- 1 Mayıs 2017
- 319
- 302
- 18
- 37
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
o parayı alınca yaptırıcam bu benim hayalimolaylar olaylar :)) para babandan kalmadı mı eşinin bunda neden söz hakkı var anlamadım
cok geçmiş olsun kıyamam ben sana allah acil şifalar versdin.Canim hic uzulme ne olacakki ustune giyindigin kiyafet karnini kapatiyor evet belki sen goruyorsun rahatsiz oluyorsun seni cok iyi anliyorum ama bunu bigun gerceklestireceksin suan aagligina zarar vermiyor ertelenebilir.beni dusun hic ortada yokken cuma gunu ameliyata alinacagim ve riskli bir ameliyat tamamen kan kaybedebilirim.kucuk sandigim erteledigim bir olay basima ne acti.ve suan istemeye istemeye ameliyata girmek zorundayim gonulsuz.Allah baska dert vermesin.kenara para at ufak ufak borcsuz yap ameliyatini.
cok geçmiş olsun kıyamam ben sana allah acil şifalar versdin.
5000 tl ile mi borç ödeyip iş yeri açacaktın kaldı ki....kredi bile çekilir...çekebilirsin görünüşün için....
Benim doğumdan hiç bir yerim etkilenmedi dişlerim hariç...çalışmıyorum ama kocaya da paşa paşa kredi çektirip yaptırcam...sen üstelik kendi paranı kazanıyorsun
Bu kadar taviz verme lütfen
yag yok cnm sarkmış bir göbek sadece.Bugün eşinden gizli ev alan bi hanım duydum çok şaşırdım.
Şu pozisyonda siz masum kaldınız.
Canınıza yazık değil mi nasıl bu kadar kolay ikna oluyorsunuz böyle operasyonlara anlamıyorum ?
Çocuklarınız da var yani küçükler bekleyin biraz bi aksilik olsa mazallah kim bakacak o çocuklara ?
Doğal yollardan halletseniz işinizi (spor ) falan gibi olmaz mı ?
hayal kırıklığına ugradı çok haklı.Eşten habersiz kredi işleri bana çok mantıklı gelmiyor. Eşiniz kızmakta haklı. Bende göğüslerimi ve vajinamı yaptırdım eşim karşıydı ikna olana kadar vazgeçmedim keşke ikna yolunu seçip güvenini yıkmasaydınız.
Boyatmıs ya dıplerı yaptırmıskız saçlarını boyatmadan ne ameliyatı:))
parayı aldıktan sonra ol ameliyatı nasıl olsa gelecekmiş kredi çekmene gerek yokki bekle biraz daha..
ancak eşinin borç varken kredi çekmene kızması haklı bir durum olsada senin eşin adam olmaz ..
sen he tatlı cadı bu saçlar gitti kalmadı merak etme sana özelden atarım resmimi.kız saçlarını boyatmadan ne ameliyatı:))
parayı aldıktan sonra ol ameliyatı nasıl olsa gelecekmiş kredi çekmene gerek yokki bekle biraz daha..
ancak eşinin borç varken kredi çekmene kızması haklı bir durum olsada senin eşin adam olmaz ..
inşallah düzelir inşallah.Sunacım karın germe amelıyatından daha oncelıgın var sacların
Aynı sehırde olsak sana kuafor ısmarlıcam kumral ol dıye yahu
Esınden gızlı ıs yapmasaydın keske olan olmus tokata falan hıc gırmeyeyım
Sıgorta ne alaka
Bıde ızın almana bıle gerek yoktu para senın paran yaptırcam derdın
Neyse zamanla duzelır
kız saçlarını boyatmadan ne ameliyatı:))
Sunacım karın germe amelıyatından daha oncelıgın var sacların
Aynı sehırde olsak sana kuafor ısmarlıcam kumral ol dıye yahu
Esınden gızlı ıs yapmasaydın keske olan olmus tokata falan hıc gırmeyeyım
Sıgorta ne alaka
Bıde ızın almana bıle gerek yoktu para senın paran yaptırcam derdın
Neyse zamanla duzelır
Boyatmıs ya dıplerı yaptırmıs
bu resim eski kızlar saçlarım koyu artık.sen he tatlı cadı bu saçlar gitti kalmadı merak etme sana özelden atarım resmimi.
Canımmm üzülme sakın eşini al karşına uzun uzun anlat psikolojik bakımdanda normal hayattada neler yaşadığını bence anlayışla karşılayacak kendini iyi hissetmediğini bunları konuş bence eşin kıyamaz anlamaya çalışır seni.. haklı olarak şaklamışsın ama hata yapmışsın saklamasaydın keşke ama olan oldu artık eşinin gönlünü almaya bak biran önce
oda kendince haklı borç harç içinde yaptım bu işi.Kadin niye esinin gonlunu almaya calisiyor?
Kendi bakimina guzelligine onem verdigi icin mi?
Esi onun gonlunu alsin esas. Anlayissiz adam.
Hep aynısını soyluyorsun yabu resim eski kızlar saçlarım koyu artık.
O da niye hemen ariyor da söylüyor ?tokat yiyen eltim cnm görümcem sigortanın karşılamadığını öğrenince kaynıma haber ediyor siz gizli ne haltlar çeviriyorsunuz diye karısına tokat atıyor
özelden atıyorum resim sana :))9Hep aynısını soyluyorsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?