Delirmek elde degil

Qumru_hanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
242
34
28
32
Allahim bazen bi bagiriyim rahatlayim diyorum ama valla sinirlerim tavan yapmis durumda esimle görücü usuluyle evlendik iki senedir evliyiz el gelelim sinir oldugum konuya esim sigara kullanıyor bunu bana nisanliyken soylemedi ben biraz kokudan farkediyordum ama evlenincede sakladi taki cebinde sigarayi bulana kadar neyse hadi icmesine birsey demiyorum o artık kendisi bilir birak diye cok ugrastim ama artik kokusundan cok rahatsız olmaya basladim yatmadan once iciyor disinide fircalamiyor fircala desem ben dedim diye iki kat yapmiyor sadece bu konu degil temizliginede dikkat etmiyor iyice soğudum ya ben ne dersem bi insan bu kadar zitlasabilir mi ben a dersem o b diyor ama her konuda valla cocuk gibi idare etmekten yoruldum artik ne yapacagimida bilmiyorum

Bende kunlanıyorumkokusu kötü gerçekten

Kac ay nişanlı kaldınız? Hiçmi farketmedin yahu onun kokusu kolay kolay çıkmaz, üstelik sigaraya hic tahammülü olmayan biri hemen farkeder sigara içen birini, kendimden biliyorum

Kac ay nişanlı kaldınız? Hiçmi farketmedin yahu onun kokusu kolay kolay çıkmaz, üstelik sigaraya hic tahammülü olmayan biri hemen farkeder sigara içen birini, kendimden biliyorum
Bes ay farkettim kac kere sordum da hep inkar etti ya sadece sigara degilki herseye inatlasiyor benimle inanki hayattan bezdirdi beni

Hayatım canım cicim diyerek güzellikle söyleseniz. Bak ben kullanmıyorum ya o yüzden rahatsız ediyor dikkat edersen sevinirim falan deseniz.

Temizlik sizin için önemliyse ve eşiniz hiç takmıyorsa siz de onun için önemli bir konuyu takmayın. Kereviz sevmiyorsa kereviz yapın, ütüsünü siz yapıyorsanız dandik yapın falan filan. İnada inat yani.

Bes ay farkettim kac kere sordum da hep inkar etti ya sadece sigara degilki herseye inatlasiyor benimle inanki hayattan bezdirdi beni
Sende inatlaşarak söyleme tatlım, yada ben bunu sevmiyorum istemiyorum değilde, bak Seninde saglıgına zararlı ben seni düşünüyorum, sana bişey olursa ben ne yaparım gibi damardan girmeyi dene

sigara kokusndan bende iğrenıyorum resmen.sinirlendiriyor beni sigara içen birisne yaklaşamıyorum özllıkle evlendıgın adam böyleyse çok daha zor oluyor .( . yumuşak bir uslupla bence dile getirin sert bi mizahla söylemeyin bundan dolayı uzuntu duydugunuzu mutlu olmadıgınızı.sana dokunmak yaklaşmk ıstıyorum ama sigara kokusundan dolayı senden uzaklaşım gelıyor tarzında bır konusma yapablrsn aklıma bunlar geldi şmdlk

Arkani dön yat dedi bende bi tarafa dogru uyurum hep sen dön yat dedim yok dedi o zaman kalk dedim fircala uyayamiyorum dedim oda fircalamadi kalkti salonda yatti

eşiniz sizi sevmıyormu sonucta sızı uzecek seyler yapmk istemz.sizde onu sevyorsnuz.aynı yatakta yatıp neden eşime sırtıma donımkı onaa sana sarılarak öperek dokunarak uyumak ıstıyorm de yanı bıraz daha konusmalarını yumusatarak yapablsnız.sigarayı belkı bıraktrmazsnız ama yatakdayken sigara kokusunu en aza ındırblrsnız.

ben onun her dediğini yapıcam ama o yapmıcak ne kdr kırıcı bır cumle.ben olsam yerınnızde bana değer vermdıgını dusunırım o zmn sızı grckten sevmıyor ne demez bnm ısteklerım olmucak ama onun ısteklerı olucak.ben bu hayta 1 defa gelıyorum evlılıgı mutluluguma mutlluk katmak ıcın evlenıyorum senın emırlerne uymak ıcın evlenmıyorm.sınırlendım bu sekılde cevaba gercekten

Arkani dön yat dedi bende bi tarafa dogru uyurum hep sen dön yat dedim yok dedi o zaman kalk dedim fircala uyayamiyorum dedim oda fircalamadi kalkti salonda yatti
Yaniiii
Bırak diye zorlamakla olmaz size düşman olur içen bilir
Ama yatmadan önce dişlerini fırçalayıp elini yüzünü yıkamasını istemek en doğal hakkınız bence.
Siz ordan gidin bu konunun üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…