• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirmek üzereyim sabahtan beri kendimi yedim bitirdim

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kızlar kafayı yiycem az kaldı .
Sevgilimle onlara gidip film falan izliycektik ama annesi işe gidecekti gitmemiş . Ben de annesiyle daha önce tanıştım görüştüm hatta onlara gidip ailesiyle kahvaltı da yaptık ama annesinin yanında sevgilimle buluşmuş gibi olmuyoruz o kadar özlediğim halde bir haftadır göremiyorum ben de annesinin yanında rahat olamadığım için sevgilimin yüzüne dahi bakamadığım için doğal olarak hep beraber olmak istemedim tamam o zaman dışarda cafede buluşalım dedim. Hep buluşunca dışarda cafede buluştuğumuz için gelmek istemedi ben gelmeyeceğim sıcak da yürütüyosun beni başıma güneş geçiyo gelmiyorum dedi.. Lütfen gel dediğim halde gelmedi seni özledim deyip ağladığım halde gelmedi . Dedim sen beni hiç umursamıyosun sevmiyosun değer vermiyosun özlemiyosun .. benim de moralim bozuldu ama sokaklarda sürünmek güneşin altında gezmek istemiyorum artık nefret ettim yapacak birşey yok snra görüşürüz dedi. Ben de bitti dedim telefonu tamamaen kapattım saatlerce hiç açmadım demin açtım mesaj atmş yok seni özledim telefonunu aç ben sensiz asla olmam bil demiş . aradım kavga ettim bna sakın özledim deme dedim özleyen insan gelirdi senin yüzünden bütün günüm mahvoldu moralim bozuk suratım asık dolaşıyorum senin yzünden bütn gün dedim. telefonu yeniden kapattım .

Kafayı yemek üzereyim ya buluşamadık diye çok taktım moralim aşırı bozuk dokunsanız ağlayacağım . bu sinirim nasıl geçer benim ben bu morali bozuk ruh haliyle dolaşmak istemiyorum sürekli sabahtan beri offf puuff deyip duruyorum .. :(

kavganızda bişey yok klasik sevgili kavgaları aynı şeyleri bizde yaşıyoruz emin ol bunda bişey yok çocuk başıma güneş geçiyor yürütüyosun demiş eee yürüyene kadar biyerde otursanız daha mantıklı olmazmı yada annesinin işe gitceği başka bigün buluşun yada dışarda sinemaya gidin aranızda halledip barışın bence çok uzatma derim

kavganızda bişey yok klasik sevgili kavgaları aynı şeyleri bizde yaşıyoruz emin ol bunda bişey yok çocuk başıma güneş geçiyor yürütüyosun demiş eee yürüyene kadar biyerde otursanız daha mantıklı olmazmı yada annesinin işe gitceği başka bigün buluşun yada dışarda sinemaya gidin aranızda halledip barışın bence çok uzatma derim

zaten oturuyoruz ama yine de gelmiyor :(( yorum için sağol . şu moralimin bozukluğu geçse ben de düzeleceğim de bir türlü geçmedi

senle buluşmak istemiyor mu yani anlamadım bak belki parası falan yoktur o yüzden istemiyodur dışarda buluşmak ihtimalleri düşünmek lazım

Bence gereken cevabı vermişsiniz ve resti çekmişsiniz. Bu duruşunuzu bozmayın size getirisi çok olacaktır eminim.

Bir kere özveride bulunun bu erkek milletine hemen tepenize çıkar daha da ister. Kusura bakmasın ama görmek istiyorsa ve özlüyorsa o nazik poposunu kaldıracak bir zahmet.

:) Bence canınızı sıkmayın. Gerekeni yapmışsınız.

Bence gereken cevabı vermişsiniz ve resti çekmişsiniz. Bu duruşunuzu bozmayın size getirisi çok olacaktır eminim.

Bir kere özveride bulunun bu erkek milletine hemen tepenize çıkar daha da ister. Kusura bakmasın ama görmek istiyorsa ve özlüyorsa o nazik poposunu kaldıracak bir zahmet.

:) Bence canınızı sıkmayın. Gerekeni yapmışsınız.

Off off bi de moralim düzelse çok iyi olacak hala moralim bozuk suratım asık oturuyorum ah şu duygularım olmasaydı keşke ..

Off oıff bi de moralim düzelse çok iyi olacak hala moralim bozuk suratım asık oturuyorum ah şu duygularım olmasaydı keşke ..

Moral kolay kolay düzelmiyor malesef. İşte hepsinin bir zamanı var. Zaman herşeyin ilacı diyorlar işte kimine göre bu zaman 3 gün kimine 3 yıl. Umarım biranönce huzura kavuşursun. :S

Belki parası yoktur dısarıya ondan cıkmak istememistir en kötü ihtimalle eve gelince canım prensesim dısarıda olunca yürü git pis kız yapıyordur seni nedenini de ben söylemim anlarsın zaten.

Back
X