2 nisan 2012 gecesi babamı trafik kazasında kaybettim.az önceden beride kaza videosunu izleyip duruyorum. 17 eylüldede minik kızımı 12 günlükken kaybettim.
sanırım su an delirme asamasındayım. babamı cok özlüyorum.kızımın acısından bahsetmiyorum bile. o hiçbi acıya benzemiyo. babamın sesi yankılanıyo kulagımda.
deliriyomuyum sanki ne.???? babamı ilk kaybettiğim zamanlar izlemiştim kaza videosunu. bu aksamki yalnızlık bana hiç yaramadı. :'((((((((((
2 nisan 2012 gecesi babamı trafik kazasında kaybettim.az önceden beride kaza videosunu izleyip duruyorum. 17 eylüldede minik kızımı 12 günlükken kaybettim.
sanırım su an delirme asamasındayım. babamı cok özlüyorum.kızımın acısından bahsetmiyorum bile. o hiçbi acıya benzemiyo. babamın sesi yankılanıyo kulagımda.
deliriyomuyum sanki ne.???? babamı ilk kaybettiğim zamanlar izlemiştim kaza videosunu. bu aksamki yalnızlık bana hiç yaramadı. :'(((((((((([/QUOT
(CANIM YAAAA RABBİM SABRINI ARTTIRSIN İNŞ.ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN (
o videoları izlemeyin
siz akıl sağlığınızı kaybederseniz babanız dahil kimseye faydanız olmaz
şimdi akıl ve beden sağlığınız yerindeyken babanız için faydalı şeyler yapın
onun sizden beklediği çok şey vardır şu an
tek ihtiyacı dua, sadaka, hayır
ölüm bir bilettir, son değil
babanız yok olmadı
siz de onunla buluşacaksınız
iş ki bu buluşma için hazırlık yapın
hayırlı evlat olun, hayır yollayın
sizler de ebedi aleme gidince babanız için kim hayır işler ki
fırsat varken onu mutlu edecek şeyleri yapın da güzel bir alemde babanız ve bebeğinizle buluşun
ölümün son olmaması, insanların yok olmaması, inananlar için müjde değil mi
tüm sevdiklerinizle yeniden kavuşacağınızı bilmek mutlu etsin sizi
size daha önce de yazdım, bebeğiniz cennet çocuğu oldu
yüzlerce yıl yaşasa bu makamı elde edemezdi
Allah rahmet etsin, size sabır versin
Canım benim2 nisan 2012 gecesi babamı trafik kazasında kaybettim.az önceden beride kaza videosunu izleyip duruyorum. 17 eylüldede minik kızımı 12 günlükken kaybettim.
deliriyomuyum sanki ne.???? babamı ilk kaybettiğim zamanlar izlemiştim kaza videosunu. bu aksamki yalnızlık bana hiç yaramadı. :'((((((((((
Çok kötü oldumÇünkü dünde ben böyleydim sabaha kadar uyuyamadım babacığım aklımdan çıkmıyodu. Akşam ağlama krizi geçirdim resmen.. Lütfen yapmayın böyle, kapatın o videoyu, izlemeyin bi daha Allah rahmet eylesin onu da minik yavrunuzu da, mekanı Cennet olsun Babacığınızın
Canım benim
lütfen bu işkenceyi kendine yapma!
Sana hüzün veren şeylerden uzak durmaya çalış bu aralar, O kenardaki resim gibi:26:?
Allah mekanlarını cennet eylesin, sizlerde sabır versin!
Allah sendende razı olsun canım.Allah senin babanada rahmet eylesin cnm. agır derin bi yara bu.
Allah razı olsun cnm. o kenardaki resim benim bütün dünyam.onu ordan silmek yada telefonumdan vs. yüreğimden silememki onu acısıda görmemekle dinsin. Allahım kimseye yasatmasın bu agır acıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?