- 1 Mayıs 2017
- 319
- 302
- 18
- 37
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
borçlar btsin yaptırıcam artık.5000 tl ile mi borç ödeyip iş yeri açacaktın kaldı ki....kredi bile çekilir...çekebilirsin görünüşün için....
Benim doğumdan hiç bir yerim etkilenmedi dişlerim hariç...çalışmıyorum ama kocaya da paşa paşa kredi çektirip yaptırcam...sen üstelik kendi paranı kazanıyorsun
Bu kadar taviz verme lütfen
Senin yaptirdigin ameliyat kime donecek? Sana huzur olarak donecek hayaline kavusabildigin icin ve yine bu huzur ailene donecek. Her sey para ile olculmez.eşim istemiyor canım cocuklara bakıyor borçlar birikiyor .İŞyeri açacak o yine bize dönecek.ama şu olaylar beni bıktırdı
ameliyatı saklamadım ücreti sakladım.Ayrıca ameliyat bu narkoz alacaksınız hiç eşten gizlenir mi.Adam kızmakta sonuna kadar haklı.
görümcem aynı Dr ameliyat olmak isteyincr Dr arıyor kaynım eltimle benim foyam orataya çıkıyor eltim tokat yiyor.Gorumceniz ameliyat olduktan sonrami tokat yedi ? Burdaki ayrinti onemli
evet cnm borçlarımız var ama ben harçlıgımla ödeyecektimEşinle aranızda başka sorunlar mı var bilemedim ama çok borç içinde mı kredi cektin
parayı henüz almadım ki.Alınca olucam artık.kredi çektim borçların üstüne hatayı burda yaptım.Sen babandan kalan paradan kocana iş yeri açıcan ama kendin için 5 bin tl harcıyamıycan yokkk yaaa. Niye bukadar yüz veriyorsun ki kocana
hayalini kurdugum bir ameliyattı ertelendiğinemi yanayım olanlara mıSizin adamlarinizda sorun var kadinlarinizda sorun yok.yaklasik 4 kadin bu ameliyati olmaya calismissniz 4 unuzde gizli tutmaya calismisniz.tabi olmamis.ya olabikir insanlik hali benim imkanim olsa ben komple estetik yaptirrim buna kocam da bisey diyemez.ben dudaklarimi doldurmak icin her ay ondan aldigim paralari biriktirip yaptiriryorum mesela.mecbur verecek onun icin yapiyorum kendim icin yapiyorum.gorumceniz daha ameliyati olmadan tokat yems daha adamin cebinden para cikmadan vurmus saka ggibi birde ciksaydi ne olacakti acaba
Kıyamam sana ben üzülme herşeyin hayırlısı kuzummmzamana bıraktım bebeğim şu an kaldıç.
inşallah olucam cnm inşallah sizinle konuşmak iyi geldi :/Camisyormusun bir de babandan geliyormus esin konusamaz konusturma.
Hayalini kurdugun ameliyati git ol
amin cnm şu olanlara bakKıyamam sana ben üzülme herşeyin hayırlısı kuzummm
tokat yiyen eltim cnm görümcem sigortanın karşılamadığını öğrenince kaynıma haber ediyor siz gizli ne haltlar çeviriyorsunuz diye karısına tokat atıyorSimdi gorumcen sizden habersiz mi gitmis doktora da sigortanin karsilamadigini ogrenmis ben o kismi anlamadim.
Ayrica neden tokat yiyor? Ameliyati olduktan sonra mi farketmisler bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?