- 10 Eylül 2015
- 242
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Hayir kirici demiyorum herseye inatlasiyor inanki yoruldum bende artik birsey desemde yapmayacak diye hicbirsey demiyorumNeden inat yapıyorki?
Kırıcımı söylediniz acaba?
Bes ay farkettim kac kere sordum da hep inkar etti ya sadece sigara degilki herseye inatlasiyor benimle inanki hayattan bezdirdi beniKac ay nişanlı kaldınız? Hiçmi farketmedin yahu onun kokusu kolay kolay çıkmaz, üstelik sigaraya hic tahammülü olmayan biri hemen farkeder sigara içen birini, kendimden biliyorum
Yok ise yaramiyor bi inatlasma girdi ya tövbe donderemiyorumHayatım canım cicim diyerek güzellikle söyleseniz. Bak ben kullanmıyorum ya o yüzden rahatsız ediyor dikkat edersen sevinirim falan deseniz.
Sende inatlaşarak söyleme tatlım, yada ben bunu sevmiyorum istemiyorum değilde, bak Seninde saglıgına zararlı ben seni düşünüyorum, sana bişey olursa ben ne yaparım gibi damardan girmeyi deneBes ay farkettim kac kere sordum da hep inkar etti ya sadece sigara degilki herseye inatlasiyor benimle inanki hayattan bezdirdi beni
Ise yararmikiTemizlik sizin için önemliyse ve eşiniz hiç takmıyorsa siz de onun için önemli bir konuyu takmayın. Kereviz sevmiyorsa kereviz yapın, ütüsünü siz yapıyorsanız dandik yapın falan filan. İnada inat yani.
Ise yararmiki
Arkani dön yat dedi bende bi tarafa dogru uyurum hep sen dön yat dedim yok dedi o zaman kalk dedim fircala uyayamiyorum dedim oda fircalamadi kalkti salonda yattisigara kokusndan bende iğrenıyorum resmen.sinirlendiriyor beni sigara içen birisne yaklaşamıyorum özllıkle evlendıgın adam böyleyse çok daha zor oluyor .( . yumuşak bir uslupla bence dile getirin sert bi mizahla söylemeyin bundan dolayı uzuntu duydugunuzu mutlu olmadıgınızı.sana dokunmak yaklaşmk ıstıyorum ama sigara kokusundan dolayı senden uzaklaşım gelıyor tarzında bır konusma yapablrsn aklıma bunlar geldi şmdlk
Yok ben onun her dedigini yapacakmisim o yapmasada olurmuşGüzel güzel anlatmışsın derdini kocana ama anlamamış. Temizlik çok önemli. Ben de hiç dayanamam kötü kokuya.
Yok ben onun her dedigini yapacakmisim o yapmasada olurmuş
YaniiiiArkani dön yat dedi bende bi tarafa dogru uyurum hep sen dön yat dedim yok dedi o zaman kalk dedim fircala uyayamiyorum dedim oda fircalamadi kalkti salonda yatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?