Delirmedigime sasiriyorum

Ailenizin bu yaşadıklarınızın ne kadarından haberi var? Belki de bilseler "Durma gel." diyecekler. Anlattıklarınız arasında boşanma sebebinden ziyade yüz kızartıcı suçlar da var. Sorun sadece evlilik kararını vermenizin başınıza kakılması ise katlanın diyeceğim üzgünüm. Adam sadece sorunlu bir eş değil, sorumsuz bir baba da. Ne demek bebeğin bağırtıya uyanması? Sizin kim bilir ne kadar üzüldünüz ama adamın umurunda mı? Hiç sanmıyorum.
Hayır hiçbir şey umrunda değil. Yani sadece boşandım diye değil. Şuan bile ailemi ziyarete gittiğimde sürekli eşimin hataları üzerine konuşuluyor. Şöyle yaptı da böyle yaptı hiç bı ise yaramaz ama sen sevdin sen layıksın bunu sen seçtin ailemize sen soktun vs. Yani eşimin hatalarından memnunmusum gibi bı algi yaratip beni sucluyorlar.surekli ama. Nasıl anlatayım bilmiyorum ki. Bide geldiklerinde içmiştir üstünü kapatmaya çalıştım yoksa kavga dövüş çıkacak temelli hamileydim . Sen o halleri seviyon vs suçlanıyorum. Yani Ban destek gibi olsalar da beni yalnızlığa itiyorlar haberleri yok

Back
X