Deliriyorum yardmm!!!

Bence çok hatalısınız daha elinize bile geçmeyen bir paraya güvenerek eşinizden habersiz borçlanmaya kalkıyorsunuz ayrıca bu karı germe ameliyatına tek gitmeyecektiniz herhalde eşiniz gelecekti özel bir hastanede ücretli olduğunuz bilmez mi sormaz mıydı zaten ve lüks yani borçla harçla karın germe ameliyatı mı yapılır gizli saklı. Eltinizde sorun yaşamış hala ameliyat olamadığıma yanıyorum diyorsunuz benim eşim benden habersiz kredi çekse bende çok bozulurdum empati yapın biraz.

Kadin niye esinin gonlunu almaya calisiyor?

Kendi bakimina guzelligine onem verdigi icin mi?

Esi onun gonlunu alsin esas. Anlayissiz adam.

Canım eşi ameliyat olmasına birşey dememiş ki borç içinde sakladığı için kızmış.. tabiki de bende en baştan beri destekliyprum olsun diye şimdi çokta üzüldüm

yani suçlu oldugumu biliyorum

eşine falan laf anlatmaya çalışmadan git ol ameliyatını oh ne ala senin babadan gelecek paranı yemesini bilecek ama bir istediğin ameliyatı parasını sen karşıladğn halde olmana izin vermeyecek ha başlarım öyle kocaya ben

Esinize delikli kurus bile vermeyin, eski konularinizi bildigimden soyluyorum bunu. O adami cope atsan cop kabul etmez. Sizin paraniz siz haklisiniz ama habersiz kredi cekmeniz olmamis. Paranin gelmesini bekleyebilirdiniz

Son olarak duyunca cok eglendigim bir lafi soylemek istiyorum kocaniza; kendisine mustehak!

başlalarının gerilmesi kötü oldu.

Eşine beş kuruş verme..miras malı olduğunu göstererek ev al kiraya ver.çi onunda aklı başına gelsin .. Dünyanın binbir türlü hali var neden senin miras paranla eşine iş yeri açacakmışsın ki?? Eşin buna değmez bence..

Görümcenizin size haber vermeden aynı doktora gidip görüşmesi ilginç geldi bana ...en azından size bende bu ameliyatı olmak istiyorum ve gidip senin doktorunla görüşücemden ziyade size gelip beni sen götür demeliydi..

Bütün suç benim aileyle iş yapılmaz gidip devlette ameliyat olucam en kısa zamanda.

Baştan sona saçmalık boşuna dememişler nerde çokluk.

Ya gerçekten ben bu kocaları hiç anlamıyorum.
Bide çalışıyorsunuz.
Akşama kadar çalışın çalışın,
Kendinize iyi gelecek bişeyler yapmak isteyin
Kıyamet kopsun.

Şahsen ben şuan çalışmıyorum,paramda yok.
Oğlum 3 aylık. Dişime estetik düşünüyorum,
Saçlarım çok döküldü micro kaynak düşünüyorum,
Göğüslerim çok sarktı ve büyük ona da estetik düşünüyorum.

Eşim sabırsızlıkla tüm bunları gerçekleştireceğim
Zamanı bekliyor.
Psikolojimin bozulduğunu görüyor.
Tüm bunların bana iyi geleceğini biliyor.
Ne zaman hazır olursam o zaman yaptıracağım.
Üstelik eşimin maaşı ile.

Sende baya bir değişiklik olacak gibi.. kilolarda gitmiş maşallah. .. hayırdır??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…