- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi myskybeatsyours
Seyma subasi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seyma subasi?
Bu bir dönem olabilir, dünyanin hatta evrenin bize yansıttığı bitakim etkilerden olabilir.
Hormonal olabilir. Hormonlar pek cok seyden etkilenip azalıp ya da cogalabiliyor. Ve pek cok hormon da birbirini tetikliyor ya da söndürüyor.
Sinirsel bir durum olabilir. Sinirlerin etkilenmesinde degisiklikler oluşup siz de böyle uyarılmalar yaşıyor olabilirsiniz.
Yahut son 3 aydır fiziken sizi tatmin etse de ruhen tatmin edemiyorsa sevgiliniz biyerlerde eski "mutlu" anlarınız yeniden size kendini hatırlatıyor olabilir. Yani orgazm olursunuz ama onun dışında iliskiniz sizi ruhsal anlamda tatmin etmiyordur böyle bir yansıma olusmus olabilir.
Üstelik düzenli bir cinsel yaşamınız varken artık 1 aydır olmamasi da günden güne sizin isteginizi artıyor olması normaldir.
Eger cok dert edip bunu kaygi boyutuna döndürürseniz psikoloğunuza danışabilirsiniz. O da size gerekli testleri yapar ve içinizi rahatlatır. :)
Siz açık görüşlü birisiniz sevgili aylin, psikolog ile bu konuları konusmak sizin icin zor değil. Birdahaki görüşmenizde bence anlatın doktorunuza ve icinizi ferahlatın :)
Aaa konularınıza göz gezdirince hatırladım ben sizi, sevgilinizin ilgisizliği, tutkulu sevişmelerinizden bahsettiğiniz için baya bi linç edilmiştiniz, ayrılık mesajınız falan şimdi hatırladım.
15 temmuza kadar süre vermiştiniz düşünmesi için, demek durum hala netliğe kavuşmadı.
O günden beri size hiç birşey yazmadı mı ?
Çok da sağlıklı bi ilişkiniz olduğunu düşünmüyordum açıkcası. Ailesi oldukça sorunlu biriydi.Konuşuyoruz ama ne olduk bilmiyorum :)
Ne ayrıldık nede birlikteyiz. Düşünme aşamasındayız :)
Çok da sağlıklı bi ilişkiniz olduğunu düşünmüyordum açıkcası. Ailesi oldukça sorunlu biriydi.
Ama siz sanki bu kişiyi birazda saplantı haline getirmiş gibisiniz. Yani olur da ayrılık kararı alırsanız ne olacak ?
Bi taraftan unutmaya ve vazgeçmeye de kendinizi hazırlamaya çalışın bence.
En kötüsü de böyle ne olduğunuzun belli olmadığı bi ilişki işte.
Bu süreçte başka birileriyle olsa, yarın öbürgün kalkıp size 'ama biz sevgili değildik' diyecek.
Ki bu bi çok erkeğin kullandığı bi taktikdir zaten. ''Biri çepte dursun ben biraz başka çiçeklere konayım sonra ona yine dönerim.'' mantığı.
Şuan kaybolan tek şey sizin zamanınız. Bazen yol vermeyi bilmek gerek.
bu derece cinsel durtuleri ayaklandiran ve neredeyse bagimli yapan birinden ayrilik sizi pek sarsmamis bende buna sasiriyorumsen gerçek misin yaa
Düşünürken sevişebilirsiniz de belki faydası da olur karar vermenize![]()
bu derece cinsel durtuleri ayaklandiran ve neredeyse bagimli yapan birinden ayrilik sizi pek sarsmamis bende buna sasiriyorum
Açıkcası şu an ben bir efor sarfetmiyorum, kendisi de. Şu an bu durumu da kafaya takmıyorum.
En çok sağlığımı düşünüyorum.. kendimi anlamaya çalışıyorum.
Çünkü zor süreçler geçirdim.
22 yaşında ki o kız değilim. Öğrenci değilim.
Değiştim. Ve şu an da düşündüğüm tek şey şu 4 yıl içinde nasıl bir değişime uğradığımı.
Yepyeni bir ben ile karşı karşıyayım.
Beynimi, vucudumu anlamaya çalışıyorum.
Anlamadıklarımı da çözmeye uğraşıyorum.
Aşırı derece de cinsel isteme sorununu çözmeye çalıştığım gibi... :)
frengi olabilir misinizAçıkcası şu an ben bir efor sarfetmiyorum, kendisi de. Şu an bu durumu da kafaya takmıyorum.
En çok sağlığımı düşünüyorum.. kendimi anlamaya çalışıyorum.
Çünkü zor süreçler geçirdim.
22 yaşında ki o kız değilim. Öğrenci değilim.
Değiştim. Ve şu an da düşündüğüm tek şey şu 4 yıl içinde nasıl bir değişime uğradığımı.
Yepyeni bir ben ile karşı karşıyayım.
Beynimi, vucudumu anlamaya çalışıyorum.
Anlamadıklarımı da çözmeye uğraşıyorum.
Aşırı derece de cinsel isteme sorununu çözmeye çalıştığım gibi... :)
frengi olabilir misiniz yani sizin anlattiklarina gore yaziyorum ozlem degil aci degil duygu yok sadece cinsellik tek basina bana garip geliyor
kuduz da olabilirsin o da delirecek kadar artiriyormus istegiSiz yanlış anlıyorsunuz.
Duygu var.. ama konu bu olmadığı için yazmıyorum detayları.
Şu an en önemlisi sağlığım. Delirmek istemiyorum. Ve bu durum beni delirtiyor.
kuduz da olabilirsin o da delirecek kadar artiriyormus istegi