- 2 Şubat 2017
- 3.372
- 3.509
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
bilmiyorum fesatlık işte bende ona çıldırdımO da niye hemen ariyor da söylüyor ?
Kim ne halt ederse etsin o niye karisiyor
Kadin niye esinin gonlunu almaya calisiyor?
Kendi bakimina guzelligine onem verdigi icin mi?
Esi onun gonlunu alsin esas. Anlayissiz adam.
Beklıyorumözelden atıyorum resim sana :))9
yani suçlu oldugumu biliyorumBence çok hatalısınız daha elinize bile geçmeyen bir paraya güvenerek eşinizden habersiz borçlanmaya kalkıyorsunuz ayrıca bu karı germe ameliyatına tek gitmeyecektiniz herhalde eşiniz gelecekti özel bir hastanede ücretli olduğunuz bilmez mi sormaz mıydı zaten ve lüks yani borçla harçla karın germe ameliyatı mı yapılır gizli saklı. Eltinizde sorun yaşamış hala ameliyat olamadığıma yanıyorum diyorsunuz benim eşim benden habersiz kredi çekse bende çok bozulurdum empati yapın biraz.
o kadına üzüldüm cnm oda sorun yaşadı bizim yüzümüzden.Beklıyorum
başlalarının gerilmesi kötü oldu.Esinize delikli kurus bile vermeyin, eski konularinizi bildigimden soyluyorum bunu. O adami cope atsan cop kabul etmez. Senin paran sen haklisin ama habersiz kredi cekmen olmamis. Paranin gelmesini bekleyebilirdin.
Son olarak duyunca cok eglendigim bir lafi soylemek istiyorum kocaniza; kendisine mustehak!
O da onlarin malligi, esine el kaldiran dangalak bir adam var ortada,uzulmeyin sahibi dusunsunbaşlalarının gerilmesi kötü oldu.
Diş etimde çekilme oldu ve çürükler başladıDişinize ne oldu merak ettim? Hamilelikte diş etlerinin etkilendiğini duydum ama dişi ilk kez sizde okudum.
Aynen. . Tokat yicek nolmuş ki??Kocasından tokat yiyen görümce burada daha odak konu bence. Ne diye tokat yiyor? Elleri kırılsın!
Bütün suç benim aileyle iş yapılmaz gidip devlette ameliyat olucam en kısa zamanda.Eşine beş kuruş verme..miras malı olduğunu göstererek ev al kiraya ver.çi onunda aklı başına gelsin .. Dünyanın binbir türlü hali var neden senin miras paranla eşine iş yeri açacakmışsın ki?? Eşin buna değmez bence..
Baştan sona saçmalık boşuna dememişler nerde çokluk.Görümcenizin size haber vermeden aynı doktora gidip görüşmesi ilginç geldi bana ...en azından size bende bu ameliyatı olmak istiyorum ve gidip senin doktorunla görüşücemden ziyade size gelip beni sen götür demeliydi..
Sende baya bir değişiklik olacak gibi.. kilolarda gitmiş maşallah. .. hayırdır??Ya gerçekten ben bu kocaları hiç anlamıyorum.
Bide çalışıyorsunuz.
Akşama kadar çalışın çalışın,
Kendinize iyi gelecek bişeyler yapmak isteyin
Kıyamet kopsun.
Şahsen ben şuan çalışmıyorum,paramda yok.
Oğlum 3 aylık. Dişime estetik düşünüyorum,
Saçlarım çok döküldü micro kaynak düşünüyorum,
Göğüslerim çok sarktı ve büyük ona da estetik düşünüyorum.
Eşim sabırsızlıkla tüm bunları gerçekleştireceğim
Zamanı bekliyor.
Psikolojimin bozulduğunu görüyor.
Tüm bunların bana iyi geleceğini biliyor.
Ne zaman hazır olursam o zaman yaptıracağım.
Üstelik eşimin maaşı ile.
Anlamadım hayırdır derken?Sende baya bir değişiklik olacak gibi.. kilolarda gitmiş maşallah. .. hayırdır??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?