bence kesinlikle evlilik danışmanına gidinSlm kafayı yemek üzereyim bilmiyorum yemiş de olabilirm Direk konuya geceyim en iyisi
Aşık oldum peşinden izmirden diyarbakıra sürüklendim herşey çok güzel rüya gibi 2 sene geçmesine rağmen hala çok güzel yani güzeldi bilmiyorum ne oldu bu pamuk gibi adama
Sewgi pıtırçığı sen bilirsin bebekim şu nasıl olsun bunu nasıl yapalım diyen çok sıkıldın hadi hazırlan gezmeye gidioruz diyen adam gitti yerine
Lan lı lunlu konuşan birşeye karışmayacaksın herşeyi ben bilirim sen sus kes sesini diye ortalıkta dolaşan bi adam geliverdi
Aslında bu zemini birazda ben hazırlamış olabilirim bilmiyorum
Fazla kıskançlık
Naptın
Nettin
Şu kim
Bu kim
Niye oraya baktın
Niye bura gittin
Diye diye bunaltım
Tamir etmeye çalışıyorum ama o kadar ters bir şey söyleyiveriyor ki bi anda bende geri vitese alıyorum kawga gürültü eksik olmuyor resmen birbirimize batıyoruz tahammül edemiyoruz boşanalım diorum yanaşmıyo ama ben onu çok sewiyorum boşanmak istemiyorum ama bu şekilde de hayatımız zindan kavgasız gürültüsüz hakaretsşz küfürsüz bi anımız geçmiyor
Nasıl olucaz eskisi gibi yada olabilirmiyizz
Lan lı lunlu konuşan birşeye karışmayacaksın herşeyi ben bilirim sen sus kes sesini diye ortalıkta dolaşan bi adam geliverdi
Aslında bu zemini birazda ben hazırlamış olabilirim bilmiyorum
Fazla kıskançlık
Naptın
Nettin
Şu kim
Bu kim
Niye oraya baktın
Niye bura gittin
Diye diye bunaltım
Nasıl olucaz eskisi gibi yada olabilirmiyizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?