deliriyorum.babamı kaybettim :((

sana katılıyorum cnm. sırf bu sebeple cooookkkkkkkkk uzun zamandır o videoyu izlemiyordum.hatta resimlerine düğün cdme bile bakmıyordum. ama bugün nedense bi anlık bi delirme evresi sonucu nitekim hala tam olarak atlatmıs değilim sadece bi dingnlik geldi üzerime ve sölediğin bu söz beni kendime getirdi. acmıyorum videoyu.

yok eyüpte 2 nisan gecesi yasanan kaza. ( dediğim gibi coookkkkk uzun zamandır ilk defa acıorum videoyu. bi anlık sesinin kulagımda cınlaması sonucu bi refleks actım izledim :SSSS
kontrolümü kaybettim diyebilirim.

canım yapma lütfen..kızını kaybetmenin seninel ilgisi yok biliyosun.dünyada yiyeceğimiz ekmek içeceğimiz su ne kadarsa o kadarlık yaşıyoruz.ölüm tamamen takdir-i İlahi..o senin şefaatçin olacak..öyle düşün.

kızın seni görse ve böyle düşündüğünü bilse çok üzülürdü.melek annesisin sen güçlüsün..
baban içinse çok üüzldüm,Alah rahmet eylesin.bir daha o videoyu izleme sakın,kendine bunu yapma.

sizlerden dua isteyebilirmiyim babam için. ismi Ahmet talay. ruhuna okursanız cok sevinirim. Allahım razı olsun simdiden.

kesinlikle bunların bi kader olduguna inanıyorum ama strest bebeklerde büyük etken.bunuda biliyorum. daha bebegimin olacagını yeni ögrenmişken sevinemeden bu habere sorunlar yasadım.
4-5 defa sinir krizi gecirdim. bana bebegini düşün dediler. ben düşünmedim. sorunlardan 50 gün sonra babamın bu acı haberini aldım.ve sok yasadım bi daha sinir krizi. neye üzüleceğimi sasırdım. ve tam 5 ay sonra kızımı kaybettim. yaptıgım strestlerin cok büyük etkisi var. o benim herseyim. duygularımı tarif edemiyorum. ((

sen duygularını tarif edemiyorsun ama inan ben seni çok iyi anlıyorum..çünkü evlat kaybının ne olduğunu biliyorum,senin kadar olmasa da..

canım kendini suçlasan da yiyip bitirsen de değişen birşey olacak mı? evet stres çok önemli bir etken ama bebeğinin kaderinde melek olmak varmış..

acını sonuna kadar yaşa,içine atma ama kendini delirtecek duruma da getirme.

Son düzenleme:
Benim annemde senin yaşadıklarının aynısını yaşadı:)
İlk bebişini ya doğarken yada doğduktan sonra ölmüş. Dedemizde 2007'de trafik kazasında kaybettik.
insanlar hemen hemen aynı şeyleri Yaşar, fakat acıları farklıdır.
güçlü olmaya çalış! Çünkü etrafından o enerjiyi verirsin. Yani bunu kendin için değil, cevren icinde unutmaya çalışmalısın, en azsindan bu duygularla nasıl yaşaman gerektiğini öğrenmelisin. Ruhunu iyileştirmeye çalış canım benim!

birde ben senin üyelik resmini kast etmiştim ( bebişi) sanırım yanlış anladın :26:
O resimi istersen biraz daha düşün.
Bem seni daha oncede yorumlarda o resim sayesinde fark ediyordum, ben bile yaşadıklarını bilmediğim halde, o resmi görünce üzülüyordum. Sen görünce cok daga kötü oluyorsundur....
Kendine iyi davran ve Allah bundan sonra acı yaşatmaz, herşeyi gönlünüze göre verir!

biliyorum cnmo resmi kastettiğini. bende onu demek istemiştim sölediklerimde. resmi silmemin bi faydası yok.tam tersine silersem yokolurum. ya o resmide olmasaydı diyorum.
amin cnm bu arada Allahım seninde gönlüne göre versin inş.

Anlıyorum canım! Bende olsam eminim aynı duygular hiseder ve düşüncelerde olurdum, ama bilemedim..
cok sağlıksız ruhun için!
Ne guzel bir resmi var! İyi cekdirmişsiniz!
ama bence heran gözünün önünde olmalı.
Neyde belki şimdilik bu sana iyi hissettiriyordur, ama lütfen kendini kötü hissettiğinde sakla

yok eyüpte 2 nisan gecesi yasanan kaza. ( dediğim gibi coookkkkk uzun zamandır ilk defa acıorum videoyu. bi anlık sesinin kulagımda cınlaması sonucu bi refleks actım izledim :SSSS
kontrolümü kaybettim diyebilirim.

videoyu buldum
ben bile kotu oldum canim yaaa
ke$ke izlemeseydin (

resımdeki kızınızmı bılmıyorum ama oysa lütfen oresmıde kaldırın kendı iyiliğiniz için ben 2009da 6 aylık ıkızlerımı erken doğumla kaybettım onların mezarı var ıkısıde yanyana 3 yıldır nezaman gitsem ağlarım hatta allah bana bir evlat daha verdı yınede ağlıyorum eşimde bende nezaaman gıtsek ağlıyoruz acılar tazelenıyor ölüm hepimizin başında sıramız gelince elden bişi gelmıyor lütfen kabullenmeeye çalışın bunlardan kendınızı uzak tutun sürekli izleyip yada resmı surekli görüp iyice yaranızı deşmeyın sonuçta sız yaşama dvm etmek zorundasınız başınız sağolsun allah sabır versın

seninde basın saolsun cnm. ( ben resmi görünce inanın kötü olmuyorum.tam aksine ya o resimde olmasaydı diyorum.özlemimi nasıl dindirirdim??? resmi varken özlemine engel olamazken resmi olmasaydı daha beter olurdum.

Benim en korktuğum şey ölüm kendim için değil sevdiklerim için korkuyorum onları kaybetme düşüncesi bile çok kötü ama mecbur hepimiz birgün bunları yaşicaz. 8 yaşımdayken yaşadığım şeyleri anlatcam sana biz 4 kardeştik babam gece çok geç geliyordu işten yaz tatiliydi büyük abim ( 12yaşında ) o gün babamla gitti motoru vardı babamin beyazdı hiç unutmuyorum o günün akşamı eve bir kadın geldi annem ve biz 3 kardeş tv izliyoruz kadın hemen tv yi kapattı o an öylesine kızmıştım ki o kadına. Ama benim canım babam ve abim kocaman bir tırın altında kalmış o gamzeli canım abim param parça olmuş cesetini toparlayıp evimize getirdiler sadece yüzünü gözlerime kadar olan kısmını gördüm alnının üzerinde küçük bir çizik vardı hiç unutmuyorum abim cuma babam pazartesi öldü yoğun bakımdan çıkamadı vucudunda bir sürü dikiş oylece babamin yanına oturdum saskin saskin onu izledim canım annem ruh gibiydi tepkisizdi ağlayamiyordu bile ilaclarin etkisinden. Biz çocuk olduğumuz için o süreci nasıl geçirdik bilmiyorum. Annem 29 yaşında hem kocasini hem oğlunu aynı kazada kaybetti allahim mekânlarını cennet etsin. Arkadaşım beterin beteri var. Basın sağolsun bebeğin için çok üzüldüm

seninde basın saolsun cnm. ( ben resmi görünce inanın kötü olmuyorum.tam aksine ya o resimde olmasaydı diyorum.özlemimi nasıl dindirirdim??? resmi varken özlemine engel olamazken resmi olmasaydı daha beter olurdum.

bukadar harap etme kendını yaralarının kapanmasına izin verki iyileşebilesin oresmi ordan sılınce yavruna vefasızlık etmış olmıycaksın emın ol ben oğlumu fazla sevınce ıkızler aklıma geliyor kıskanırlarmı acaba dıyorum sızıde çok sevıyorum dıyorum içimden senı azda olsa anlıyabılıyorum ama senı senden başka hiç kımse ıyıleştıremez kendıne yardım et unutma ama gerıde bırak bu sana daha ıyı gelicek

seninde basın saolsun cnm bnm cok üzüldüm.elbette beterin beteri var.bunu dile getiriyorum her zaman. gene cok sükür Rabbime diyorum. ama acısıda agır geliyo.

ah canım benim ya ALLAHIM sabırlar versin yar ve yardımcınız olsun İNŞALLAH YÜCE RABBİM AMİN
başın sağolsun ALLAH babcığını taksiratını affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…