Delîrmek üzereyim delirmiş de olabilirim boşanmak istemiyorum

Aryarona

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
26
7
1
33
Slm kafayı yemek üzereyim bilmiyorum yemiş de olabilirm Direk konuya geceyim en iyisi
Aşık oldum peşinden izmirden diyarbakıra sürüklendim herşey çok güzel rüya gibi 2 sene geçmesine rağmen hala çok güzel yani güzeldi bilmiyorum ne oldu bu pamuk gibi adama
Sewgi pıtırçığı sen bilirsin bebekim şu nasıl olsun bunu nasıl yapalım diyen çok sıkıldın hadi hazırlan gezmeye gidioruz diyen adam gitti yerine
Lan lı lunlu konuşan birşeye karışmayacaksın herşeyi ben bilirim sen sus kes sesini diye ortalıkta dolaşan bi adam geliverdi

Aslında bu zemini birazda ben hazırlamış olabilirim bilmiyorum
Fazla kıskançlık
Naptın
Nettin
Şu kim
Bu kim
Niye oraya baktın
Niye bura gittin
Diye diye bunaltım

Tamir etmeye çalışıyorum ama o kadar ters bir şey söyleyiveriyor ki bi anda bende geri vitese alıyorum kawga gürültü eksik olmuyor resmen birbirimize batıyoruz tahammül edemiyoruz boşanalım diorum yanaşmıyo ama ben onu çok sewiyorum boşanmak istemiyorum ama bu şekilde de hayatımız zindan kavgasız gürültüsüz hakaretsşz küfürsüz bi anımız geçmiyor

Nasıl olucaz eskisi gibi yada olabilirmiyizz

Madem boşanmak istemiyorsunuz neden boşanalım dediniz ki.Biraz rahat bırakın yaptıgınız hataları yapmayın anlayışlı olun.Hala devam ediyorsa demek ki gerçek yüzü buymuş yapacak birşey yok.

bence kesinlikle evlilik danışmanına gidin
o iyi niyetli insan modunda sinir küpü sert insan moduna evlilikte değil de aile içinde nasıl geçtiğimi ben bilirim
çözümsüz değil ancak zor
uzmansız atlatabileceğinizi sanmıyorum...

Ffffff yanaşıcagını zannetmiyorum yabirşey sölemeye gelmiyor bağır çağır hakaret küfür

Biraz zaman verin. Ve alın karşınıza içinizde ne varsa analtın.
Nasıl bozmak elinizde olduysa düzeltmek yine sizin elinizde bence.

Konuşmayı bile beceremiyoruz niyetleniyoruz hadi oturup konuşalım herşeyi 2.dk da hakaret ler. Küfürler

Yaşlar;24-28

Bence eşinizle konuşun bir uzmandan yardım alın.Aranızda saygı kalmamış,bu çok kötü.Acil bir şeyler yapmalısınız.

Uzak kalın , bizde kavgalıyız cumartesi gitti evden aramadım salı geldi üç beş parça aldı köye gitti annesiyle , bugün arıyor nasılsın diyor, cumartesi boşancam, öldün sen bittin sen, yeter diyen adam, bugün evde durabiliyor muyum annene git, yalnız kalma diyen bir adam oldu, bende taviz vermedim, söylediğin şeylerin arkasında dur dedim, bitecekse bitsin resti çektim, zaten hep aynı şeyden kavgalar, bende bıktım deddim artık.

Bir kadın kolay kolay ben hatalı olabilirim demez. Diyorsanız bir bildiğiniz var. Acaba İzmir den Diyarbakır'a geçince, iş yok , güç yok, sosyal çevre hiç yok, tamamen adama mı sardınız? Bu onun davranışını haklı çıkarmaz, ama birey olarak bir yaşam alanı yaratsanız kendinize. Ne bileyim, çalışın mesela, ya da bişey öğrenin. Adamda nefes alsın, siz de kafayı dağıtın. Hem hayatınız merkez noktası o olmaz, özgüven de artar. Ortak paylaştığınız anlar daha dolu dolu olur.

Bence karsiniza alip konusun.
Bakin buraya yazmissiniz ne guzel benim de hatalarim oldu diye.
Ona diyin ki, cok hatali oldugum noktalar oldu, seni cok siktim, kirdim iliskimizi yiprattim ama sana olan sevgimden yaptim. Simdi bu hatalarimi farkettim ve iliskimizi yeniden rayina oturtmak, seni tekrar mutlu etmek istiyorum (yani kisacasi esinizi biraz onore etmeniz lazim ). Bu bir ornek tabi, siz daha iyisini bilirsiniz..
Bu tavsiyeyi de bosanmak istemediginiz, kendinizde de bazi hatalar oldugunun farkinda oldugunuz icin veriyorum..
Sevgiyle..

bir süre birbirinizden uzak kalın.
ikinizde " kendinizi" dinleyin,birbirinizi özleyin.
annenenize gidin bir süre.
ayrica şehir degiştirip ortama alaşamadiysanız buda sizin psokolijinizi bozmuş eşinize takmıs olabilirsiniz.
daha fazla saygıyı tuketmeden birbirinizi seviyorsanız cözum yolları arayın.

Konuşmak çare değil artık okesmiyor aradaki saugıyı yok ettik sanırımm nasıl nasıl nasıl tamir edicem

Bir süre ilgisiz davranın söylediklerine kufurde olsa lanli lunluda olsa ses etmeyin

Siz biraz kendinizi törpüleyin. Diğer konunuzda ailesine karşı saygızsız tavırlarınızdan dolayı bu şekilde davranışları değişmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…