- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Zaten birak demiyorum ki kucucuk birsey istiyorum ama yok inat ve zitlasma hastalik mi diye dusunmeye basladim yani oyle böyle degil ben ne dersem tam tersini söylüyorYaniiii
Bırak diye zorlamakla olmaz size düşman olur içen bilir
Ama yatmadan önce dişlerini fırçalayıp elini yüzünü yıkamasını istemek en doğal hakkınız bence.
Siz ordan gidin bu konunun üstüne
Kendimi gercekten degersiz hissediyorum cok kotuyumsizinle evlenene kdar yalanını surdurmus ne kdr uzucu bırsy .( bu durumda ne yapılır bılmıyorm.mutsuz oldugunuzu ona dıle getırın bana deger wrmedıgını dusunuyorm deeneblrmı blmıyorm ama ben derdm sanırım
Ise yaracagini sanmiyorum denerim amanaz niyaz cilve.. benim gördüğüm hep bu şekilde yola giriyor bu tarz adamlar ..giy afilli çamaşırlarını,otur kocanın kucağına cilveli cilveli,sana bişey olursa ben naparım diye gir aklına .. evlisin yaaa,yasal sevişme hakkın var,kullan bunu
Aynen her turlu yolu denedim bilmiyorum gercekten.ama olmuyor iyice zitlasiyor cocuk gibi ayni ya cocuklara sabah kalkinca yuz yikamasini sevmezler zorla yikatirlar ayni onun gibi Allahim bazen ne yaptim ben keske evlenmeseydim diyorumbunu kendısıne ilettinizmi eger ilettiysenız size cevabı neydı? eşinizi sevdğinizi syleyn ama bu sekılde davranrak kendımı degersız hıssedıyorum senın gözunde dıyın mutsuz oluyorm.ben senınle mutlu bır berabrlk yasamak ıstıyorm dıyın.hala benm dedıgım olucak ama senın ısteklerın önemlı degl tarznda konusma yapyorsa.tek taraflı sevgıye saygıya döner bnce.evlı kalmanında pek anlamı olmaz.ben mutsuzlugumu dıle getırcem ama o cıddıye almıcaksa evlı kalmanın pek anlamı yok onunla .mecbur deglım onun benı degersız hısstrmesıne
Bi arkadaşım altı yıllık sevgilisinden saklıyordu içtiğini. Şu an nişanlılar çocuk hala bilmiyorKac ay nişanlı kaldınız? Hiçmi farketmedin yahu onun kokusu kolay kolay çıkmaz, üstelik sigaraya hic tahammülü olmayan biri hemen farkeder sigara içen birini, kendimden biliyorum
Ya ben biliyordum farkediyordum ama çok acaip saklıyordu bide yalan soylemesini iyi biliyorBi arkadaşım altı yıllık sevgilisinden saklıyordu içtiğini. Şu an nişanlılar çocuk hala bilmiyor
Ciddimisin? 6 yıl ya dile kolayBi arkadaşım altı yıllık sevgilisinden saklıyordu içtiğini. Şu an nişanlılar çocuk hala bilmiyor
O sadece o gun fircalar sonra yine aynı olureşiiniz banyodan sonra sigara kokmaz pek sanırım.sizde kendınız hazırlanın gzel bir çamaşır giyin ve adamın üstüne atlayın guzel sözcukler sylenın onu arzuladıgını soyleyın tbı iş bittekden sonra sigara koktugun zaman sana bu kadar arzulu yaklaşamıyorum snnle arzulu berabr olmak ıstıyorm ama sigara kokusu olnca bu arzum körelıyor dıyın belkı bu konuda daha dikkatlı olmasnı saglayablırsnız arkdaşın dedıgı gıbı
Sigara konusunda bende çok muzdaribim hatta konu bile açmayı düşünüyordum nasıl bıraktırabilirim her yolu denedim diebilrim tatlı dil trip rest ama olmuyor çok içmiyor ama hiç içmese daha iyi olur evlenince bırakıcam söz çocuk olsun bırakıcam söz... Her sözümü dinler ama gel gelelim şu sigaraya laf geçiremiyorum günde kaç tane içiyor bilmiyorum kaçak göçek ergenler gibi içmeye çalışıyor . Telefonu sigara kokuyor yine içtin dimi diorum ya ne içmesi üüfff dio bi kerede delikanlıca söle ya evet içtim die vallahi söle diorum sırıtıo bana işin gücün yok mıı senin üstüme gelme dio bana annem bıraktıramamış sen mi bıraktırıcan demişti bi keresinde ağlamıştım yani zoruma gitmişti. Ona göre basit bi konu tartışılcak mesele edilcek bi konu deilmiş doğal bir şey miş ne bu kadar kafaya takıosun dio. Sonra bende bırakmak istiorum ama işte stresleniyorum istiyorum içmeyi dio. Bense bırakın sigara içmeyi ağzımı bile değdirmemiş insanım ailemde de kimse içmedi içen yok baba evindeyken bi kere bile evde tütmemiştir büyümedim öle ortamda haliyle çok hassasım nefret ediyorum hatta tiksiniyorum ki eşimim eniştesi sigaradan gitti 5 ay önce mefta oldu kayınpederimin damarlar tıkalı anjiyodur stentdir var yani 3 senedir sigarayı içmiyor doktor dediği için baktı sağlık elden gidio işler ciddiye bindi olan ona oldu işte. Bende korkuyorum içmesin bizi üzmesin ama yok mu bi çaresi bunun Allah a dua ediyorum her gün Allah ım ona tiksinme ver die. Elden gelen bişey yok şu an erkek adama ya doktor dicek ya kendiliğinden bırakırsa bırakır ya da hasta olucak ne biliim hooufffAllahim bazen bi bagiriyim rahatlayim diyorum ama valla sinirlerim tavan yapmis durumda esimle görücü usuluyle evlendik iki senedir evliyiz el gelelim sinir oldugum konuya esim sigara kullanıyor bunu bana nisanliyken soylemedi ben biraz kokudan farkediyordum ama evlenincede sakladi taki cebinde sigarayi bulana kadar neyse hadi icmesine birsey demiyorum o artık kendisi bilir birak diye cok ugrastim ama artik kokusundan cok rahatsız olmaya basladim yatmadan once iciyor disinide fircalamiyor fircala desem ben dedim diye iki kat yapmiyor sadece bu konu degil temizliginede dikkat etmiyor iyice soğudum ya ben ne dersem bi insan bu kadar zitlasabilir mi ben a dersem o b diyor ama her konuda valla cocuk gibi idare etmekten yoruldum artik ne yapacagimida bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?