Benim en korktuğum şey ölüm kendim için değil sevdiklerim için korkuyorum onları kaybetme düşüncesi bile çok kötü ama mecbur hepimiz birgün bunları yaşicaz. 8 yaşımdayken yaşadığım şeyleri anlatcam sana biz 4 kardeştik babam gece çok geç geliyordu işten yaz tatiliydi büyük abim ( 12yaşında ) o gün babamla gitti motoru vardı babamin beyazdı hiç unutmuyorum o günün akşamı eve bir kadın geldi annem ve biz 3 kardeş tv izliyoruz kadın hemen tv yi kapattı o an öylesine kızmıştım ki o kadına. Ama benim canım babam ve abim kocaman bir tırın altında kalmış o gamzeli canım abim param parça olmuş cesetini toparlayıp evimize getirdiler sadece yüzünü gözlerime kadar olan kısmını gördüm alnının üzerinde küçük bir çizik vardı hiç unutmuyorum abim cuma babam pazartesi öldü yoğun bakımdan çıkamadı vucudunda bir sürü dikiş oylece babamin yanına oturdum saskin saskin onu izledim canım annem ruh gibiydi tepkisizdi ağlayamiyordu bile ilaclarin etkisinden. Biz çocuk olduğumuz için o süreci nasıl geçirdik bilmiyorum. Annem 29 yaşında hem kocasini hem oğlunu aynı kazada kaybetti allahim mekânlarını cennet etsin. Arkadaşım beterin beteri var. Basın sağolsun bebeğin için çok üzüldüm
bi anlık refleks sonucuydu. ama Allah kimseye böle ani ölüm haberi vermesin arkadaslar. algılaması cok zor ilk an duyunca.
Allah razı olsun canım bütün ölmüşlerimize rabbim rahmet eylesin inşallah hepsinin mekanı cennet olsun. Bir şekilde yine insan hayatına devam ediyor ışte allah o gücü veriyor. Annemin gücü 6 8 9 yaslarinda ki çocuklarıydi. 29 yaşında dul kalmasina rağmen evlenmedi annemden allah razı olsun. Ölümlerinden 1 yıl sonra falan benim öz amcam bizim yanımızda anneme dedi ki su iki kız çocuğunu çocuk esirgeme kurumuna ver oğlun yanında kalsin evlenirsin bunu amca sıfatında ki adam diyo hala unutmuyorum çok ağır gelmişti o söz annem sımsıkı sardı bizi
2 nisan 2012 gecesi babamı trafik kazasında kaybettim.az önceden beride kaza videosunu izleyip duruyorum. 17 eylüldede minik kızımı 12 günlükken kaybettim.
sanırım su an delirme asamasındayım. babamı cok özlüyorum.kızımın acısından bahsetmiyorum bile. o hiçbi acıya benzemiyo. babamın sesi yankılanıyo kulagımda.
deliriyomuyum sanki ne.???? babamı ilk kaybettiğim zamanlar izlemiştim kaza videosunu. bu aksamki yalnızlık bana hiç yaramadı. :'((((((((((
Cnm bu aksam uyku girmicek gözüme belli oldu
Dua et arkadasım kader arkadasım bolca dua et
Dedesi biricik aysenazini seviyor şimdi bunu duşun
Lütfen metin ol
Bak büyük acılar yasıyoruz ve metin olmazsak deliririz
Tv yi ac komik seyler izle
Baban seni böyle görse perişan olurdu
Aslında bu dediklerimi sende biliyorsun ama yapamıyorsun
Keske yakın olsak İnan hemen gelirdim yanına
Sana dua edicem
Lütfen topla kendini
ben buraya cevap yazmi$tim ama yok
gondermeyi unutup çikdim herhalde sayfadan
demi$timki bende annemi kaybettim seni çok iyi anliyorum
$imdi babam ba$kasiyla evli,karisi galiba bizi çokda sevmiyo yani babam bizi artik evlatdan saymiyor gibi bi$ey ..
bende kiziyorum , araryip sormuyorum
$imdi senin yazilarini okuyunca kendime kizdim
arkamda olsun yada olmasin bi babam var ve ben kiymet bilmiyorum galiba(
cnm öncelikle basın saolsun.mekanı cennet olsun anneciğinin.
babana kızmak yerine karsına al ve duygularını acıkla kendisine. bizimkisi biraz farklıydı.uzun bi zamana yayılı olan seylerin tekrarlanması sonucu verilen tepkiler...
şimdiki aklım olsa aynı tepkileri verirmiydim diyorum?? verirdim ama daha az kin duyarak. diyorum ya kafam karmakarısık. psikologa gidersem babamla yasadıklarımıda anlatmak
zorundayım ama ben bu konulardan bahsetmek istemiyorum. cünkü o gercek dünyada suan. ölülerinizin ardından ii konusun diyor resulullah efendimiz.
nitekim o benim babam ve onu cok seviyorum.Allahıma hep onun için dua ediyorum kızımla bulusmus olsunlar diyorum hep.
dediğim gibi babanla konusmayı dene arkanı dönmek çözüm değilmiş.
bizimki kuslukde deil
dun aradi yarim saat konu$tuk mesela
ama benIM ELIM TELEFONA GITMIYOR
bana bi$ey yapmadi, annemin emaneti biriciuk karde$imin onun için bi degeri yok gibi davraniyor
beni çok a$iri sever hatta , ama karde$im benim bitanem, kiymetlim o benim
26 ya$inda ama benim gozumde ablasinin kuçuk karde$i i$te , annem ona çok du$kundu
sanki annemin gorevini devr aldim ve bu yuku atamiyorum istesemde
beni psikolog paklar ama hiç denemedim, korkuyorum gitmeye
psikologa gidip aglarsam deli diye beni içeri atarlar gibime geliyor :))
hayat zor aysenaz , ben annemin acisini anne olarak geçirdim, geçirdim derken sinir krizleri olmadan geldim bugune , kizimada annemin adini koydum
in$ seninde bi oglun olur babanin ismini koyarsin,Allah yardimcin olsun canim
dualarimdasin
haftaya baban için yasin okuyabilirim in$, $imdi musait deilim ...
arkadaslar hepinizden Allah razı olsun.derdime ortak oldunuz. zaten burdan baska anlatacagım kimse yok varsada ben anlatamıyorum daha dogrusu. aksam eşim eve gelince kalkıp uyudum.bide sorulara cevap verecek gücüm yoktu.(( hem zaten nerden nasıl baslayıp anlatacagımıda bilmiyordum.o videoyuda bi daha asla acmadım.
bugün kontrolüm elimde. seytan dürtüklüyo ac diye ve ben onu bugün yeniyorum ve seytanı yenmek huzur veriyo. dualarınız içinde ayrıca cok tesekkür ediyorum.
Allahım hepinizin ölmüşlerine rahmet eylesin babamada içlerinde inş.
bende babamı kaybettim 2 ay oldu.. özlüyorum ve yapabileceğim birşey yok, babam yok.. ağlıyorum biraz önce dedim ki kendime hergün ağlamıyormuş insan dedim.. kendimle konuşuyorum daha çok.. anneme babam napıyor diye sormak geçiyor içimden telefon görüşmelerimde.. çok hüzünlü, çok zor günler bunlar.. beren saatin dizisinde denk geldiniz belkide nejat işler dizide babasını kaybetmiş, başın sağolsun dedi, acısı geçer de özlemeye başladın mı işte ona sabretmek çok zor dedi.. işte tamm bu noktadayım.. ve dua ediyorum.. aklımda olduğu heran fırsat bulduğum her an dua ediyorum, sende et.. dualar yoldaş oldu.. bilmez miyiz ki onların gözyaşına değil dualarımıza ihtiyacı var, meleğin için de üzülme diyemeyeceğim elbet üzülmez mi insan ama kendini suçlama sen kendini sen istediğin kadar ona odaklan yada odaklanma o senin kısmetin olsaydı sende olurdu zaten.. Rabbimin bir sınavı de.. senin hiç bir suçun yok.. sen istesen de can veremezdin ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?