- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi xDerinMavix
-
viledanin tuvalette ne isi var yaViledayi tuvalete niye sokmus tiksindim...
hic anlamadim kadin delirmekte hakli bi gunde herseye burnunu sokmusviledanin tuvalette ne isi var ya
Yerleri sildigi bezleri mutfak lavabosunda yikamaya kalkiyor
Ya onu nerelere suruyordur. Her yer pistir bakteridir ya. Ben dayanamam gercekten ki oyle cok asiri titiz bir insan da degilim. Abartiyorsun diyenleri de anlamiyorum. Kadin 9 sene sonra ilk defa geldi diye her yere pislik sivamasina da goz kapanmaz ya.hic anlamadim kadin delirmekte hakli bi gunde herseye burnunu sokmus
Valla isterse 90 senede bir gelsin yaptigi seyler igrenc ikaz edilmeye ihtiyaci varYa onu nerelere suruyordur. Her yer pistir bakteridir ya. Ben dayanamam gercekten ki oyle cok asiri titiz bir insan da degilim. Abartiyorsun diyenleri de anlamiyorum. Kadin 9 sene sonra ilk defa geldi diye her yere pislik sivamasina da goz kapanmaz ya.
Fazla abartıyorsunuz hiç iş yapmayıp eleştiren kayınvalideler de var.Kayınvalideniz biraz eski tipten kadınlardan yani o gidene kadar düzeniniz bozulsun sonra siz tekrar eski düzeninize dönersiniz biraz anlayışlı olun lütfen sonuş olarak eşinizi doğuran kadın Zaten 9 yıl evliliğiniz boyunca ilk defa gelmişler yani 10 gün sabretmek bu kadar zor olmamalı kadına üzüldüm valla allah kadına ve kocanıza sabır versin
Ucak biletini siz mi aldiniz tarihini degistirin 9 gun degil 4 gun sonraymis diye sasirirsiniz.
Dokuz yilin acisini cikartiyor sanki bagirin otursun yerinde ben tahammul edemem pis is yapana.
Ya sabir deyin.k.valideye de siz yorulmayin ben yaparim deyip oturtun bi köşeyeYok malesef biz almadik bileti. Guzel fikirmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?