Deliriyorum Artık

Albino karnabahar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
1.309
2.413
133
Merhabalar, hemen konuya gireyim. Eşimin ailesiyle her daim sorunlarımız oldu. Şu kadarını söyleyeyim eşimin akrabaları bile bana hak verip çok sabırlısın diyor. Neyse eşimin kardesi nişanlandı taban tabana zıt bir aileyle dünür oldular. Önce çok ama çok karşı çıktılar sonra kabul ettiler. Tamamen farklı bir aile gibi her şeye sanki saygi duyan tipler gibi triplere girdi bunlar. Ben dehşet ve hayretle izliyorum dışardan.

Gelelim ana meseleye şimdi gayet objektif bir şekilde yorum yapin arkadaşlar. Ben her türlü fikre saygılıyım benim göremediğimi siz görürsünüz belki. Nişandan önce ben ve eşim bu kizla hiç tanışmadik. Nişandan sonra ilk karşılaşmamızda sürekli (evimin bir takim eşyalar eksik) eşyalarla ilgili soru sordu sonra tatil yaptik mi falan diye sordu (arada hic samimiyet yok) Bu sorulari soruyor baska muahebbet yok. Aradan bi süre geçti ve yine karşılaştık aynı gün içinde 2 kere yine eşyalarla ilgili soru sordu sonra ben ortamda olmayinca ayni soruyu eşime sormuş. Aradan vakit gecti biz eşimin babasina çok iyi niyetli bir sekilde dedik ki baba bak bu x sürekli aynı soruyu soruyor acaba evin içinde konustunuz hani onlar da eşya alacak beraber bakin tarzı falan mi konustunuz diye. Kayinbabam açtı ağzını yumdu gözünü fesatmisiz biz, kiz cok iyi niyetliymis cok mütevaziymis sorduysa iyi niyetinden sordu vs bir sürü abuk subuk cahillik akan cümleler kurdu. 2 ay yüzümüze bakmadı. Kayinvalidem de bu kiza kazak örüyor ve ben sorduğumda bana yalan söylüyor kiza ördüğünü saklıyor kafa bir milyon. Ben kıskancım ya;)
Size kizla ilgili bilgi vereyim. Kız tek ayağının üstünde çatır çatır aileye yalan söylüyor. Resmen bunlari aptal yerine koyuyor biz esimle gerçekleri bildiğimiz halde sirf birilerinin kuyusunu kazmamak adına susuyoruz. Hoş susmasak da yalanci biz oluruz. Eşimi kaç senedir tanirim ilk defa bir insan için uzak dur ondan dedi. Hani insanin enerjisinden anlarsınız ya kızdan fesatlık akıyor. Ama önyargılı olamamak adına nötr olarak yaklaştım. Geçen yine beraberdik eşim yanimda değildi bu kiz ortamda sanki ben yokmuşum gibi davrandı. Beni bozmaya falan çalıştı. Herkes üniversite mezunu sözde ama seviye yerlerde.

Yani anlatsam roman olur ben sadece bir kesit sundum. Bana söyleyin bende yanlışımı düzelteyim ben fesat ve çekemeyen gelin pozisyonuna itildim. Bir çok hak etmediğim sıfatla yargıladılar beni. Ama artik çok gücüme gidiyor. Bu sürekli eşya,tatil,araba gibi maddi konulari bana soru soracak kadar samimi eltimin telefon nosu bile yok bende. Gerçekten ben fesat mıyım? Deliriyorum arkadaşlar deliriyorum.

Kayınpederle bu konuyu konuşmanız gereksiz olmuş. Yapılanları duymayın, görmeyin. Fesatsa da çıkar ortaya. Kendinizi yıprattığınıza değmez.

Esya ıle ılgılı sorular toplumumuzda her kesım ınsan tarafından rahatlıkla soruluyor benım gordugum. Ev sahıbı bıze halının markası ne, ay keske markalı bısey alsaydınız, TV almayacakmısınız, stor perde nıye yaptırmadın dıye rahat rahat soruyor mesela. Mustakbel eltı soru sordu dıye nıye kp,ye gıdıp ebrabermı alcaz tarzı bıseyler dedınız anlamadım. Adamda ekstra masraf cıkarıyolar dıye sınırlenmıs demekkı. Bılemedım.
Bırde bu unıverıstelerde ne öğretiliyor zannedıyorsunuz :) ortam unıversıtelı kaynayınca cokmu sevıyelı oluyor sankı. Olmuyor genelde.

Merhabalar, hemen konuya gireyim. Eşimin ailesiyle her daim sorunlarımız oldu. Şu kadarını söyleyeyim eşimin akrabaları bile bana hak verip çok sabırlısın diyor. Neyse eşimin kardesi nişanlandı taban tabana zıt bir aileyle dünür oldular. Önce çok ama çok karşı çıktılar sonra kabul ettiler. Tamamen farklı bir aile gibi her şeye sanki saygi duyan tipler gibi triplere girdi bunlar. Ben dehşet ve hayretle izliyorum dışardan.

Gelelim ana meseleye şimdi gayet objektif bir şekilde yorum yapin arkadaşlar. Ben her türlü fikre saygılıyım benim göremediğimi siz görürsünüz belki. Nişandan önce ben ve eşim bu kizla hiç tanışmadik. Nişandan sonra ilk karşılaşmamızda sürekli (evimin bir takim eşyalar eksik) eşyalarla ilgili soru sordu sonra tatil yaptik mi falan diye sordu (arada hic samimiyet yok) Bu sorulari soruyor baska muahebbet yok. Aradan bi süre geçti ve yine karşılaştık aynı gün içinde 2 kere yine eşyalarla ilgili soru sordu sonra ben ortamda olmayinca ayni soruyu eşime sormuş. Aradan vakit gecti biz eşimin babasina çok iyi niyetli bir sekilde dedik ki baba bak bu x sürekli aynı soruyu soruyor acaba evin içinde konustunuz hani onlar da eşya alacak beraber bakin tarzı falan mi konustunuz diye. Kayinbabam açtı ağzını yumdu gözünü fesatmisiz biz, kiz cok iyi niyetliymis cok mütevaziymis sorduysa iyi niyetinden sordu vs bir sürü abuk subuk cahillik akan cümleler kurdu. 2 ay yüzümüze bakmadı. Kayinvalidem de bu kiza kazak örüyor ve ben sorduğumda bana yalan söylüyor kiza ördüğünü saklıyor kafa bir milyon. Ben kıskancım ya:KK66:
Size kizla ilgili bilgi vereyim. Kız tek ayağının üstünde çatır çatır aileye yalan söylüyor. Resmen bunlari aptal yerine koyuyor biz esimle gerçekleri bildiğimiz halde sirf birilerinin kuyusunu kazmamak adına susuyoruz. Hoş susmasak da yalanci biz oluruz. Eşimi kaç senedir tanirim ilk defa bir insan için uzak dur ondan dedi. Hani insanin enerjisinden anlarsınız ya kızdan fesatlık akıyor. Ama önyargılı olamamak adına nötr olarak yaklaştım. Geçen yine beraberdik eşim yanimda değildi bu kiz ortamda sanki ben yokmuşum gibi davrandı. Beni bozmaya falan çalıştı. Herkes üniversite mezunu sözde ama seviye yerlerde.

Yani anlatsam roman olur ben sadece bir kesit sundum. Bana söyleyin bende yanlışımı düzelteyim ben fesat ve çekemeyen gelin pozisyonuna itildim. Bir çok hak etmediğim sıfatla yargıladılar beni. Ama artik çok gücüme gidiyor. Bu sürekli eşya,tatil,araba gibi maddi konulari bana soru soracak kadar samimi eltimin telefon nosu bile yok bende. Gerçekten ben fesat mıyım? Deliriyorum arkadaşlar deliriyorum.

Acaba ilk zamanlar sizinle yaınlaşmak sırf muhabbet olsun diye mi sordu.
KB NIZ MANTIKSIZ BİR TEPKİ VERMİŞ
KV neden saklama gereği duyuyor.
VE eşit davranmıyor ve buda sizi doğal olarak her iki taraf içinde soğuma sebebi oluşturur.
Bence uzak durun
Sadece seyirci olun.
Bırakın isterlerse altından kazak örsünler
Umrunuzda olmasın evet tabiki içten içe üzülürsünüz ama en güzeli fazla görmemek uzak kalmak.

Sizin ki kıskançlık değil basbayağı sinirinizi bozmuslar. Çok şanslı olduğunuz bir nokta var eşiniz sizinle aynı pencereden bakıyor olaya. Sizin neyiniz varsa aynısını isteyecektir nişanlısından.Dugun zamanı rüzgar tersine esicek .İki tarafta birbirini size çekiştirmeye calisicak.Hazirlikli olun ve sakın yorum yapıp tuzağa düşmeyin

Neyini taktınız tam anlamadım. Eşya sormuş sorsun. Tatil sormuş sorsun. Cevap verin geçin. İstediği kadar da fesatlık yapsın. Eşinizle aranız iyiymiş işte neyi takıyorsunuz ki

Yeni elti kiskanç ki eşyalari tatili falan soruyor..sorduğunda cevap verme boşver bizim tatilimizi falan de...söylenenlere de kulak asma dışardan izle senlik bi durum olmasin kp e de bi şey sormayin hiç karişmayin ne halleri varsa görsünler..

Esya ıle ılgılı sorular toplumumuzda her kesım ınsan tarafından rahatlıkla soruluyor benım gordugum. Ev sahıbı bıze halının markası ne, ay keske markalı bısey alsaydınız, TV almayacakmısınız, stor perde nıye yaptırmadın dıye rahat rahat soruyor mesela. Mustakbel eltı soru sordu dıye nıye kp,ye gıdıp ebrabermı alcaz tarzı bıseyler dedınız anlamadım. Adamda ekstra masraf cıkarıyolar dıye sınırlenmıs demekkı. Bılemedım.
Bırde bu unıverıstelerde ne öğretiliyor zannedıyorsunuz :) ortam unıversıtelı kaynayınca cokmu sevıyelı oluyor sankı. Olmuyor genelde.
Kimse kimseye ekstra masraf cikartamaz cunku esimde kardesi de a dan z ye her seyi ama her seyi kendisi yapti kayinpederimin bende bi çeyrek altini yok şükür;) yok yok olmuyor eminim okumakla da adam olunmuyor.cok örneğim var.

Neyini taktınız tam anlamadım. Eşya sormuş sorsun. Tatil sormuş sorsun. Cevap verin geçin. İstediği kadar da fesatlık yapsın. Eşinizle aranız iyiymiş işte neyi takıyorsunuz ki
Taktığım tek konu neden ailenin fesat gelini oldum hak etmedigim bir sıfat aşırı sinirleniyorum artik o kadar ikiyüzlüler ki

Gelelim ana meseleye şimdi gayet objektif bir şekilde yorum yapin arkadaşlar. Ben her türlü fikre saygılıyım benim göremediğimi siz görürsünüz belki. Nişandan önce ben ve eşim bu kizla hiç tanışmadik. Nişandan sonra ilk karşılaşmamızda sürekli (evimin bir takim eşyalar eksik) eşyalarla ilgili soru sordu sonra tatil yaptik mi falan diye sordu (arada hic samimiyet yok) Bu sorulari soruyor baska muahebbet yok. Aradan bi süre geçti ve yine karşılaştık aynı gün içinde 2 kere yine eşyalarla ilgili soru sordu sonra ben ortamda olmayinca ayni soruyu eşime sormuş. Aradan vakit gecti biz eşimin babasina çok iyi niyetli bir sekilde dedik ki baba bak bu x sürekli aynı soruyu soruyor acaba evin içinde konustunuz hani onlar da eşya alacak beraber bakin tarzı falan mi konustunuz diye. Kayinbabam açtı ağzını yumdu gözünü fesatmisiz biz, kiz cok iyi niyetliymis cok mütevaziymis sorduysa iyi niyetinden sordu vs bir sürü abuk subuk cahillik akan cümleler kurdu. 2 ay yüzümüze bakmadı. Kayinvalidem de bu kiza kazak örüyor ve ben sorduğumda bana yalan söylüyor kiza ördüğünü saklıyor kafa bir milyon. Ben kıskancım ya:KK66:

Konunu başını görunce ayy ben mı konuyu açtım acaba dedım . İlerledikçe yok yaa ben kaynımın eşiyle evlenmeden içli dışlı olurdum . Isınmazsam da ayda yılda bır eşimin hatrı için kaynımın hatrı için görüşürdüm dedim.

Eşya konusuna gelirsek belki yakınlaşmak için sormuştur hiç yakınlığınız yokmuş ya ordan girim demiştir:)
Amannn ne yaparsa yapsın sen neden takıyosun ki yeni gelin boşverr kayınvaliden örsün kazaklarıı , alsın istediği seyleri sana bulaşmasındaa .

Ahh ahh benım kaynım şöyle 25 -28 yaşlarında olsa da evlensee kaynanamda onunla ilgilense hepp . KAzakları örse , örgüdüğünü benden saklasaaaaaa ...

Kimseyle ters düşme ve herkese eşit mesafede davran olacakları izle şimdi yeni gelin ya kıymetli bir de saf gelin kendini sevdirmeye çalışıyor anladığım ne kadar sevdirirse sevdirsin gelin neticede :halay:

Birisi evime gelip sürekli eşya vs diye soru sorsa benimde sabrım taşardı,şu yüzden de mi soruyor acaba siz evlenirken yardım ettiler mi eşyalarınızı kim aldı vs sanırım bunu mu öğrenmeye çalıştı eğer size yardım edildiyse bizede etmeleri gerek gibisinden.

Birisi evime gelip sürekli eşya vs diye soru sorsa benimde sabrım taşardı,şu yüzden de mi soruyor acaba siz evlenirken yardım ettiler mi eşyalarınızı kim aldı vs sanırım bunu mu öğrenmeye çalıştı eğer size yardım edildiyse bizede etmeleri gerek gibisinden.
1 kuruş yardımları yok bizde şükür;)

İlk başlarda aileyi tanımak adına yeni gelin bu tarz şeyleri deşer aman ona yapılmış bana da illaki yapılsın amaçlı. Zamanla kendi sorunlarıyla boğuşmaktan size fırsat bulamaz bence ve bi arkadaşın dediği gibi düğün zamanı veya başka zaman kız da kv de birbirini size çekiştirmeye başlarsa nötr davranin uyanik olun açık vermeyin. Bence ilgilenmeyin dediğiniz gibiyse herkesin gerçek yüzü mutlaka ortaya çıkacaktır.

gerçeklerin zamanla su yüzüne çıkma gibi bir huyu vardır. Eğer dediğiniz gibi bir şahsiyetse ve gerçekten bir maskesi varsa nereye kadar saklayacak. Bunu etrafındakilerin görmesi için onlara fırsat verin. Kendinizi çekin, eşinizde dahil kimseyle o şahıs hakkında konuşmayın konuşursanız siz fesat ve kötü algılanırsınız. Sevgiyle kalın kafanıza da takmayın kimseye kendinizi açıklamak sevdirmek zorunda değilsiniz.

gerçeklerin zamanla su yüzüne çıkma gibi bir huyu vardır. Eğer dediğiniz gibi bir şahsiyetse ve gerçekten bir maskesi varsa nereye kadar saklayacak. Bunu etrafındakilerin görmesi için onlara fırsat verin. Kendinizi çekin, eşinizde dahil kimseyle o şahıs hakkında konuşmayın konuşursanız siz fesat ve kötü algılanırsınız. Sevgiyle kalın kafanıza da takmayın kimseye kendinizi açıklamak sevdirmek zorunda değilsiniz.
Öperim kalbinizden ne güzel bir yorum;)

Back
X