- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
İşte daha çok kızdığım şey bu. Niye bu fikre kapıldı benim davranislarimda problem var
Hiç alakası yok.. Dengesiz , aç gözlü , gözü dışarıda biri demek ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte daha çok kızdığım şey bu. Niye bu fikre kapıldı benim davranislarimda problem var
Umarım dediğini yapar. Taşlayalım demedim zaten ama bir erkeğin hayal olarak bile bir başkasını düşünmesi aldatmaya girerken (burada bu fikri savunduğumuz konular oldu) buna da farklı diyemem. Üzgün olabilir çözüm üretip güçlü olduğunu da gösterirse amenna en güzel şeyler onunla olsun.Zaten son cümlesinde yazmış , boşanıp İstanbul'dan da ayrılmayı düşünüyorum diye. Yani o adamla da bişey düşünmüyor. Kendi de çıkış yolu arıyor oyüzden taşlayacak bişey görmedim ben. İnsallah doğru davranır da üzülmez daha fazla.
Siz de saldıracak yer arıyorsunuz galiba. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Ayrıca nasıl şu iki durumu birbirine benzettiğinizi nasıl bir mantık yürüttüğünüzü çözemedim doğrusu. Size önerim önce düşünme yöntemlerinizi bir gözden geçirin. Yaşınız küçük galiba ona veriyorum.Hanımlar ne sakiniz öyle? Karınlar doyunca bir mayışma falan mı oldu? Konu sahibine saydıran yok da okuduğum sayfalarda hayret ettim
Neyse.
Eşinizin ilgisiz olması bahane olabiliyorsa eğer bir erkeğin hamile karısını cinsellik için aldatması da normal görülür o halde? İkisi aynı kafa hani.
İşten ayrılın o adamın olduğu semte bile yaklaşmayın herşeyi unutup eşinize bağlanınÖnce lütfen hakaret edip beni yargilamayin. Anlayın demiyorum yinede. Ben sekiz yıllık evliyim. Öncelikle eşimle hemen evlendik kötü biri degil. Ama asikta değildim. Cinsel hayatımız yok demicek kadar. Ama yinede bir şekilde biseylerle uğraşarak umut dolu yaşıyodum. En azından ailemin yanından iyidir keyfim diye dusunuyodum. Ailem sadece kendilerini ve kardeşimi dusunurler. Çünkü ben kızım gittigim yere yakışırim.. sonra bu başladı çalıştığım yere. İnaninki hiç ilgimi çekmedi çünkü ben evli bir kadınım evli olmasamda yine ilgimi çeken biri değildi. Sonra beni uzaktan uzaktan kestiğini farkettim. Sonra yine umursamadim birine benzetiyor diye dusundum. Sonra baktigini anlayayim diye gözüme gozume bakmaya başladı. Gözlerini kaçırmadan. Bu sefer huylandim bana bakiyormu diye göz ucuyla bende baktım bakıyor. İki yıldır halada bakmaya devam. Bişey demedi ama sürekli gözü üstümde. Derdim onun bakmasida değil artık. Kendime hakim olamıyorum. Son zamanlarda süreli aklımda o. Yemek yiyemiyorum evimi temizleyemiyorum kimseye biseyde diyemiyorum. Çünkü bende aynı yorumu yapardım eskiden disi köpek kuyruğunu sallamadan.... diye. Ama buna gerçekten bişey yapmadım halada yapmıyorum. Ama icime işledi bakışları. Belki özgür olsam olabilecek bişey olsa bu kadar etkilenmem. Herşeyi düşündüm evli kadına bakan bir adam adam değildir diye soğutmaya çalıştım kendimi. Acaba dedim kimseye kocama bişey diyemem diye yatak muhabbetinemi girmeyi düşünüyor dedim. Ama soguyamadim. Ve maalesef aşığım şu anda. Konusmayim diyorum niye selam vermiyorsun diyor. Selam veriyorum yanıma geliyor hemen. İş arkadaşıyiz konuşmak zorundayım. Gerçi ailesi evlendirmek istiyormuş herhalde öyle anlatıyordu birilerine. Benim bu ruh halinden çıkıp eskisi gibi gulmem evime isinmam lazım. Onu tamamen Allah'a havale ettim. İnanın suçum yok. Bu arada içindekileri dök demeye başladı. Cevap vermiyorum. Çocuğum yok olmadı. İstanbul'u terkedip boşanıp başka yerdemi yasasam. Saç tellerime kadar uyuşuk şu anda beynim.
Düşünce mekanizmamla barışığım. Birkaç cevabım daha var arada onları da okuyup demek istediğimi anlarsınız ama zahmet etmenize gerek yok hala aynı fikri savunuyorum.Siz de saldıracak yer arıyorsunuz galiba. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Ayrıca nasıl şu iki durumu birbirine benzettiğinizi nasıl bir mantık yürüttüğünüzü çözemedim doğrusu. Size önerim önce düşünme yöntemlerinizi bir gözden geçirin. Yaşınız küçük galiba ona veriyorum.
Sizin fikrinizi değiştirmek gibi bir derdim yok. Bu kadar basit bir mantığa sahip birinin görüşlerini de önemsemem ayrıca. Sonraki yazdıklarınız da ilkiyle çelişiyor zaten. Önceki söylemlerinizi yumuşatma çabası. Bundan sonra da birşey yazarsanız dikkate alıp cevap yazmayacağımı da bilmenizi isterim.Düşünce mekanizmamla barışığım. Birkaç cevabım daha var arada onları da okuyup demek istediğimi anlarsınız ama zahmet etmenize gerek yok hala aynı fikri savunuyorum.
Kimseyi de linç etmeye gelmedim beni ilgilendirmez zaten yanlışa yanlış derim. Çözüm bulur da çözerse amenna yoku ve bahtı açık olsun.
Allah allah bir an neyin tribine girdinşz siz zaten anlayan varsa beri gelsin. :)Sizin fikrinizi değiştirmek gibi bir derdim yok. Bu kadar basit bir mantığa sahip birinin görüşlerini de önemsemem ayrıca. Sonraki yazdıklarınız da ilkiyle çelişiyor zaten. Önceki söylemlerinizi yumuşatma çabası. Bundan sonra da birşey yazarsanız dikkate alıp cevap yazmayacağımı da bilmenizi isterim.
Depresyondasin bı psikolog la görüş hep uyuma isteği buna işaretEşimle konusamiyoruz. Yani hep böyleydi ama ben umutluydum evimi komsularimi arkadaşlarımı seviyordum şimdi hicbisey yok icimde. Hissiz gibiyim. Tek yapmak istediğim şey uyumak.
Cennet kimCennet sen misin???Eşine yazık etme
Benim bir tanıdığım cennet.Çok yakından tanıyorum,8 senelik evli çocuğu olmuyorCennet kimBudami patladi
Cennet sen misin???Eşine yazık etme