Deliriyorum yardmm!!!

borçlar btsin yaptırıcam artık.

eşim istemiyor canım cocuklara bakıyor borçlar birikiyor .İŞyeri açacak o yine bize dönecek.ama şu olaylar beni bıktırdı
Senin yaptirdigin ameliyat kime donecek? Sana huzur olarak donecek hayaline kavusabildigin icin ve yine bu huzur ailene donecek. Her sey para ile olculmez.

Eşinle aranızda başka sorunlar mı var bilemedim ama çok borç içinde mı kredi cektin

Sizin adamlarinizda sorun var kadinlarinizda sorun yok.yaklasik 4 kadin bu ameliyati olmaya calismissniz 4 unuzde gizli tutmaya calismisniz.tabi olmamis.ya olabikir insanlik hali benim imkanim olsa ben komple estetik yaptirrim buna kocam da bisey diyemez.ben dudaklarimi doldurmak icin her ay ondan aldigim paralari biriktirip yaptiriryorum mesela.mecbur verecek onun icin yapiyorum kendim icin yapiyorum.gorumceniz daha ameliyati olmadan tokat yems daha adamin cebinden para cikmadan vurmus saka ggibi birde ciksaydi ne olacakti acaba

hayalini kurdugum bir ameliyattı ertelendiğinemi yanayım olanlara mı

Simdi gorumcen sizden habersiz mi gitmis doktora da sigortanin karsilamadigini ogrenmis ben o kismi anlamadim.
Ayrica neden tokat yiyor? Ameliyati olduktan sonra mi farketmisler bu durumu

Simdi gorumcen sizden habersiz mi gitmis doktora da sigortanin karsilamadigini ogrenmis ben o kismi anlamadim.
Ayrica neden tokat yiyor? Ameliyati olduktan sonra mi farketmisler bu durumu
tokat yiyen eltim cnm görümcem sigortanın karşılamadığını öğrenince kaynıma haber ediyor siz gizli ne haltlar çeviriyorsunuz diye karısına tokat atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…