delirmek üzereyim!

lonely_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
179
1
96
41
İzmir
arkadaslar bizim bir üst komsumuz var annemle cok samimidir.dün işten eve geldigimde annemin suratı bes karıstı.sordum ne oluyor diye önce söylemedi ama zorla söylettim.üstteki beni kocasından kıskanmıs ve gelip bunu anneme ima etmiş.annem bunu söylediğinde cevap bile veremedim.kıpkırmızı gibi oldum sinirden.o an cıkıp agzıma geleni söylemek istedim.esi 40 yasında cok iyi biri.adamın öyle bir düşüncesi kesinlikle yok.zaten benimle konusmuyordu kadın afra tafra yapıyordu anlayamamıstım ben.o kadar üzüldüm ki dün geceden beri aglıyorum.işe de kendimi veremiyorum.ne yapayım simdi ben elimde kalcak bu gidisle.

sen niye ağlıyorsun ki anlamadım.
ben olsam kapısına çıkıp, elimi belim dayayıp konuya " hanım, hanım bak bana" diye girerdim.

peki anneniz ağzının payını vermemiş mi kadının, sadece dinlememiştir herhalde.

hmm kötu olmus, kadın da annenızle samımı, e ne yapmıssınız pekı ? kıskanmıs

senin neden ağladınığını bende anlamadım doğrusu
gidip konuşsaydın babam yaşındaki adamı ben ne yapayım diye kadında bi tuhaf
aşşağılık kompleksi var galiba -tatlicadiarzu-
içine atıp üzüleceğine git paylaş o kadın yaptıklarına üzülsün kaydirigubbakcemile5
ALLAH herkezin kalbine göre versin inşallah... :enbuyukkk:

canım senın aglaman ıcın bır neden yok
bence gıt kadınla konus ıyıce
bakalım derdı neymıs
nıye kıskanmıs hangı hareketın hangı sozun bunu sebeb olmus
ve madem senınle ılgılı bır sorunu var annene nıye yansıtıyor kı bu konuyu

Bi durum olmuş ki kıskanmış ama sanırım komşunuzun paronayaklığı var. Durumdan kastım senin suçlu olduğunu düşünmeme değil, çünkü bunu yargılayacak şekilde ne komşunuzu ne de seni tanıyorum.

Fakat durup durukende böyle bi düşünceye varmamıştır. Gidip geldiğiniz bir komşunuzmu, belki yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir.
benneyaptımki

arkadaşım hepimiz aynı soruyu, soruyoruz.... neden kıskanmış.....
zahmet olacak,, ama bir cevap yazsan da ona göre yorumlasak

ule bana biri öle dicek , o kadınla kocasını üstüste koyar atarım balkondan aşağı ..
çıkıp diyemedın mi pis şaşkaloz senin kart kocanamı kaldım ben die -tatlicadiarzu-

sen nie ağlıyosun onların terbiyesizliği densizliği ama annen eğer o andan ağzının payını vermemişse o salak garıya kötü olmuş..
annen savunmalıydı seni önce

vardır bişey. insan durup dururken neden boyle düsünürkü. senin cıkıp laf soylememende ayrı bi konu.

yaaaa ne kadar enteresan tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış siz dağ gibi insansınız bırakın tavşan misali cahil cüheylan insanlar için üzmeyin kendinizi öyle bir hüsnü kuruntusu var ise o ağlasın sizin saçma sapan bir laf için akıttığınız gözyaşına değmez

arkadaslar kusura bakmayın ya hava almaya cıktım biraz.eşi bu aralar slow sarkılar dinlemeye baslamıs.bana mı calıyomus falan gibi garip seyler işte.cok üzüldüm ya gercekten acayip canım sıkıldı.aksama ben ona göstercem ama gidip konuscam herseyi.

annem gerekeni söylmiş canım.bundan sonra adımını atmıcaksın bu eve falan da demiş.ama bana cok dokundu ya

Canım ben senin neden ağladığını ve kendini bu kadar üzdüğünü anlamadım. Senlik bişey yoksa vız gelip tız gitmesi lazım.
Komşunuzda panik atak olabilir. hatta belki bayan sizi kıskanmış ve eşinin dikkatini çekeceğini sanmıştır.

Ancak kafama takılan bişey var. Annenize bunu ima edecek kadar ileri gitmişse şüphelenmiştir. belki sizin farkında olmadığınız birşey onun dikkatini çekmiştir. Sonuçta onun içinde kolay değildir kocası ve sizin için imalı şekilde konuşması...

Ateş olmayan yerden duman tütmez.
Ancak ateşi yakan insanlarda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…