Deliriyorum sanırım

Hayat boş değil aslında.
Bence siz olmak istediğiniz yerde değilsiniz.
Bu sizi buhrana sokuyor.
Belki şuan bulundugunuz şeyi yaşamak istemiyorsunuz fakat şartlar elvirişli değildir ve buda size boş geliyordur.
Ve hayata karşı heyecanınız bitmiş...
Gelecekle ilgili merakınız kaygınız olmaksızın yaşıyorsunuz.
Bir insan geleceğinde onu nelerin beklediğini görmek için yaşamak ister ama kötü ama iyi.
Sonucta buda bir hayata tutunma nedenidir.
Peki sizi bu hayatta tutan şey nedir?
Eğer hayat bu kadar anlamsız geliyorsa o zaman neden hala yaşıyorsun gidip intihar mı et demeliyiz sana?
Kafanı kaldırıp gökyüzüne bak sonra bulutları izle uçan kuşlara bak o kuşların kanat çırpışlarını seyret. Hayatı sorgulamaya kalkarsan kendini yaşamaktan mahrum bırakırsın.

Bence delirmiyorsun. Şu aralar çok duyuyorum arkadaşlardan bu sözleri.
Ben de öyleyim neden yaşıyoruz, para kazanıyorum ama gönlümce harcayamıyorum hep bi gelecek kaygısı.
Bu ülkedeki herkeste var bir miktar bu düşünce. Artık ümitsizliğe kapıldık yaşam hakkında...

Canım bence yalnızlıktan şimdi İstanbula geldin üni arkadaşların falan Ankarada ortam değişti tabi.. Hayatinda biri yok biraz ilgiye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum. Biraz kendine bak dışarı çık sosyelleş düzelceğine eminim. :)

Herkese beni ciddiye alıp cevap verdiği için çok çok teşekkür ederim. Sanırım herkes haklı değişen çevre, yapacak hiçbir işin olmaması, işsizlik bu durumun en büyük etkisi. Bende böyle olduğun düşünüyordum ama birilerinin bana söylemesine ihtiyacım vardı sanırım. 8 aylık iş arama sürecimle beraber böyle kalacak her şey, amaçsız, hedefsiz, hayallerimi gerçekleştiremeyeceğim, ilkokuldan ve liseden kimse ile konuşmuyormuşum bu şehir fazla sıkıcı düşünceleriyle beraber geldiğim son nokta bu oldu gibi gözüküyor.

Tamam ben delirmiyorum. Az daha böyle düşünüp bu boşluğumun tadını çıkarmayı deneyeyim bir de.

Yine iymişsin benim bir arkadaş doğmanın boş olduğunu söylüyor neden doğduk boş bir hayatı yaşamak için mi oda hemşire kendisi niye doğup büyüyüp ölüyoruz diye fena takmışş

herşey işsizlikten kardeş.. işe gir. hayatına birini al bak nasıl anlamlı geliyor herşey. insanın özgüveni düştüğü zamanlarda hissediyor bu gibi şeyleri. kendini motive etmen pozitif düşünmeni öneririm arkadaşım.

ayrıca canın sıkılırsa söyle bi kahve içeriz be :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…