Deliriyorum yardmm!!!

Canim hic uzulme ne olacakki ustune giyindigin kiyafet karnini kapatiyor evet belki sen goruyorsun rahatsiz oluyorsun seni cok iyi anliyorum ama bunu bigun gerceklestireceksin suan aagligina zarar vermiyor ertelenebilir.beni dusun hic ortada yokken cuma gunu ameliyata alinacagim ve riskli bir ameliyat tamamen kan kaybedebilirim.kucuk sandigim erteledigim bir olay basima ne acti.ve suan istemeye istemeye ameliyata girmek zorundayim gonulsuz.Allah baska dert vermesin.kenara para at ufak ufak borcsuz yap ameliyatini.

cok geçmiş olsun kıyamam ben sana allah acil şifalar versdin.

Bugün eşinden gizli ev alan bi hanım duydum çok şaşırdım.

Şu pozisyonda siz masum kaldınız.

Canınıza yazık değil mi nasıl bu kadar kolay ikna oluyorsunuz böyle operasyonlara anlamıyorum ?

Çocuklarınız da var yani küçükler bekleyin biraz bi aksilik olsa mazallah kim bakacak o çocuklara ?

Doğal yollardan halletseniz işinizi (spor ) falan gibi olmaz mı ?

Dişinize ne oldu merak ettim? Hamilelikte diş etlerinin etkilendiğini duydum ama dişi ilk kez sizde okudum.

yag yok cnm sarkmış bir göbek sadece.

hayal kırıklığına ugradı çok haklı.

kız saçlarını boyatmadan ne ameliyatı:))
parayı aldıktan sonra ol ameliyatı nasıl olsa gelecekmiş kredi çekmene gerek yokki bekle biraz daha..
ancak eşinin borç varken kredi çekmene kızması haklı bir durum olsada senin eşin adam olmaz ..

Sunacım karın germe amelıyatından daha oncelıgın var sacların
Aynı sehırde olsak sana kuafor ısmarlıcam kumral ol dıye yahu

Esınden gızlı ıs yapmasaydın keske olan olmus tokata falan hıc gırmeyeyım
Sıgorta ne alaka
Bıde ızın almana bıle gerek yoktu para senın paran yaptırcam derdın
Neyse zamanla duzelır

Boyatmıs ya dıplerı yaptırmıs

sen he tatlı cadı bu saçlar gitti kalmadı merak etme sana özelden atarım resmimi.

inşallah düzelir inşallah.

Boyatmıs ya dıplerı yaptırmıs

sen he tatlı cadı bu saçlar gitti kalmadı merak etme sana özelden atarım resmimi.
bu resim eski kızlar saçlarım koyu artık.

Kadin niye esinin gonlunu almaya calisiyor?

Kendi bakimina guzelligine onem verdigi icin mi?

Esi onun gonlunu alsin esas. Anlayissiz adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…