlarnz biraz tavanda. Yapms olablr. Bu arada bu kafayla sakin pisman olucan hatalara dusme. Olmaz ya insan bu sasar beser.

ben de akrep kadiniyim, ve benim icin de seks bir ihtiyac. hayatimda olmazsa olmazlardan. benim de aklima gelir, gun icinde, esim is seyahatine gittiginde, hatta bir aile yemeginde esimle yan yana otururken bile istek duyabilirim. ve bu cok normal. erkekler olur olmadik zamanlarda seks istediklerinde sorun yok, kadin istediginde neden azgin oluyor anlamis degilim. yapi meselesi bu, erkekler gibi kadinlarin da sekse daha duskun olani var, az duskun olani da var. bence psikolojik hicbir sorununuz yok. sadece diger arkadaslarin dedigi gibi aktif cinsel yasamdan uzaklastiginiz ve sevgilinizle de bir suredir gorusmediginiz icin arzulariniz artmis, hepsi bu.

Merhaba arkadaşlar,

Açtığım konulardan biliyorsunuzdur.
4 yıl boyunca karmaşık bir ilişki yaşadım sevgilimle. Ve ilişkimiz boyunca cinsel beraberliğimiz de oluyordu.
İlk sevgilimdi ve ilk cinsel ilişkimi onunla yaşadım.

26 yaşındayım, tasarımcıyım. Ama şu son zamanlarda sadece cinselliği düşünüyorum. O anları düşünüyorum.
İş teyken konsantrasyonumu kaybediyorum, çizim yapamıyorum.. aklım fikrim sadece onunla sevişmekte...

Bu durumdan kurtulmak istiyorum, kendimi tanıyamaz oldum ve çok korkuyorum.
Böyle değildim ve şu son 3 aydır böyle olmaya başladım.

Bu arada başka kimseden etkillenme veya düşünme durumum yok sadece o kişiyi düşünüyorum ; sevgilim mi desem eski sevgilim mi, bilemedim. :KK43:

Lütfen fikir verin bana neden cinsel arzularım arttıyor, aranızda böyle bir problem yaşayan var mı ? ne yaptınız kurtulmak için ?
Canım sen ayrıldınmı bu kişiden? Özlemişsin kendisini. Tamamen psikolojik kavuşma arzusu.

ben de akrep kadiniyim, ve benim icin de seks bir ihtiyac. hayatimda olmazsa olmazlardan. benim de aklima gelir, gun icinde, esim is seyahatine gittiginde, hatta bir aile yemeginde esimle yan yana otururken bile istek duyabilirim. ve bu cok normal. erkekler olur olmadik zamanlarda seks istediklerinde sorun yok, kadin istediginde neden azgin oluyor anlamis degilim. yapi meselesi bu, erkekler gibi kadinlarin da sekse daha duskun olani var, az duskun olani da var. bence psikolojik hicbir sorununuz yok. sadece diger arkadaslarin dedigi gibi aktif cinsel yasamdan uzaklastiginiz ve sevgilinizle de bir suredir gorusmediginiz icin arzulariniz artmis, hepsi bu.

Merhaba,

Teşekkür ederim mesajınız için. Bende ikizler burcuyum :)

Bende anlamış değilim "azgın" kelimesini... hiç hoş bir uslub değil. Yardım sorarken hakaret yiyoruz...

Merhaba arkadaşlar,

Açtığım konulardan biliyorsunuzdur.
4 yıl boyunca karmaşık bir ilişki yaşadım sevgilimle. Ve ilişkimiz boyunca cinsel beraberliğimiz de oluyordu.
İlk sevgilimdi ve ilk cinsel ilişkimi onunla yaşadım.

26 yaşındayım, tasarımcıyım. Ama şu son zamanlarda sadece cinselliği düşünüyorum. O anları düşünüyorum.
İş teyken konsantrasyonumu kaybediyorum, çizim yapamıyorum.. aklım fikrim sadece onunla sevişmekte...

Bu durumdan kurtulmak istiyorum, kendimi tanıyamaz oldum ve çok korkuyorum.
Böyle değildim ve şu son 3 aydır böyle olmaya başladım.

Bu arada başka kimseden etkillenme veya düşünme durumum yok sadece o kişiyi düşünüyorum ; sevgilim mi desem eski sevgilim mi, bilemedim. :KK43:

Lütfen fikir verin bana neden cinsel arzularım arttıyor, aranızda böyle bir problem yaşayan var mı ? ne yaptınız kurtulmak için ?
sen gerçek misin yaa

Back
X