Delirmedigime sasiriyorum

destanhanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
215
91
118
Eşimle aramaz çok kötü çok. Çekip gitmek istiyorum kizim vat 10 aylık. Burda kalmaya değil ailemin yanına dönmeye utaniyoum cekiniyorum. Kapı dışarı atmayacaklar tabiki Ama söyleyecekleri sözleri kaldırmaya cesaret edemiyorum. Kafayı yiycem resmen kimseye anlatamıyorum derdimi. Napcam ben bilmiyorum kocamda ha la duzelcek herşey deyip içme ye devam ediyor. Offfff offfff... Bir dağın tepesine çıksam bagirsam avaz Avaz çare olur mu bana..

Daha eski konularım vardı. Özeti bile yok ama Alkol ve buna bağlı dengesizlik sorumsuzluk aşırı yalan son zamanlarda nereye gittiğini bilmediğim borçlar alkollüyken 1 defaya mahsus yumruk extra ise gidiyorum deyip geçmeyin ve sarhoş gelme evden ziynet eşyalarını çalma daha ne olsun ki.. daha burda dürdüğüm kabahat. Ama tek sorun ailemin karşısında başımın eğilmesi evlenirken uzak şehre geldim annem eminmisisn dedi evet diyip geldim. Şimdi sen yaptın ettin vsvsvs bı dünya şey olcak utanıyorum

Yaşamadığınız rezillik kalmamış. Dayak, alkol, hırsızlık.. Ailenizin edeceği 2 laf bunlara değer mi bilemedim. Bence en azından bir süre uzaklaşın. Belki tedavi olur.

Yaşamadığınız rezillik kalmamış. Dayak, alkol, hırsızlık.. Ailenizin edeceği 2 laf bunlara değer mi bilemedim. Bence en azından bir süre uzaklaşın. Belki tedavi olur.
Olay 2 lafla bitmeyecek ki. Biliyorum.zaten sevmiyorlar cinayete kadar gider diye korkuyorum. Çaresizlik oyle zormuski Kafami toplayamiyorum bir turlu. Eve almadım 2 gün dün icmedi bugün yine aynı . Kapıyı açmadım kapıda bağırıp çağırdı. Kızım uyanacak diye açmak zorunda kaldım .Ama yinede bagirtisina hıçkırık karla kalktı bebeğim . Ona bunu yaşattığım için ölmek istiyorum .

Daha eski konularım vardı. Özeti bile yok ama Alkol ve buna bağlı dengesizlik sorumsuzluk aşırı yalan son zamanlarda nereye gittiğini bilmediğim borçlar alkollüyken 1 defaya mahsus yumruk extra ise gidiyorum deyip geçmeyin ve sarhoş gelme evden ziynet eşyalarını çalma daha ne olsun ki.. daha burda dürdüğüm kabahat. Ama tek sorun ailemin karşısında başımın eğilmesi evlenirken uzak şehre geldim annem eminmisisn dedi evet diyip geldim. Şimdi sen yaptın ettin vsvsvs bı dünya şey olcak utanıyorum
Siz yapmadınız ki bunları utanasınız...
Yapan utansın, sana yumruk attığı eli kırılsın!
Aileniz de adam beni dövdü dediğinizde, bir şeyler diyebilecek, başınıza kakacak potansiyelde ise 1 sene sabredin laflarına.
Çocuğunuza baksınlar, siz çalışıp birikim yapın ve çocuğunuzla yeni bir hayata başlayon yalnız olarak.

Eşimle aramaz çok kötü çok. Çekip gitmek istiyorum kizim vat 10 aylık. Burda kalmaya değil ailemin yanına dönmeye utaniyoum cekiniyorum. Kapı dışarı atmayacaklar tabiki Ama söyleyecekleri sözleri kaldırmaya cesaret edemiyorum. Kafayı yiycem resmen kimseye anlatamıyorum derdimi. Napcam ben bilmiyorum kocamda ha la duzelcek herşey deyip içme ye devam ediyor. Offfff offfff... Bir dağın tepesine çıksam bagirsam avaz Avaz çare olur mu bana..
Kendi ayaklarınızın üzerinde durmak size çok güzel çare olur.

Bir an önce ailenizin yanına gidin. Bir iki konuşurlar ama o evde kalmaktan iyidir. Herşeyden önce bebeğinin sağlıklı bir evde büyümesini düşünmelisin

Elleri kırılsın.

Utanmayin ailenizden. Kim ister ki ayrılmak için evlenmeyi. Sizin elinizde değil ki .cabaladiniz olmadı.

Yaşadıklarınız çok ağır. Kabul ederseniz devamı gelecek. Tedavi olmazsa alkolü zaten bırakamaz. Her gece içmek , sarhoş olana kadar alkolik olmaktır.

Hırsızlık varsa kumarda vardır. Bilemedim , her şey sizin elinizde. Ya çekip gideceksiniz ya da sabretmeye devam edeceksiniz.
Ama unutmayın , yavrumuz büyüdükçe zorlasacak o evden ayrilmaniz.

Zaman akıp gidiyor, zararın neresinden dönsen kârdır. Alkol bütün kötülüklerin anasıdır.Eğer ki alkol bağımlılığı varsa diğer tüm kötülüklere meyilli de olur.

Anneler ne olursa olsun cocuklarinin mutlu olmasini ister, cekmesini degil. Ailene soylemelisin yapilacak tek sey bu. Sen yaptin sen ettin demezler merak etme.

Ailenizin bu yaşadıklarınızın ne kadarından haberi var? Belki de bilseler "Durma gel." diyecekler. Anlattıklarınız arasında boşanma sebebinden ziyade yüz kızartıcı suçlar da var. Sorun sadece evlilik kararını vermenizin başınıza kakılması ise katlanın diyeceğim üzgünüm. Adam sadece sorunlu bir eş değil, sorumsuz bir baba da. Ne demek bebeğin bağırtıya uyanması? Sizin kim bilir ne kadar üzüldünüz ama adamın umurunda mı? Hiç sanmıyorum.

O kocadan sana ne köy olur ne de kasaba bacım! Çocuğuna yazık. Bu illete bulasanlarin hepsi aynı şeyleri soyleyip aynı şeyleri tekrar yapıyorlar. Allah yardımcın olsun ..

Onlar senin ailen..ne olursa olsun git onlara..al cocugunuda ..en azindan bir sureligine..

Back
X