• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirmek üzereyim ...

Yapmak istediğim tamda bu aslında. Ama o adama karşı hirs doluyum. zaten pamuk ipliğine bagliydim hayatimdan nefret eder hale geldim. O kadar kurnazki bence bişey desem ben sana naptim bile diyebilir. Çünkü evet bişey yapmadi.
Bende sırf bu yüzden uzak durun dedim. Hic guvenilir bir tip degil. Duygulariniz vardir ama geçer zamanla. Kim asktan ölmüş. Evladini toprağa veren anneye bile yasama sabrı veriyor Allah. Gecer gider hersey. Esiniz ne der boşanma isteginize

Eşiniz iyiyse aranızdaki sorunları çözmeye çalışın bir şey çaba sarf etmeden hiç bir şey olmuyor.Eşiniz iyi birisi ki 8 yıl evli kalmışsınız.Baktınız olmuyo aranızda sevgi hiç bir şey Yok zorlamayın kendi ayaklarınızın üstünde durun Yen'i bir hayat kurun kendinize..
Yapmak istediğim bu aslinda

Bende sırf bu yüzden uzak durun dedim. Hic guvenilir bir tip degil. Duygulariniz vardir ama geçer zamanla. Kim asktan ölmüş. Evladini toprağa veren anneye bile yasama sabrı veriyor Allah. Gecer gider hersey. Esiniz ne der boşanma isteginize
Evet der gibi geliyor

Önce lütfen hakaret edip beni yargilamayin. Anlayın demiyorum yinede. Ben sekiz yıllık evliyim. Öncelikle eşimle hemen evlendik kötü biri degil. Ama asikta değildim. Cinsel hayatımız yok demicek kadar. Ama yinede bir şekilde biseylerle uğraşarak umut dolu yaşıyodum. En azından ailemin yanından iyidir keyfim diye dusunuyodum. Ailem sadece kendilerini ve kardeşimi dusunurler. Çünkü ben kızım gittigim yere yakışırim.. sonra bu başladı çalıştığım yere. İnaninki hiç ilgimi çekmedi çünkü ben evli bir kadınım evli olmasamda yine ilgimi çeken biri değildi. Sonra beni uzaktan uzaktan kestiğini farkettim. Sonra yine umursamadim birine benzetiyor diye dusundum. Sonra baktigini anlayayim diye gözüme gozume bakmaya başladı. Gözlerini kaçırmadan. Bu sefer huylandim bana bakiyormu diye göz ucuyla bende baktım bakıyor. İki yıldır halada bakmaya devam. Bişey demedi ama sürekli gözü üstümde. Derdim onun bakmasida değil artık. Kendime hakim olamıyorum. Son zamanlarda süreli aklımda o. Yemek yiyemiyorum evimi temizleyemiyorum kimseye biseyde diyemiyorum. Çünkü bende aynı yorumu yapardım eskiden disi köpek kuyruğunu sallamadan.... diye. Ama buna gerçekten bişey yapmadım halada yapmıyorum. Ama icime işledi bakışları. Belki özgür olsam olabilecek bişey olsa bu kadar etkilenmem. Herşeyi düşündüm evli kadına bakan bir adam adam değildir diye soğutmaya çalıştım kendimi. Acaba dedim kimseye kocama bişey diyemem diye yatak muhabbetinemi girmeyi düşünüyor dedim. Ama soguyamadim. Ve maalesef aşığım şu anda. Konusmayim diyorum niye selam vermiyorsun diyor. Selam veriyorum yanıma geliyor hemen. İş arkadaşıyiz konuşmak zorundayım. Gerçi ailesi evlendirmek istiyormuş herhalde öyle anlatıyordu birilerine. Benim bu ruh halinden çıkıp eskisi gibi gulmem evime isinmam lazım. Onu tamamen Allah'a havale ettim. İnanın suçum yok. Bu arada içindekileri dök demeye başladı. Cevap vermiyorum. Çocuğum yok olmadı. İstanbul'u terkedip boşanıp başka yerdemi yasasam. Saç tellerime kadar uyuşuk şu anda beynim.
Evli olan sensin suç senin
Bakmayacaksın Bakmayacaksın Bakmayacaksın. ............................

O adam olmasa eşinizden yine ayrılır miydinız
Doğruyu söylemek gerekirse bu adam olmadan ciddi ciddi düşünmemiştim. Acaba diyodum. Şimdi ciddi düşünüyorum. O adamla alakası varmı yokmu bilmiyorum. Kendimi farkettim birazda sanki.

Sevmiyorsan ayrıl, eşine bu kötülüğü yapma. Yazık o adama.

Doğruyu söylemek gerekirse bu adam olmadan ciddi ciddi düşünmemiştim. Acaba diyodum. Şimdi ciddi düşünüyorum. O adamla alakası varmı yokmu bilmiyorum. Kendimi farkettim birazda sanki.
Sanırım bosanmazdiniz. Esiniz iyi biriyse haksızlık etmeyin ona. Tovbe edip is yerinizi degistirin kurtarmaya bakin. Yok karariniz kesinse o adamdan da uzak durun

Gerçekten çok sağolasın. Beni anladığınızı hissettim gibi.

Hiç böyle düşünmemiştim galiba evet haklısın bakmakla bişey olmuyor

: )
Kendine yüklenme.yerden yere vuranlarada bakma.
Karsima bir adam dikilip degil 2 yil 10 yil gozlerini ayırmadan baksa bana fakat ben simartilan ilgiye bogulan mutlu 1 kadinsam ne etki edebilir ki.
Sana bakmasi hosuna gidiyor bir yerlerde deger eksikligi goruyorsan o bakis bile ıste kipidatiyor bazen insani.
Insani 1 sey bu.
Evinde mutlu olmaya calis.olmuyorsa ayrilirsin.
Bu durumdan rahatsiz olacagin sekle girerse isini degistirirsin.
Kendine kizmana ne gerek var

Gerçekten çok sağolasın. Beni anladığınızı hissettim gibi.
Elinizde olmadığınızı anlıyorum kesinlikle. Koru korune devam etmiyorsunuz. Çaresizce sormussunuz sizi yargılamak bize düşmez . Aileniz ne durumda ayrilsaniz onlarla mi yasayacaksiniz. Bence yuvanızı kurtarın boşverin bir süreç belki bu

: )
Kendine yüklenme.yerden yere vuranlarada bakma.
Karsima bir adam dikilip degil 2 yil 10 yil gozlerini ayırmadan baksa bana fakat ben simartilan ilgiye bogulan mutlu 1 kadinsam ne etki edebilir ki.
Sana bakmasi hosuna gidiyor bir yerlerde deger eksikligi goruyorsan o bakis bile ıste kipidatiyor bazen insani.
Insani 1 sey bu.
Evinde mutlu olmaya calis.olmuyorsa ayrilirsin.
Bu durumdan rahatsiz olacagin sekle girerse isini degistirirsin.
Kendine kizmana ne gerek var
Onun hicmi suçu yok. Yada ilahi adalet işleyecekmiki. Müthiş evliliğim yoktu ama iyiydim evimde huzurum vardi. Esim iş arkadaşlarım bakışın gülüşün değişti deyip duruyorlar. Çalışamıyorum boş boş ekrana bakıyorum kimsenin ne dediğini anlayamıyorum. Zaten duramicam orda. Birde evlenecekmis sanırım öyle duydum. Birde kıskanmaya baslarsam ne gurur kalır bende ne onur. İşi birakicam herhalde.

Elinizde olmadığınızı anlıyorum kesinlikle. Koru korune devam etmiyorsunuz. Çaresizce sormussunuz sizi yargılamak bize düşmez . Aileniz ne durumda ayrilsaniz onlarla mi yasayacaksiniz. Bence yuvanızı kurtarın boşverin bir süreç belki bu
Ailemin maddi durumu oldukça iyi. Ama düşünceleri fakir kasvetli. Ben ayrı şehirlerde yaşıyorum onlarla. Yani evlenerek geldim buraya. Kefenle çıkarız evden yani görüş bu

Ailemin maddi durumu oldukça iyi. Ama düşünceleri fakir kasvetli. Ben ayrı şehirlerde yaşıyorum onlarla. Yani evlenerek geldim buraya. Kefenle çıkarız evden yani görüş bu
Sizin bir süreç yasadiginiza inanıyorum. Boşansanız daha mutlu olmayacaksiniz diye düşünüyorum. Evliliginize yeni yon cizin. Sevgi dolu olun cinsellik olayını halletmeye bakin. Hosuna gidecek seyler yapin adamin o da iyi biriyse karşılık verir

Umarim cocugun olur ve hersey yoluna girer bir anlik bosluk bu kapilma sahiplen esini .

Back
X