deliriyormuyum

Açıkcası şu an ben bir efor sarfetmiyorum, kendisi de. Şu an bu durumu da kafaya takmıyorum.
En çok sağlığımı düşünüyorum.. kendimi anlamaya çalışıyorum.
Çünkü zor süreçler geçirdim.

22 yaşında ki o kız değilim. Öğrenci değilim.
Değiştim. Ve şu an da düşündüğüm tek şey şu 4 yıl içinde nasıl bir değişime uğradığımı.

Yepyeni bir ben ile karşı karşıyayım.
Beynimi, vucudumu anlamaya çalışıyorum.

Anlamadıklarımı da çözmeye uğraşıyorum.

Aşırı derece de cinsel isteme sorununu çözmeye çalıştığım gibi... :)
Bu durumu kafaya takmıyor olmanız şaşırtıcı, çünkü hatırladığım kadarıyla sizi psikoloğa aşırı kıskanç olduğunuz, çok bunalttığınız için yönlendiren kişi bu adamdı. Hem duygusuz sevişemem diyorsunuz, hem de adamla ayrı olmayı kafanıza takmadığınızı ama sevişemek istedğinizi söylüyorsunuz. Seviyo olsanız ayrılık da acı vermez miydi ? Sevmiyorsanız nasıl duygusal sevişeceksiniz. Kafam yandı :KK53:
Alttan alttan hoşuma da gitmiyor değil. Hep biz kadınlar mı cinsel obje olarak görülecek.

Bu durumu kafaya takmıyor olmanız şaşırtıcı, çünkü hatırladığım kadarıyla sizi psikoloğa aşırı kıskanç olduğunuz, çok bunalttığınız için yönlendiren kişi bu adamdı. Hem duygusuz sevişemem diyorsunuz, hem de adamla ayrı olmayı kafanıza takmadığınızı ama sevişemek istedğinizi söylüyorsunuz. Seviyo olsanız ayrılık da acı vermez miydi ? Sevmiyorsanız nasıl duygusal sevişeceksiniz. Kafam yandı :KK53:
Alttan alttan hoşuma da gitmiyor değil. Hep biz kadınlar mı cinsel obje olarak görülecek.

Sevgili Jigsaw,
4 yıllık bir ilişki. Tabi ki de hala duygu var.. ama şu an konu bu değil. Tabi ki de acı çekiyorum.
Ama önceliğim BENİM.

Kendi sağlığımı düzeltirsem, sağlıklı kararlar alabileceğim.
Bildiğiniz gibi evet piskoloğa gidiyorum. Gittiğim için de öğreniyorum önceliğin ben olduğuma dair.

Kendimi anlamaya çalışıyorum, çözmeye uğraşıyorum sorunlarımı.

Sorunlarım çözüldüğünde karmaşık ilişkim ile alakalı en doğru kararı alabileceğime inanıyorum.

Doğru değil mi ?

Sevgili Jigsaw,
4 yıllık bir ilişki. Tabi ki de hala duygu var.. ama şu an konu bu değil. Tabi ki de acı çekiyorum.
Ama önceliğim BENİM.

Kendi sağlığımı düzeltirsem, sağlıklı kararlar alabileceğim.
Bildiğiniz gibi evet piskoloğa gidiyorum. Gittiğim için de öğreniyorum önceliğin ben olduğuma dair.

Kendimi anlamaya çalışıyorum, çözmeye uğraşıyorum sorunlarımı.

Sorunlarım çözüldüğünde karmaşık ilişkim ile alakalı en doğru kararı alabileceğime inanıyorum.

Doğru değil mi ?
Hayırlısı olsun.

bu derece cinsel durtuleri ayaklandiran ve neredeyse bagimli yapan birinden ayrilik sizi pek sarsmamis bende buna sasiriyorum
beni neden sarssın ki..ben mi ayrıldım..ayrıca ben ayrılmiş olsaydım onu sevdiğim ve kaybettiğim için sarsırıldım..cinsel yönden bu derece sarsılacağımı sanmıyorum..sen gerçek misin derken fake yani bir erkek üye olabileceğini kastettim..burda zarf atıp eğlence yapıyor diye geldi aklıma

Merhaba,
Evlenmeyi düşünmüyorum.

Cinsel ilişki yaşamak için evlenmek mi lazım ?
Evet canm evlenmek lazım. Allah'ın emri bu . Doğru ve helal olan da bu. Erkekler için de geçerli kadın için de. . Onlar yapıyor biz de yapalım diye bir şey yok. Yapmak istiyorsak evlenmeliyiz. Bence sen de evlenmelisin. Hem istediğin zaman kocan yanında olur . Canın istediğinde yaparsın rahatlarsın. Düzenli bir hayatın olur. Ailen olur.Cinsellik ihtiyaç ama doğru olan eşinle yapmandır. Bağnaz geri kafalı biri değilim ama bu böyle.

Sex icin devam etmekte sacma geldi bana eger hersey tam bittiyse adami kullanmakla kalmayacan tek kendinide kandirmis olcaksin,,,biraz saygin carsa kendine sakin yapma bunu,,,bu cinselligini koreltecek ila c icmeni ,yada ne bileyim kadinlar ocin cinsel durtuyu azaltici caylar falan ic derim..iliski cinsellikten ibaret degildir sahsen,o zaman adi baska bisey olur

Back
X